Thursday, October 8, 2009

Ja znam gdje su „topnički dnevnici“ !!

AMAC-Hrvati (www.amac.hrvati-amac.com)


U potrazi za topničkim dnevnicima ponedjeljak, 05 Listopad 2009


Prošireni komentar: Ante Rokov Jadrijević četvrtak 8. listopada 2009.

Ja znam gdje su „topnički dnevnici“ !!


Uzaludna Jadranka Kosor je - vidi Vraga! - osnovala grupu "stručnjaka" svih profila, iz svojih nadležnih ministarstava, koji bi trebali dati konačan odgovor (tužiteljstvu Haaškog suda!) gdje su tzv. "topnički dnevnici.


Čudno, jer je uzaludna Jadranka Kosor bila na čelu jedne slične komisije skoro tri godine. I nije učinila ama baš ništa! Dakle, Zgubidan Sanader, Zgubidanka Jadranka Kosor!


A naš Predsjednik Profanus Vulgus kaže da „to nije ranije učinjeno jer su vjerojatno postojale neke barijere koje nisu dozvolile da se riješi pitanje koje je otvoreno i koje treba riješiti“.


Ma, je li? A gdje se nalazila ta barijera?

I tko ju je sagradio, tko ju je čuvao i branio? Valjda ja osobno?


Ne, nego su tu "barijeru" sagradili Stipe Mesić i njegov pobočnik Željko Dobranović!


A tko je taj Željko Dobranović?


E, taj je tip dugo radio i šutke kao „krtica“ rovario u Tuđmanovim Predsjedničkim dvorima na Pantovščaku - sve do smrti našeg prvog Predsjednika dr. Franje Tuđmana. A onda je uz pomoć Zloduha Šeksa na Franjino mjesto zasjeo Stipe Mesić. I gle čuda: njegov je pročelnik Ureda predsjednika postao dotada nevidljivi i neprimjetni Željko Dobranović! Iz čijeg su rukava počeli ispadati oni famozni "transkripti" sumnjivog porijekla! Dakle, transkribirani i, onako usput, falsificirani "transkripti"!


Ali neki su "transkripti" bili toliko loše falsificirani, da ih ni pas ne bi ni s maslom polizao! A kamo li prihvatila jedna Carla Del Ponte!


Dakle, diletantski urađen zadatak!


Kad je Mesić nakon 7-8 mjeseci shvatio (oštrim upozorenjem Carle Del Ponte!) što mu je Željko Dobranović zabrljao, on se po savjetu sa strane poslužio staro-rimskim lukavstvom koje glasi: "promoveatur, ut amoveatur!" (tako je posljednjih svojih dvadeset godina radio i Mesićev ljubljeni razbojnik Tito!): tajno je smjenio Željka Dobranovića i smjesta ga unaprijedio (promoveatur!) u čin brigadnog generala i u istom času ga poslao u mirovinu (amoveatur!).


Dakle, "topnički dnevnici su kod Mesićevog „generala“ Željka Dobranovića.


Dajem svoju časnu riječ za to!


Stoga, gospođo Kosor, man'te se vašeg ćoravog posla i smjesta dajte nalog Vašem ministru Kara-Marku da vam odmah dovede (ili donese!) Mesićevog „generala“ Željka Dobranovića - "dead or alive"!


I gotova stvar! Dakako, ako novi tužitelj Haaškog suda Brammertz – slično Carli Del Ponte – ne izmisli nešto novo, nešto drugo, što bi Hrvatsku Državu i dalje držalo na na njihovom stupu srama. A hoće to Brammertz, hoće! Zato i jest doveden na njeno mjesto!


E, da sam ja na mjestu Jadranke Kosor, ja bih tom Mr. Brammertzu rekao isto ono što je pokojni predsjednik dr. Franjo Tuđman rekao onoj bezobraznoj američkoj Židovki Madeleine Albright:

Fuck off, Mr. Brammertz!“


Tako bi uradio svaki pravi muškarac, a ne Hebrangova „muškarčina“ Jadranka Kosor. A da onog „vazelinca“ Ivu Sanadera i ne spominjem!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Semper Paratus Craotiae (com)

No comments: