Wednesday, December 14, 2011

Hoće li i mađarsko 'Pravo' pokleknuti?


Komentar Ante Rokova Jadrijevića na tekst:

Uskoro nastavak suđenja Čačiću u Mađarskoj

Dragovoljac.com/Uskoro nastavak suđenja Čačiću u Mađarskoj/ Utorak, 13 Prosinac 2011 11:29


#3 Ante Rokov Jadrijević

Giovanni Giolitti: 'Per i nemici le legi si applicarano, per gli amici si interpretano!'

Hoće li i mađarsko 'Pravo' pokleknuti?

Ma, ljudi promislite malo!

Zašto bi Mađari uopće osudili K-Radimira Čačića? I Mađari imaju teško naslijeđe komunizma, kao i mi Hrvati. Valjda je i njihovo 'pravosuđe' isto korumpirano kao i naše hrvatsko 'krivosuđe'. Valjda i Mađari imaju neku svoju pravosudnu udbomafiju, kao i mi u Hrvatskoj? Stoga je Čačić njima daleko dragocjeniji kao budući ministar gospodarstva i podpredsjednik Vlade Kukuriku koalicije. On će im - pod ucjenom kazne zatvora i gubitka vlasti i svih privilegija - najbolje štititi mađarske državne interese u INI, te će im čak omogućiti veliki udjel i u našem hrvatskom JANAF-u, a i mnoštvo drugih pogodnosti u hrvatskom gospodarstvu, itd.

Neće Mađari biti toliko glupi da insistiraju na pravdi za svoje dvoje poginulih građana. Umjesto pravde, i Mađari će posegnuti za 'pravom', točno onako kako se to radilo u Italiji u vrijeme Giovanni-ja Giolitti-ja (nakon Prvog svjetskog rata): 'Per i nemici le legi si applicarano, per gli amici si interpretano!' - a to znači da će se protiv neprijatelja zakoni primjenjivati, a za prijatelje samo tumačiti !

Skupo će nas koštati taj naš K-Radimir Čačić! A još više će koštati novoizabranog premijera Zorana Milanovića! Čini se već sada da to i sam Milanović dobro zna!

A ako ne zna, neka mu netko proslijedi ovaj moj komentar!

Ante Rokov Jadrijević, publicist, Brtonigla

1 comment:

Naomisamuel said...

zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušao sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i ona to stvarno radila. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njezin savjet. Zatim mi je dala adresu e-pošte bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dala, a bacač uroka me uvjeravao da će mi vratiti muža u sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao moj suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vam ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr Apata na e-mail: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+66 81 302 8552)..