Tuesday, May 15, 2012

Tomislav Karamarko ima najmanje pravo biti predsjednikom HDZ-a


HaKaVe.org/ Ivica Marijačić/ HDZ: Karamarko ili Kujundžić/ 6. svibnja 2012.

KOMENTARI ČITATELJA


#16 Tomislav Karamarko ima najmanje pravo biti predsjednikom HDZ-a Jedino Hrvatska 2012-05-07 00:28

Tomislav Karamarko, čovjek koji je sa zajedno sa Mesićem, Manolićom, Boljkovcem... pripadao skupini pučista koji su godinu dana prije Oluje u Hrvatskom državnom saboru pokušali izvršiti svojevrstan državni udar.. 
... i jednom zauvijek završiti priču oko oslobađanju Hrvatske na način kako je to odgovaralo međunarodnoj zajednici i Srbiji kroz prihvaćanje Plana Z- 4, (srpske države u Hrvatskoj).

Tomislav Karamarko, čovjek koji je produkt jednog Manolića, njegov najbolji učenik, i najvjerniji Mesićev suradnik, njegov osobni voditelj ureda u vrijeme dok je Burduš obnašao funkciju predsjednika Sabora, a kasnije voditelj Mesićevog izbornog stožera za predsjedničke izbore, i to u dva navrata.

Tomislav Karamarko, čovjek koji je bio na čelu hrvatske obavještajne zajednice u vrijeme kada je osobno locirao generala Gotovinu u Španjolskoj prisluškujući razgovor između samog generala Gotovine i supruge mu Dunje, ...
... i o tom svom „velebnom pothvatu“ podnio prijavak veleizdajniku Mesiću, kao što je i on sam.

Tomislav Karamarko, čovjek od najvećeg britanskog povjerenja, točnije MI 6, koji je cijelo vrijeme svog šefovanja hrvatskim obavještajnim službama bio na dispoziciji i blisko surađivao sa britanskom obavještajnom službom u Hrvatskoj koja mu je bila nadređena. ...
.... Plod njihove „plodonosne“ suradnje je i Akcijski plan za lociranje, identificiranje , uhićenje i transferiranje generala Gotovine u Haag.

Po svemu navedenom od svih kandidata za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko polaže najmanje pravo, posebno moralno biti predsjednikom jedne takve stranke kakva je HDZ-e, koja usprkos svemu što je učinila loše u proteklih godina, od 2000. godine na ovamo, ima jedina kapacitet, zahvaljujući prvenstveno svom brojnom članstvu, politički se suprostavit i sutra pobjedit crvene neokumuniste prevođene titoistom Milanovićem.

Naravno, preduvjet je pobjeda tuđmanista u HDZ-u, dr. Kujundžića i dr. Prgometa, koji imaju podršku od onih koji nisu nikada izdali dr. Franju Tuđmana, poput jednog Ivana Aralice, Zvonimira Šeparovića..., i svih nas koji smo bili i ostali tuđmanisti.


Čitatelj HKV.org Jedino Hrvatska 2012-05-07 00:28

1 comment:

Rising ICT said...

Točno tako, pogledaj cijelu vijest na hrvatska drustvena mreza