Tuesday, August 31, 2010

'Kralj Rade', gospodar arhipelaga 'Breoni'

AMAC-Hrvati/iPress: Kralj Rade, gospodar od 'Breoni' Nedjelja, 29 Kolovoz 2010

Prošireni komentar Ante Rokova Jadrijevića 31. aug/kolovoz 2010


'Kralj Rade', gospodar arhipelaga 'Breoni'

Čestitam našem AMAC-u na ovom članku: 'Radina brijunska čerga za tri milijuna kuna', preuzetog s našeg istarskog iPress-a! Konačno i malo više pozitivne drskosti našeg iPress-a! Hvala im na tome. Hvala Bogu, moja se Istra ipak budi!

Jasno je da se na YU-sipovićevom arhipelagu 'BREONI' ništa nije promijenilo nakon odlaska s vlasti bivšeg Ciganina-Predsjednika. Sve je ostalo isto. Gedže i dalje vladaju Hrvatskom! Prije svih „Gedže s Pantovščaka'. A 'gedžovan' Rade Šerbedžija se i dalje ponaša kao neprikosnoveni kraljevski Gospodar arhipelaga 'Breoni'. Dočim naš novi predsjednik YU-sipović slovi kao njegov ljigavi podstanar na arhipelagu 'Breoni'.

Dakle, 'Kralj Rade' suvereno i neprikosnoveno poziva svoje goste na svoju 'Adu Ciganliju'; posljednji je slučaj američke filmske ljepotice Angeline Jolie, a sve na stupidno ushićenje naše dekadentne feminističke falange, a ni naša premijerka Jaca Vlaisavljević nema ništa protiv toga! Njen katasrofalni i najnoviji 'Rebalans štednje' je porastao za skoro 900 milijuna kuna, a prihodi se smanjuju za preko 250 milijuna kuna! To je ta nova 'Škegronomika' Jace Vlaisavljević! Njene egocentrične i imbecilne parade se nastavljaju, njen palijativni jezik ne prestaje blebetati, 'psi laju, a njene udbaške čerge prolaze'!

Samo najveći politički idioti to mogu nazvati 'štednjom'! To se ustvari zove: 'Ko će kome, ako neće svoj svome'.

Međutim, taj Jacin palijativni govor više nikog normalnog u Državi ne može žednog prevesti preko vode.

Jasan je podli plan političkog kvarteta Mesić-Šeks-Jaca-YUsipović: njihov je cilj eutanazija nove hrvatske Države, kad im nikako drukčije ne uspijeva ukinuti našu novu hrvatsku Državu. A to je ustvari samo izvršenje perfidnog plana londonske judeomasonerije, uz pun blagoslov njujorške judeomasonerije Davida Rockefellera-Henryija Kissingera-Madeleine Albright-Richarda Holbrooke-a and comp.

To je ustvari ponavljanje podlog povijesnog nedjela engleskog predsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Benyamina D'Israeli-ja na Berlinskom kongresu 1878.g. – dakle ponavljanje ponovno oživljenog plana o stvaranju Velike Srbije.

Ali Vrag je konačno došao i po njihove glave! USA je pred konačnim slomom, a i Velika Engleska je pred konačnim slomom, dok se samo Pariz uspio opametiti, odnosno probuditi na vrijeme! Jer su u Parizu konačno prevagnuli 'sjajni Židovi', i potisnuli mračnu francusku Mitterandovu judeomasoneriju u drugi plan. Znači, još ima nade za spas Francuske i ostatka EU–a.

Znači, još malo pa će pasti i glava 'Kralja Rade' s arhipelaga 'Breoni'! Tada će i naši Brijuni opet biti naši.

Ja pak ponovo – nakon osam i nakon 16 godina - predlažem da se taj arhipelag s 14 otoka i 53 kilometra najljepše hrvatske djevičanske obale vrati narodu, na način da se dade na upravljanje konzorciju istarskih turističkih kuća, uz obvezno izuzeće pulskih turističkih kuća i njima srodnih mešetara iz IDS-a. Tu prije svih ciljam na mešetara Veljka Ostojića!

Dakle, arhipelag Brijuni treba vratiti hrvatskom narodu, prije svega nama Istranima.

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
(hrvatski socijal-radikal)

No comments: