Tuesday, June 12, 2012

IMA LI PREMIJER MILANOVIĆ PETLJE DA SMIJENI SUPER-MINISTRICU VESNU PUSIĆ ?


Večernji.hr/Tihomir Dujmović/Lako je bilo s Holly, ima li premijer petlje za Pusićku?/
Subota, 9. lipnja-juna 2012.

Tihomir Dujmović

Iza zavjese


Lako je bilo s ministricom zaštite okoliša Mirelom Holly,

IMA LI PREMIJER MILANOVIĆ PETLJE DA SMIJENI
SUPER-MINISTRICU VESNU PUSIĆ ?

Vesna Pusić je udruzi koja okuplja silovane žene u Domovinskom ratu
 poručila da očekuje da budu u prvim redovima na Split Prideu, da se
 kao  žrtve solidariziraju s potencijalnim homoseksualnim žrtvama

      (slijedi oštar komentar Ante Rokova Jadrijevića)

Odakle izvire moć Vesne Pusić, koja to sila stoji iza nje da si može dopustiti da se beskrajno netaktično ponese i silno povrijedi ni manje ni više nego udrugu koja okuplja i silovane žene iz Domovinskog rata,

a da njezina bešćutnost nije vrijedna ne samo Milanovićeve reakcije nego ni dolične pažnje medija?

I nije prvi put da ona demonstrira upravo demonsku moć!

Tko je dakle ta žena koja pomiče novinarska brda, koja ima takvu neopisivu moć da novine i televizije, portale i tjednike zauzda u temi koja im je po vokaciji zanimljiva ma o kome god se radilo?

Gdje je strpati a da ne ispadne da smo krenuli putem teorije zavjere?

Naime, vrijedna i požrtvovna čelnica udruge što okuplja žene Domovinskog rata i žene žrtve ratnog zločina silovanja Marija Slišković, koja je javnosti otvorila temu silovanih žena u ratu, uputila je još 4. siječnja molbu ministrici Vesni Pusić da primi predstavnike te udruge da je oni upoznaju s razmjerima te tragedije te da se založi za pravno procesuiranje počinitelja.

Isti je dan dobila odgovor iz kabineta da je pismo zaprimljeno i da će biti dostavljeno ministrici.

Kad je gospođa Marija Slišković vidjela koji silan angažman ovih dana ministrica pokazuje zbog mogućih kršenja prava homoseksualaca, Marija Slišković je ponovno pisala ministrici pitajući je kako to da pronalazi vrijeme čak za osobno sudjelovanje na paradi u Splitu, a nema vremena primiti članice udruge silovanih žena u ratu.

Gospođa Slišković između ostaloga piše: Kao što danas osjeća da se treba boriti za prava drugačije seksualne orijentacije, na poziciji državnog službenika prioritetno bi bilo da se na isti način založila za žrtve seksualnog nasilja”.

Pusićka joj je odgovorila da njeno pismo nije dobila, da će ih primiti, da je u siječnju bila zauzeta referendumom, a mediji su prenijeli i to da je dodala kako očekuje od članica udruge da “one kao žrtve nasilja imaju solidarnosti sa svim drugim žrtvama ili potencijalnim žrtvama nasilja” te “očekujem da budu u prvim redovima na Split Prideu”.
                                                         * *

Od čega čovjek ili žena mora biti napravljen da takvu poruku pošalje udruzi koja okuplja silovane žene u Domovinskom ratu?

                                                         * *

Dakako, došlo je do erupcije bijesa koji se proširio na braniteljske udruge, a posebno žestoko reagirala je zagrebačka Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, no neke su udruge otvoreno tražile od premijera da se “izvoli javno ispričati poniženim ženama” i da “zatraži ostavku ministrice.

Milanović dakako neće smijeniti Pusićku jer se ona i inače ponaša kao da je ona njemu gazdarica, ali gafovi njegovih ministara prelaze svaku granicu.

Tihomir Dujmović
Večernji list
(konac 1.dijela)

******

komentar Ante Rokova Jadrijevića:

'Zvečarka' Vesna Pusić u ulozi Luciferove pomoćnice

Zlobna i zajedljiva 'zlica', odnosno pakosno-podrugljiva i zlobno-zajedljiva ministrica vanjskih poslova u tzv. 'Milanovićevoj' Vladi (koja je najmanje Milanovićeva!!), a očito i Luciferova pomoćnica 'Zvečarka' Vesna Pusić – čini se – doista ima demonsku moć nad ovom novom hrvatskom DRŽAVOM !

Otkud izvire ta njena tajna zagonetna moć??

Njena moć očito NE izvire iz njene demokratske legitimacije, jer njena HNS (Hrvatska Nenarodna Stranka) nema iza sebe demokratsko izborno tijelo, njen legitimitet je upravo mizeran, takav da nikad ne bi prešla izborni prag bez stalnih falsificiranja parlamentarnih izbora (uz pomoć Udbo-masonerijskog i Udbomafijaškog DIP-a), i to još od vremena zloglasnog američkog ambasadora u Hrvatskoj William-a Dale-a Montgomery-ja, koji je na vlast u Hrvatskoj doveo onog opskurnog Ciganina-Predsjednika 'Stevana' Mesića.

A to još dobro pamtimo: Mesića je u predsjedničke izbore, nakon smrti Prvog Predsjednika dr. Franje Tuđmana, lansirala upravo 'Zvečarka' Vesna Pusić, tadašnja šefica HNS-a!

A iza 'Zvečarke' Pusić stoji London, ali ne onaj s Wembley-a ili iz Chelsea, nego onaj iz demonskog London City-ja!

I ne samo to: iza Vesne Pusić stoje 'britanske' tajne službe MI6 i MI5. One koje imaju moć da u Hrvatskoj – još od vremena premijera Ivice Račana i predsjednika 'Stevana' Mesića – zaustave i zauzdaju novine i televizije, mnoge tjednike i portale, pa čak i mnoge blogove (kao što je i ovaj moj: stalno mi blokiraju rad, blokiraju e-poštu, otimaju moj cyber-identitet, itd., itd.).

DA, sve to je dio urote protiv nove hrvatske DRŽAVE (koju 'Zvečarka' Pusić neskriveno mrzi!),  protiv nas najborbenijih hrvatskih intelektualaca i protiv najboljih sinova hrvatskog naroda (da samo spomenem naše najbolje generale Domovnskog rata – Ante Gotovine, Mladena Markača, Slobodana Praljka, itd.).

To je ujedno i moj odgovor gore spomenutoj, a nama iznimno poštovanoj gospođi Mariji Slišković, na njen upit svemoćnoj ministrici Vesni Pusić: Kao što danas osjeća da se treba boriti za prava drugačije seksualne orijentacije, na poziciji državnog službenika prioritetno bi bilo da se na isti način založila za žrtve seksualnog nasilja”.

                                                  ******

A u nastavku (sutra ili prekosutra...), dajemo ključne dijelove dvoje od najboljih hrvatskih publicista i kolumnista iz prosinca/decembra 2010 g., a bude li trebalo i možda i ranije!   

Ante Rokov Jadrijević, publicist i blogger, Semper Paratus Croatiae (com)
No comments: