Tuesday, April 23, 2013

Njemačka bi trebala ODGODITI ratifikaciju Pristupnog Ugovora s Hrvatskom na rok od godinu danaObjavljeno: 16 Travanj 2013


Autor Z.S.   

(Slijedi komentar Ante Rokov Jadrijevića)

 Njemačka bi trebala ODGODITI ratifikaciju Pristupnog Ugovora s Hrvatskom na rok od godinu dana

 

Njemačka je Hrvatskoj, kako neslužbeno doznajemo, poslala obnovljeni uhidbeni nalog za trinaestero hrvatskih državljana, bivših Udbaša. Zbog sumnje da su sudjelovali u likvidacijama hrvatskih političkih emigranata oni će, izgleda, uskoro završiti pred njemačkim sucima.

- Moguće da se priprema obnovljeni uhidbeni nalog u skladu s pravilima Interpola, što bi značilo da je stara tjeralica dorađena. Mogla se doraditi tako da se stari navodi mijenjaju; i što se tiče broja osoba i što se tiče obrazloženja. S druge strane, moguće je i da je pripremljen EU Uhidbeni nalog prema kojem Hrvatska može konkretno postupati 1.srpnja., ali do tada može sve pripremiti. Bez obzira je li jedno ili drugo, sigurno je da će se broj osoba koje će se tražiti, a i broj slučajeva i obrazloženje uhidbenog naloga, razlikovati od tjeralice koja je u međuvremenu povučena – rekao nam je Bože Vukušić, autor knjige 'Tajni rat UDBE protiv hrvatskog iseljeništva'.

Nakon što je tjeralica za najpoznatijim Udbašem Josipom Perkovićem povučena prošle godine, spekulacije o pripremi obnovljenih uhidbenih naloga protiv hrvatskih Udbaša traju već neko vrijeme. U tom se kontekstu najčešće spominjao EU Uhidbeni nalog prema kojem bi Hrvatska bila obvezna izručiti svoje državljane Njemačkoj onog trenutka kad postane članicom Unije.

U siječnju smo objavili kako se pripremaju nalozi za njih jedanaestoricu zbog sudjelovanja u pripremi ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Među njima su navodno Josip Perković, Zdravko Mustač, Goran Ljubičić, Mišo Deverić i Franjo Vugrinec.

Njemački ARD je u veljači emitirao prilog u kojem je Josip Perković naveden kao jedan od umiješanih u ubojstvo emigranta Nikole Miličevića. Osim njega, od 60-ih do kraja 80-ih u Njemačkoj je ubijeno 20-ak hrvatskih emigranata, za čija ubojstva nitko osim Krunoslava Pratesa, u Njemačkoj osuđenog na doživotni zatvor, nije odgovarao. Među ubijenim emigrantima je i stric hrvatskog političara Ante Đapića.

Zbog obnavljanja uhidbenog naloga javile su se i spekulacije kako Josip Perković, da bi izbjegao uhićenje, pokušava dobiti makedonsko državljanstvo.

Bože Vukušić vjeruje da Perković u tome neće uspjeti.

- Njemačka bi takav potez Makedonije mogla shvatiti kao opstruiranje svog pravosuđa. Je li Perković toliko važan Makedoniji? Ne vjerujem.

Z.S./dnevno.hr

* * * * * * Komentari  

+2 #1 ROJNIK 2013-04-17 03:24

Taj popis nije potpun, jer na njemu nema OZNAŠA, UDBAŠA, UDBAŠKOG ''CINKAROŠA'' ŠARMANTNOG  PRAVEDNIKA STIPE MESIĆA, koji je sa svojim prijateljima, ''rodjacima'' u Francuskoj i Njemačkoj, za UDBU, špijjunirao hrvatske domoljube.

******

Prošireni komentar Ante Rokova Jadrijevića:

Njemačka bi trebala ODGODITI ratifikaciju Pristupnog Ugovora s Hrvatskom na rok od godinu dana

Njemačka je uz Dansku jedina država EU koja još nije  ratificirala Pristupni Ugovor Hrvatske                za prijem Hrvatske u punopravno članstvo EU-a !! A budući da je – u međuvremenu - hrvatski narod svojim velikim bojkotom izbora za hrvatske predstavnike u EU jasno opovrgnuo prošlogodišnji falsificirani (!!) Referendum ZA ili Protiv ulaska Hrvatske u članstvo u EU, Njemačka bi mogla – a i trebala bi što prije JAVNO upozoriti Vladu Republike Hrvatske da NEĆE ratificirati taj Ugovor s EU sve dok Republike Hrvatska ne izruči navedene udbaške ubojice i njihove neposredne šefove njemačkom pravosuđu, na čijem su teritoriju ubili ili naredili ubiti više od 20 hrvatskih emigranata (prije 30 ili više godina), koji se nisu politički slagali s komunističkom diktaturom maršala i genocidnog satrapa Tita!

Maršal Tito je jedan od najvećih komunističkih zločinaca, koji stoji uz bok svog „hazjajina“,  samozvanog generalisimusa Staljina, koji je u Drugom Svjetskom ratu i neposredno nakon njega izvršio genocid nad našem narodom – Hrvatima, genocid koji bi se mogao nazvati i „holokaustom“ (!!), a i nakon toga je nekoliko desetljeća naređivao potjere i ubojstva Hrvata po cijelom svijetu, i to najviše po Zapadnom Njemačkom, Italijom, Francuskom, Argentinom, Kanadom, itd.

Za početak (ili barem početak kraja naše hrvatske komunističke političke lakrdije!) njemački bi parlament trebao ODGODITI ratifikaciju Pristupnog Ugovora s Hrvatskom na rok od godinu dana (ili barem za šest mjeseci!), i tako JAVNO (!!) svima dati na znanje da se u Europi na Zapadu danas više ne može tolerirati nikakva forma totalitarnog kripto-komunizma, koji se skriva iza lažno deklarirane „socijal-demoracije“ ili još gore – iza „liberal-demokracije“ („Laissez faire – laissez passer'“), kako se to već više od 12 godina radi u Hrvatskoj.  A upravo to je današnja tragedija Republike Hrvatske.

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger, Brtonigla, Hrvatska,
(hrvatski socijal-radikal)

No comments: