Wednesday, July 8, 2015

Čelnik PGŽ policije planirao ubojstvo unuka Slavice Šote?!



rijekadanas.com/ Čelnik PGŽ policije planirao ubojstvo unuka Slavice Šote?!/8. srpnja 2015.g.

8. srpnja 2015.g.


Uvodna napomena (ARJ):


Gospođa Slavica Šota je danas jedna od najpoznatijih Riječanki, a svakako i najborbenijih! Ona je čelnica POKRETA OTPORA – Riječani protiv korupcije i organiziranog kriminala.

A po korupciji i naročito o “organiziranom kriminalu” Rijeka već dugo, dugo i daleko nadmašuje druge najveće gradove u Hrvatskoj. Split, Osijek... itd.

Poslije drugog svjetskog rata, Rijeka je bila najjači industrijski centar Hrvatske, sa snažnom i dobro očuvanom izvozno orjentiranom privredom: brodogradilišta, brodarske kompanije, lučka postrojenja, banke, snažna poduzeća metalne industrije, relativno dobre i sačuvane prometnice - dakle sve ono što je trebalo novoj državi u nastajanju. A tu je bila i nova vojska, nova vojna i civilna policije, snažne tajne službe, brojna i snažna državna administracija, itd.

I s vremenom neki novi partijski karijeristi, odnosno “nova klasa komitetlija”...

Ovo je dakle priča o takvima... “KOMITETLIJAMA”.

******

Već više od 20 godina je njihov neprikosnoveni Vođa nabusiti Slavko Linić, poznat po nadimku “SLAVKO – STEČAJKO”. 

Nakon što je sve najvrijednije u Gradu Rijeki poslao u stečaj,  sva je preostala imovina budzašto završila u rukama S-Linićeve mafije, odnosno “UDBO-mafije”!

Osilila se preko svake mjere ta S-Linićeva BAGRA.

Ali, malo po malo počeo se u gradu Rijeki rađati i POKRET OTPORA, Riječani protiv korupcije i organiziranog kriminala! Malo po malo pojavili su se i novi vođe – i to prije svih dvije ŽENE! A prvo ime POKRETA OTPORA, Riječani  protiv korupcije i organiziranog kriminala pripalo je borbenoj gospođi Slavici Šota.

S-Linić je naglo počeo gubiti tlo pod nogama. Uzdrmalo se njegovo UDBO-mafijaško “carstvo”. Popustili su ionako slabi S-Linićevi živci...  i dogodilo se ....


A.R.J.


******

Čelnik PGŽ policije planirao ubojstvo unuka Slavice Šote?!


 Sutra će se u Zagrebu u organizaciji Riječkog pokreta otpora organizirati tiskovna konferencija na kojoj će javnosti biti prezentirani dokazi o planiranju ubojstva unuka čelnice te organizacije Slavice Šote.

Stvar je tim šokantnija što u Pokretu tvrde da raspolažu informacijama i dokazima prema kojima je naručitelj ubojstva trebao biti jedan od čelnih ljudi riječke policije, a izvršitelj njegov nećak!

O ovom šokantnom slučaju su proteklog tjedna izviješteni MUP, Ured za nacionalnu sigurnost RH, DORH, USKOK, Hrvatski sabor kao i svi saborski zastupnici (osim Slavka Linića).

Međutim, prozvani policijski čelnik je i dalje na svojoj dužnosti unatoč činjenici da bi u slučaju provođenja istrage trebao biti ključna osoba u istrazi protiv samog sebe.

Kako saznajemo, obitelj Šota raspolaže vrlo uvjerljivim dokazima poput audio snimke i sms-ima svjedokinje, odnosno bliske prijateljice osumnjičenog.


rijekadanas.com


No comments: