Wednesday, October 15, 2014

Rudan 'rasturila' Holy: 'Mirela nije luda... Ona je bolesna i priča pi*darije!'Dnevno.hr/ Rudan 'rasturila' Holy: 'Mirela nije luda... Ona je bolesna i priča pi*darije!'/utorak, 14. listopada 2014.

Autor: S.Vučković

Rudan 'rasturila' Holy: 'Mirela nije luda... Ona je bolesna i priča pi*darije!'

Tvrdi "orah", Vedrana Rudan, jako je isprovocirana MIrelom Holy i njenom željom da, zanemarujući sve hrvatske probleme, pod hitno udovolji LGBT zajednici!


 Pod pero Vedrane Rudan naletila je i Mirela Holy. Iako Rudanica nema običaj napadati uspješne i emancipirane žene, tekstom na svom blogu još jednom je potvrdila nepredvidivost i prorešetala Holy tradicionalno ne birajući riječi. Što je u tolikoj mjeri naljutilo Rudanicu?

"Listam hrvatske novine. Ne mogu vjerovati, jebote! Hrvatska pod hitno mora riješiti svoj najveći problem. Detektirala ga je Mirela Holy čelnica ORaH-a trenutno najtrendi političke partije u zemlji. Gospođa od Ministarstva zdravlja traži da "osnuje stručni tim za brzu promjenu spola u većim klinikama te osnivanje Centra za LGBT osobe u KBC-u Rebro."

Gospođa Mirela Holy nije luda. Gospođa Holy je bezobrazna. Njena drskost je svemirska.

Čelnica trenutno najjače političke stranke u zemlji morala bi znati što Hrvatsku najviše muči. Maksimalno brzo pretvaranje hrvatske đokadi u pipice i obrnuto to sigurno nije, ali zastrašujuće siromaštvo ogromne većine građana jest.

Svi mi, i "normalni" i "perverzni", živimo u jezivom beznađu. Samo zato smo spremni povjerovati da će nas iz užasa izvući osoba koja izgleda toliko drugačije od Sanadera, Čačića, Milanovića, Mesića, Josipovića, Glavaša, Bozanića…Zašto zaboravljamo da su svi ti dečki "prije" izgledali drugačije nego "poslije"? Čime nas je očarala gospođa koja, neka mi bude dozvoljeno i neoprošteno, priča pizdarije?

Što ja imam protiv "pedera" i "lezbi" kad modernog čovjeka definira upravo odnos prema "pederima" i "lezbama"?

Ako ih podržavaš, ako stalno govoriš o njihovim preteškim mukama i paklu kroz koga prolaze onda si civiliziran. Ako ne…onda nisi civiliziran. Nisam civilizirana.

Zna li Holy kako je "normalnoj" majci običnog djeteta teško, gotovo nemoguće, doći do pedijatra? Dijete se smije privesti liječniku, i čekati na njega ili nju satima, tek onda kad preko tri dana ima temperature iznad 38.?!

Muža moje prijateljice sprašili su iz bolnice, nisu prepoznali sepsu, zatim su ga danima gledali, pregledavali, razgledavali pa odlučili da mu odrežu…nebitno što. Evo ga, leži u bolnici, umire na rate. Nitko ne zna da li zato jer nema antibiotika ili liječnika. Naše se zdravstvo raspalo!

Kako Holy u hrvatskim uvjetima misli "organizirati promjenu spola u većim klinikama"? U većim hrvatskim klinikama ne možeš pacijentima organizirati ni zaštitu od padanja stropa na glavu. U "većim klinikama" nema zavoja, lijekova, sestara, liječnika, metli, toalet papira, zahodskih dasaka, školjki, svjetla, grijanja, hrane…

U Hrvatskoj nije ugrožena "manjina", u Hrvatskoj su ugroženi svi koji nisu na vlasti ili pri vlasti. Sve to Holy, valjda, zna zato njeno baljezganje doživljavam kao koktel provokacije i alibija.

U ovakvoj Hrvatskoj boriti se za pravo "drugačijih" da u najkraćem mogućem roku mogu u "većim klinikama" svoga đoku pretvoriti u pipicu jest provokacija. I alibi.

Kad gospođa pobijedi na izborima javnosti će obznaniti, moj je program bio jasan. Nezaposlenost. Bankarstvo. Pravosuđe. Obrazovanje. Odlazak mladih iz zemlje. Zdravstvo. Kultura…Ništa od nabrojenog ne diže moju kosu na glavi. LGBT! LGBT! LGBT! LGBT!
 O tome sam vam govorila.

Draga Mirela, kad bi bar život bio tako jednostavan. Ja sam hrvatska homomrziteljica stoljeća? Ma nisam. Ja sam ostrašćena mrziteljica manipulatora koji već preko dva desetljeća od mene rade budalu.

Daj Mirela, oladi malo!
 Plaćam porez ovoj državi. Platit ću i tvoju predizbornu kampanju. Platit ću i tvoju vladavinu.

Meni za ljubav odglumi da znaš gdje živiš.

(Vedrana Rudan, Rijeka)

Autor na portalu dnevno.hr:
S.Vučković

* * * * * *

Komentari (30)

·  Velimir Kracik · Česti komentator · EFOS
Svaka čast Rudanici. Ne volim čitati njene vulgarne komentare ali ovo što je napisala, napisala je stvarno istinito i odlično!
· 
Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla
Nikad nisam bio prijatelj s gospođom Vedranom Rudan, pogotovo ne 1990/1991g. u gradu Rijeki, ali ovaj njen članak držim vrijednim velike pažnje. U tom smislu ja joj čestitam !

· 
Bubis Hulkov · Česti komentator · No skul
U OVOJ DRZAVI ZAISTA POSTOTAK SOTONISTA LEZBA I PEDERA JE STRAVICNO VISOK... KADA OVA SPODOBA MOZE U HRVATSKOJ IMATI 17% TNU PODRSKU ONDA OVDIJE NISTA VISE NIJE CUDNO...

· 
Mladenka Šiklić · Česti komentator · Radi u: Pentagon Security Team
Palac gore za Vedranu, u pravu je 100%, kad kandidati nemaju programa, a obično ga nemaju jer im je program u prvom smislu sebe dobro skućiti, onda narodu predstavljaju takve jadne programe kao LGBT, legalizacija droga ili nacionalističke , a od ni jednih se ne živi, dapače samo još gore kvare duštvo u cjelini.
Živi se samo od rada - narodu samo treba rada i da od svog rada žive na svojoj zemlji u svojoj domovinu u kojoj su se rodili, a ne da ih se prisiljava da pronalaze novo utočište. Ovo je zemlja samo za vladajuće .

· 
Mira Šlat · · Životní · 151 followers
bravo Vedrana ,,,,jasno i glasno kažeš što misliš .....a vi kritičari ....pokažite da znate bolje !
· 
name_d28 (prijavljuje se koristeći yahoo)

Rudanica danas ovako, sutra onako... iako ima dobrih tekstova (poput ovog), kao osoba je loša, ogorčena, frustrirana ženica i ktome jako prevrtljiva.

· 
zark42 (prijavljuje se koristeći yahoo)
Ovo je odlicno napisano. Bravo Vedrana, nisam znao da tako dobro znas pisati, a sto je najvaznije znas sto je nasem drustvu "najvaznije/"
Ali mozda drugarica Pusic bi ti mogla dati par savjeta o prioritetima ove drzave/
Mogao bi i Baldazar tu priskociti, jer on je ispunio jedno obecanje od svoje predizborne kampanje, koje cak nije bilo ni u P21. Osnovao je Pederski centar u Splitu, a to je ono sto je Spliu toliko falilo. Svima nam je sada lakse, jer kad pederski kruzeri pristanu u splitskoj luci, ti ljudi sada mogu doci u Centar i odmoriti se uz razgovore sa domacim pederima o poteskocama koje oni dozivljavaju.

No comments: