Tuesday, November 27, 2007

KAKO TO DA KATOLIČKA CRKVA NIKAKO NE MOŽE UČESTVOVATI

8. studeni 2007.g.
Uredništvu www.amac.hrvati-amac.com

KAKO TO DA KATOLIČKA CRKVA NIKAKO NE MOŽE UČESTVOVATI
U PREDIZBORNOJ KAMPANJI, A SVJETSKA MASONERIJA,
JUDEOMASONERIJA I UDBOMASONERIJA MOGU?!

Nakon što je predsjednik Mesić opet brzopleto i ishitreno reagirao na jednu posve uobičajenu i normalnu propovijed našeg vojnog biskupa Juraja Jezerinca, rekavši da se naša katolička crkva nema što miješati u predizbornu kampanju (a on sam, Mesić je to učinio samo dan ranije grubo sugerirajući hrvatskim biračima da glasaju za njegovu crveno-žuto-zelenu političku opciju!!), Mesić je smjesta pobjegao s političkog megdana i sve uzde upravljanja Državom prepustio svom «savjetniku» (hm, «savjetnik» koji mu je ustvari Gazda!) Budimiru Lončaru, da on diplomatski izgladi stvar s apostolskim nuncijem u Hrvatskoj mons. Franciscom Javierom Lozanom.
Nakon sastanka na Pantovščaku, koji je trajao svega pola sata, izdato je jedno nemušto i posve diplomatsko priopćenje Ureda predsjednika, iz koga se može isčitati da su se dvije strane složile da se nisu o ničemu složile i da su obe strane ostale na svojim prethodnim pozicijama!
Dakle, sve je završilo na još jednoj diplomatskoj basni o «pozitivnim i konstruktivnim razgovorima», koji su završili povratkom na prethodni status quo.

Nota bene: Mesić je smjesta pokupio cijelu svoju veliku udbašku čergu i onako u svom stilu na brzaka obišao Estoniju (u dva dana) i Beč, e da bi «ko bajagi» (u prijevodu: tobože!) prisustvovao nekom od stotina sličnih sastanaka o Bog-te-pita-kojem pitanju. Tako su Mesićevi udbaši pokupili još tri, četiri ili pet izdašnih diplomatskih deviznih dnevnica, po načelu: vuk sit, a ovce ko' ovce!
Tako se ponovo pune blagajne Udbe i KOS-a!
Može im se, jer se ni Račan ni Sanader nisu usudili Mesiću ukinuti (polu)predsjednički politički sustav, koji se u posljednjih šest godina pretvorio u puni predsjednički sistem, a Mesić u jednu lakrdiju od diktatora.

Dakle, da ovdje nešto važno rasčistimo. Cijela komunistička štampa uvijek diže svoju paklenu galamu čim naši biskupi kažu nešto životno važno svom hrvatskom narodu, a pogotovo ako se tomu može priljepiti neka stara i otrcana komunistička etiketa iz dobro znane ropotarnice Andreja Ždanova ili Milovana Đilasa iz 1946./47. god. Dakle, staljinizam im je genetska greška! Stoga je njima dobro došla najnovija izjava vojnog biskupa Jurja Jezerinca u nedjeljnoj propovijedi, da bi hrvatski vjernici i birači trebali voditi računa o tome da svoje glasove na predstojećim parlament-arnim izborima ne daju onima koji djeluju protiv svog naroda i svoje Domovine. A na to su gore spomenute «komunjare» odmah graknuli i odgovorili svojom paklenom galamom. Međutim...

A kako to da svjetska masonerija, čiji je zastupnik na ovim izborima HNS (ustvari Hrvatska Nenarodna stranka) besramne Vesne Pusić, ima prava čak i učestvovati na našim parlamentarnim izborima, a ne samo davati sugestije hrvatskim biračima što birati. Naime, masonerija, kako svjetska s glavnim centrom u Londonu, tako i zagrebačka, također je jedna vrsta crkve, ustvari anti-crkva Sathanovog Hrama, koja propovijeda Antikrista, pa se kao takva ne bi smjela miješati u našu predizbornu kampanju! Zašto im se to nitko ne usudi reći otvoreno, ravno u njihovo zmijsko lice (ne znam zašto mi pada na pamet baš zmijsko lice zvečarke) ?!
Mora se reći da i UDBA i KOS, dvije subverzivne i zločinačke organizacije, itekako učestvuju u našoj predizbornoj kampanji, jer nikad nisu izričito zakonom zabranjene. One to rade indirektno, preko svojih brojnih prljavih dezinformatora i manipulatora, bilo novinara (primjerice: «Bak-a», «Lore», «Jantar-a», «Luks-a», «Lenon-a», «Plesač-a», «Olivier-a» i drugih), bilo brojnih državnih tužitelja, brojnih sudaca (naročito kaznenih sudaca!), te brojnih lažnih i podmetnutih svjedoka, itd.
A da predsjednika Mesića i ne spominjem!
Pogledajmo to malo pobliže. Zar nije krajnje čudno da su baš u ovom trenutku (vrlo spretno tempirano!) u tijeku tri prljava suđenja hrvatskim generalima iz Domovinskog rata: prvo generalima Ademiju i Norcu, drugo generalu Glavašu, treće generalu Zagorcu. A moglo se to završiti još prošle godine. No Stipe Mesić i Mladen Bajić su klimaks tih suđenja tempirali baš uoči predizborne kampanje! A jučer su u sve to sasvim iznenadno umiješali i Nevenku Mesić, kojoj je njen «striček» i «dedica» Stipe Mesić na svom Pantovščaku brže-bolje sredio i dao oprost od njenih bezbrojnih kriminalnih radnji u kući zvanoj «Rovinjsko sunce», e da bi ona poslužila kao novi i dobro preparirani i instruirani svjedok protiv generala Branimira Glavaša! Kako to baš sada, samo petnaest dana prije izbora, a prije godinu dana se ničega nije sjećala? Jesu li po srijedi opet nekakvi tipični mesićevski «transkripti» s Pantovščaka? Gdje je ona ustvari bila u pritvoru posljednjih mjesec ili dva dana, zbog njenog kriminala u kući «Rovinjsko sunce»? Možda kod svog «stričeka» na Pantovš-čaku? Možda na dvomjesečnom tečaju lažnog svjedočenja za suđenje generalu Branimiru Glavašu?! Citiram g. Matu Ćavara, iz «Fokusa» od 17.stud. 2006.g.: «Neka se srame svi oni kojima se opraštaju zločini samo da bi svjedočili protiv generala Glavaša!».
Dakle, eto kako nam se subverzivni pokajnici, zaštićeni svjedoci i/ili agenti Haaškog suda mješaju u našu predizbornu kampanju! I još k tomu našoj Katoličkoj crkvi pokušavaju držati javne pridike o tome tko ima i tko nema prava učestvovati u predizbornoj kampanji.

Konačno, zar i famozna «afera Maestro» (nazvana i «Tri tenora») nije bila dio najprljavije
predizborne kampanje? Predsjednik Mesić je još prije skoro pet mjeseci bio gromko najavio da će
se «njima trojici uskoro u zatvoru pridružiti cijeli orkestar». E, to se nije dogodilo. Netko je
zaštitio ostale, to jest cijeli ostali «crveni orkestar»! ZNA SE, MESIĆ!! A zbog toga nam je
Europska Unija ovih dana opet dala packu zbog korupcije u našem pravosuđu (i državnoj upravi).
Normalno, jer EU već zna «Tko je gospodar kaosa u našem pravosuđu» (moje pismo od 12.
srpnja 2005.g.!), a to je predsjednik Stipe Mesić, koji nam non-stop «beskrajno g-lupeta o tzv.
«pravnoj državi» (tako je naime glasio jedan moj veliki članak u «Fokusu» prije šest godina!). U
tome mu je desna ruka Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, koji poslušno i revnosno zapovjeda
lancem nižih državnih odvjetništava, u kojemu i danas radi i djeluje velik broj udbaša i bivših
komunističkih državnih tužilaca (a i oni su već i po definiciji bili udbaši). Dakle, radi se o krajnje
selektivnom «pravosuđu», odnosno «krivosuđu», koje djeluje na principu: UDBI SE ŽALIŠ, UDBA
TE TUŽI, UDBA TI SUDI!». Zato i jesmo postali država institucionaliziranog i organiziranog
kriminala, jer sve to štiti velika «Crna hobotnica» s Pantovščaka.

Dakle, eto zašto naša Katolička crkva nikako ne može učestvovati u predizbornoj kampanji, a svjetska masonerija, judeomasonerija i Udbomasonerija mogu! Jer je ta svjetska sotonerija jača u Hrvatskoj. Tako misli Stipe Mesić. A ja mislim suprotno i stoga ponovo kličem:
Smrt udbofašizmu – sloboda hrvatskom narodu!

Semper Paratus Croatiae
Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
(hrvatski socijal-radikal)
(objavljeno na Amac-Hrvati.com)

No comments: