Friday, April 13, 2012

Günter Grass je vodeći predstavnik njemačke pokajničke, anacionalne intelektualne ljevice



Komentar Mladena Schwartz-a                                       12. travnja/aprila 2012.

Izvrstno ste napisali ovu razčlanbu! Die Welt je naravno u rukama židova, doduše neizravno, preko njihovih njemačkih slugana i pripuza, a od židova gori je samo židoljub.

Pa kada je Axel Cäsar (sic!) Springer (čija je prva žena bila židovka, a sam se nazivao ne-židovskim cionistom!) utemeljio Die Welt, razglasio je kao njegov program tri točke: demokraciju, savezništvo s Jewnited States of Amerika te prijateljstvo s Izraelom, što znači sezonsku izplatu kojih stotinu milijarda maraka, uviek izpočetka, na ime jedne iste "odštete". Ta ritualna i redovita veleizplata traje neprestalno još i dan danas. Nakon stotinjak, ili koliko već godina od mitskoga "hole"!

Glede Grassa, on je, tajeći u sebi desetljećima, u ogavnoj dobro znanoj njemačkoj nacional-mazohističkoj maniri, svoje častno sudjelovanje u junačkim SS-postrojbama, izrastao u jednoga od vodećih predstavnika njemačke pokajničke, anacionalne intelektualne ljevice.

Ali je, kao i drugi ljevičari, oduviek bio i anticionist (kloneći se izravnog antisemitizma, što zapravo čini i sada).

Najzanimljivije je da on u biti nije kazao ništa drugo nego što govori i službena berlinska politika, koja izigrava nekakvog posrednika između palestinskih Arapa i židovske
uzurpatorske države na njihovu tlu, pa ne zazire niti od opreznih packi Izraelu.

Grass je možda samo prešao granicu dopuštene retorike i tona, i sada je i on pod stare dane dobio bumerang, kaznu za svoju cieloživotnu ljigavoću.

PS: Ovo, ako hoćete, možete dodati kao komentar, uzvrat uz Vaš
hvalevriedni sastavak!

Pozdrav, dobre želje i:

Smrt Antifašizmu - Sloboda Hrvatskom narodu!

Mladen Schwartz

No comments: