Monday, March 11, 2013

„Hugo e morto. EVIVA HUGO !!!!!“



A-HSP Europe, Stuttgart,                                                                    9.veljače-mart 2013.

e-mail to Ante Rokov Jadrijević


Hugo e morto. EVIVA HUGO !!!!!“(fon.)

Naslov je parafraza riječi kojima, u jednom filmu (.....) Pancho Villa vojnicima objavljuje smrt Emiliana Zapate.

Sivilo svijeta koje je posljedica „amerikanizacije“ svijeta poprima orvelovske razmjere. Bezlični likovi s kravatama glumataju upravljanje državama, iako je svakom tko se pomnije zagleda u njih vidljivo kako „vise“ na koncima kojima su upravljani od strane onih stvarnih Demiurga tipa Rothschild-ovih.

Na primjeru Hrvatske vidimo kako se državom koja formalno ne pripada carstvu Demiurga upravlja tzv. direktivama nekakve Eurobske Komisije, te je upravo tragikomično kako „naši kravataši“ glumataju upravljanje državom.

Hrvatsk, na žalost, nije imala sreće poroditi jednog Huga Chaveza.

Svjedočimo, ovih dana, u kakvu se karikaturu svoje karizme pretvorio general Ante Gotovina kad se nije ni udostojio pridružiti se Zboru Generala.

Hrvat koji doživi da ga pohvali Stipe Mesić, u mojim mislima, nema pravo na taj atribut.

A ako itko, a onda on imao je potencijal biti Hugo Chavez i udariti po grabežljivim prstima pljačkaše hrvatskog zlata, srebra i budućnosti, pa i opstojnosti (u svojoj  konačnici).

Tragično !

Očito su „vešmašine“ za pranje mozga i srdaca u haškom pritvoru – obavile svoje. Vjerujem kako bi u protivnom i „presuda“ bila posve drugačija.

Najgore od svega, po svijet….onaj …humani….ljudski dakle….jest činjenica da je „amerikanizacija“ napredovala u toj mjeri da je nekom narodu sve teže iznjedriti nekog novog Huga Chaveza, jer „amerikanci“ takvog detektiraju i ubijaju još u majčinoj  zipki.

Nimalo ne očekivani razvoj događaja tj. povijesti, barem ne onima koji imaju izkustvo čitanja Aldousa Huxleya i „Vrlog Novog Svijeta“.

Hugo Chavez bio je, dakle, čovjek s „lopticama“( američki sleng slijedom kulturnog imperijalizma svima razumljiv).

Bio je čovjek koji se u svojoj potpunosti „dao“ svom narodu .

Venezuele radi, a i Hrvatske radi, nadam se da ova puno prerana smrt neće ugasiti svjetlo nade da ovaj zastrašujući američki „melting pot“ neće uspjeti i da će već netko smoći snage i razbiti ga.

Eto, ovim putem Evo Moralesu želim dug i plodan život.

Također Kubancima želim da i dalje voze one krasne američke automobile s kraja pedesetih godina, jer koliko god to bilo paradoksalno to će im očuvati onaj osmjeh na licu tako zaprepašćujuće zamjetljiv u dokumentarcu RY Coodera ; „Buena vista social club“.

Onog časa kad dobiju nove američke automobile na svoje ulice, taj će osmjeh za uvijek ugasnuti, a počet će, naravno „spolni odgoj“ u školama i nebrojene druge svinjarije.

U mojem će pamćenju zauvijek ostati Hugov izlazak za govornicu u Ujedinjenim Narodima(sic) nakon što je govorio Đorđe Mlađi Grm i njegove riječi kako osjeća oko govornice smrad sumpora što, očito je, ukazuje na činjenicu kako je tu, prije njega, očito bio Sotona.
I bio je.

Vraćam se na naslov ;
……………………..
Hugo Chavez je mrtav. Živio HUGO CHAVEZ !!!!!!!!

Mladen Šepić-Barba , A-HSP Vrbovsko
09.03.2013. u 18:29


No comments: