Friday, November 28, 2014

Hoće li i smije li veleizdajnik YU-sipović biti ponovno izabran za predsjednika Republike Hrvatske?



Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger, Brtonigla, Istra

Uredništvu portala Dragovoljac.com

Hoće li i smije li veleizdajnik YU-sipović biti ponovno izabran za predsjednika Republike Hrvatske?
 

Prošle nedjelje imali smo priliku pročitati na našem bratskom braniteljskom portalu Dragovoljac.com  jedan tekst gosp. Marijana Majstorovića: „Višestruko potvrđena optužnica Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta, u kojem stoji vrlo važan podatak, citiram:

Josipović: Ja sam osobno radio za Documentu i u Documenti!
»Ja sam osobno radio za Documentu i u Documenti. Oni i danas kada promatraju i prate postupke rade po predlošku kojeg sam ja napisao«.

To je govorio je Ivo Josipović 7. prosinca 2012. za njemu bratsku B92 srbijansku televiziju.


Pritom je naš veleizdajnik YU-sipović izjavio i ovo: »Još nismo nikog osudili za Oluju« (https://www.youtube.com/watch?v=OehTXsb9fG8).

Preslušao sam taj snimak na YouTube-u (koji traje čak 34,35 minuta), a gore citirana izjava je na samom kraju tog snimka – u 33. minuti.

Preporučujem svim osviještenim i deklariranim Hrvatima i Hrvaticama da taj snimak na svjetskom portalu YouTube.com sami vrlo pomno preslušaju i uvjere se u točnost ovih podataka, a posebno da se uvjere u krajnje snishodljivo ponašanje našeg ljigavog i debilnog predsjednika republike u tom intervju-u.

Srpskom voditelju tog intervju-a nema se što zamjerati: dotični gospodin (Srbin) nastupa s pozicija poznatih laži opskurnog Save Štrbca, koji je u (izvana podstaknutoj) pobuni hrvatskih „Srba“ (koji su- nota beneu Hrvatsku došli kao Vlasi !!, za repovima turskih konja) obnašao položaj Tajnika tzv. „RSK“, uz bok osuđenog u Haagu ratnog zločinca Mile Martića.

Toliko o „argumentaciji“ voditelja u tom intervju-u na B92.

Gosp. Marijan Majstorović tvrdi još i ovo: Time je predsjednik Josipović priznao svoju izdajničku prošlost i višestruko potvrdio optužbu Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta da je veleizdajnik kojemu nema premca”.  Osobno se potpuno slažem s tom tvrdnjom!

Dakle, naš ljigavi i debilni predsjednik Republike Nemuško YU-sipović nije se nijednom odupro suludim „argumentima“ kojima ga je pritiskao srbijanski voditelj intervju-a na B92, nego se još više grčio pred njim i pod njim. Pitali smo se zapanjeno: Ima li taj naš ljigavac YU-sipović uopće kičmu dostojnu čovjeka ??

Koje li sramote za Republiku i Državu Hrvatsku !!

Sada i ovdje, pitamo se: Hoće li i može li veleizdajnik YU-sipović biti ponovno izabran za predsjednika Republike Hrvatske?

Iza udbaškog „mješanca“ YU-sipovića stoji perfidni London, centar svjetske sotonerije i njegov bratski Beograd, dakle i Moskva (kao i iza njegovog prethodnika Stipe Mesića!!), iza gospođe Kolinde Grabar Kitarović stoji NATO-pakt i Washington, a iza dr. Milana Kujundžića stoji samo ostatak hrvatskog naroda – prije svih mi hrvatski branitelji i naša hrvatska Crkva.

Dakle, vratili smo se u 1991.g. i 1992.g., kada je naš crnogorski prijatelj i njihov najveći pjesnik g. Jevrem Brković, gledajući nemoćno kako Vukovar i Sarajevo gore, zavapio:
“Bože, usliši moga plača... udesi da dobra raja nadjača!“.  

Ne smijemo još jednom pasivno gledati i dopustiti da nas Staljinova kopilad nasamari, kao nakon smrti našeg Prvog i jedinog pravog predsjednika Republike dr. Franje Tuđmana, kada je svoju perfidnu i prljavu igru zaigrao najveći Zloduh HDZ-a Vladimir Šeks; ne smijemo još jednom pasivno gledati hohštaplersku igru Ivice Sanadera, ne smijemo pasivno gledati dvoličnu igru Jadranke Kosor Vlaisavljević i drugih lažnih domoljuba, nego izađimo i povedimo na izbore svoje najbliže i najodanije prijateljepokrenimo još jednom naš hrvatski MASPOK – a protiv veleizdajnika YU-sipovića i spriječimo novu katastrofu našeg hrvatskog naroda!!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger, Brtonigla, Istra,
(hrvatski socijal-radikal)

No comments: