Friday, September 20, 2013

A čije je Josipović dijete?

A čije je Josipović dijete? PDF Ispis Unesi e-mail
Četvrtak, 19 Rujan 2013 18:00
Postavi članak na svoj profil
'Nitko ne treba snositi (moguće) grijehe svojih roditelja' izjavio je prije par dana 'precednik svih Hrvata', a kralj svih licemjera Ivo Josipović, pravdajući to što udbaški sin Saša Perković još uvijek sjedi na Pantovčaku u ulozi njegovog savjetnika, iako se cijeloj zemlji uskoro smiješe sankcije i niz drugih posljedica upravo radi njegovog oca.

Kada se uzme u obzir da je Josipović isto izrekao u svom obraćanju Hrvatima, stvar prelazi granice običnih laži i postaje nešto daleko gore, kao da nam se Josipović svima otvoreno podsmjehuje i ruga. Zar je baš hrvatski narod našao za prodavanje svoje pameti o tome kako djeca ne trebaju snositi grijehe svojih očeva? Dok je za njega to tek floskula, korisna laž kojom se u tom trenutku poslužio, dobrom dijelu Hrvata to je zbilja s kojom smo živjeli desetljećima.

Ako si kojem slučajem bio potomak ustaša ili domobrana, za vrijeme skoro pola stoljeća vladavine njegovih partijskih istomišljenika (kako danas kažu, pravnih sljedbenika) bio si sretan što si uopće živ. Nikakvo školovanje, zapošljavanje i napredovanje u poslu nije dolazilo u obzir. Gdje god si se pojavio, pratilo te je to da su ti otac ili stric ili bilo tko drugi iz bliže ili daljnje obitelji bili ustaše i domobrani i sa tim žigom si provodio cijeli svoj život pod partijskom čizmom. Ako si imao sreće, naravno. Ako nisi, ili te više nije bilo, ili si bio na Golom otoku i ostalim, Josipoviću tako dragim i bliskim mjestima, o kojima vjerujem kako je puno čuo.

Veliki broj Hrvata cijeli svoj život proveo je pod tim 'partijskim žigom' i ne samo da su ispaštali radi toga tko su im bili rodjaci, nego su ispaštali i njihovi bračni drugovi, pa čak i djeca.
Josipović je, naravno, sve to promatrao sa druge strane. Sa one, koja je udarala te žigove.
Pa je stoga doista u najmanju ruku neumjesno da nam upravo on govori o takvim stvarima. On, koji se niti jednom rječju nije oglasio kada su u pitanju djeca hrvatskih domobrana i ustaša niti je ikada osudio ponašanje prema njima, ali se itekako bori za udbašku djecu. Treba li bolji dokaz od toga tko nam doista sjedi na Pantovačku?

No, obzirom kako ja nisam odgajana u 'antifašističkom' i komunističkom duhu pa nisam sklona udaranju žigova, ja bih se složila s tim kako djeca ne trebaju ispaštati za grijehe svojih roditelja. Sve dok ne krenu njihovim stopama i ne počnu raditi isto ono što su radili njihovi preci.

Upravo takvu situaciju imamo danas i u vladajućoj SDP stranci i na Pantovčaku.

Djeca bivših visokorangiranih komunističkih dužnosnika, udbaških djelatnika svih mogućih profila, od egzekutora do tajnica, 'antifašista' koji su se služili žicama i toljagama pri obračunu s hrvatskom vojskom i hrvatskim civilima, ženama i djecom, komunističkih sudaca koji su jednim potpisom ljude slali pred streljački stroj ili na dugogodišnju robiju. U biti, potomci onih koji su donosili odluke koja je svaka bila uperena ili protiv Hrvatske države, ili protiv Hrvata kao pojedinaca.
Ta su djeca, uključujući i licemjernog druga Josipovića na Pantovčaku, postala ovo što danas jesu upravo radi te ideološke eliminacije 'nepoćudnih kadrova' kao i djece tih 'nepoćudnih kadrova' po teoriji idelološke, ili bolje reći rasne superiornosti 'antifašista' i njihove djece.
Jer, kako bi inače netko sa oskudnim pravničkim kapacitetima uspio postati sveučilišni profesor, a da mu prethodno partija njegovog oca nije prokrčila put uklonivši konkurenciju?
U ex Jugoslaviji je skoro pedeset godina na djelu bio progon DJECE ustaša i domobrana, te napose svakog tko nije dušom i srcem bio uz jednonogog zločinca i njegovu zločinačku KPJ. Jednako kao što su 'antifašisti' odlukom Zavnoh-a, a koja se ne može drugačije protumačiti nego kao rasni zakon, protjerali sve Njemce i njihovu djecu, oduzeli im imovinu i potrpali u logore gdje ih je većina u kratkom roku skončala.
Nitko nikada nije postavljao pitanje djece, niti se govorilo o tome kako djeca ne smiju stradati radi grijeha svojih očeva. Hrvatska djeca su itekako stradavala, a komunisti su preko leševa te djece gradili karijere i fotelje za svoju djecu.

Koja danas vladaju Hrvatskom.

A uzevši u obzir da je njihova vladavina samo nastavak vladavine njihovih očeva, jer su nastavili istim onim putem kojeg su njihovi očevi zacrtali, a koji je posut hrvatskim kostima na svakom koraku, ovdje nije riječ o nekoj nevinoj dječici koja samo žive svoj život i doista nisu kriva za ono što su im preci radilli. Jer Sašica Perković zasigurno nije precednikov savjetnik zbog svojih sposobnosti, nego zbog 'sposobnosti' svog tatice, isto kao što Josipović danas nije precednik zbog onog što jest, nego zbog svog pedigrea. Da ne spominjemo ostale državničke veličine, kao što su npr. Čačić i Vesna Pusić.

Ovdje se radi o brižljivo odgajanim i pripremljenim kadrovima, koji su od malih nogu obučavani za to da preuzmu zemlju i stave se u službu partije, a na štetu Hrvatske i svih hrvatskih interesa. Iza njih je oduvijek stajao ogroman novac i ogromna moć koja im je osigurala sve što danas imaju i jesu.

Nevina dječica?

Ne bih rekla. Prije novi naraštaj vampira kojima nikada nije dosta hrvatske krvi i koji se neće smiriti sve dok ne posišu i posljednju kap.
Ukoliko prije toga ne uzmemo glogov kolac u ruke.

Diana Majhen
  ******

Komentari  

BLOKADA UDBE !!!
 
Bravo Diana, bravissimo!

Ovo je najbolji članak koji sam pročitao ove godine! Gordo stoji uz bok veličanstvenom članku gosp. ANTE GLIBOTE: "LIBERA NOS DOMINE", objavljenom prije kojih mjesec dana u našem Hrvatskom Tjedniku !!

Molim da mi se ne zamjeri što ću - sada i ovdje - opširnije citirati meni najdraže pasuse iz ovog Vašeg članka, Diana, jer Vaš članak za mene  za ostale borbene Hrvate ima status jednog velikog Manifesta (iako sam ja sin partizana, iz lijevog krila predratnog HSS-a, kojeg su u Livnu 6. - 8. oktobra 1942. streljali desetak crnogorskih komandanata ....).

Dakle, citiram: "No, obzirom kako ja nisam odgajana u 'antifašističkom' i komunističkom duhu pa nisam sklona udaranju žigova, ja bih se složila s tim kako djeca ne trebaju ispaštati za grijehe svojih roditelja. Sve dok ne krenu njihovim stopama i ne počnu raditi isto ono što su radili njihovi preci".


Drugi citat: :Djeca bivših visokorangiranih komunističkih dužnosnika, udbaških djelatnika svih mogućih profila, od egzekutora do tajnica, 'antifašista' koji su se služili žicama i toljagama pri obračunu s hrvatskom vojskom i hrvatskim civilima, ženama i djecom, komunističkih sudaca koji su jednim potpisom ljude slali pred streljački stroj ili na dugogodišnju robiju. U biti, potomci onih koji su donosili odluke koja je svaka bila uperena ili protiv Hrvatske države, ili protiv Hrvata kao pojedinaca".

Treći citat:" Jer, kako bi inače netko sa oskudnim pravničkim kapacitetima uspio postati sveučilišni profesor, a da mu prethodno partija njegovog oca nije prokrčila put uklonivši konkurenciju?".

Četvrti citat: "U ex Jugoslaviji je skoro pedeset godina na djelu bio progon DJECE ustaša i domobrana, te napose svakog tko nije dušom i srcem bio uz jednonogog zločinca i njegovu zločinačku KPJ. Jednako kao što su 'antifašisti' odlukom Zavnoh-a, a koja se ne može drugačije protumačiti nego kao rasni zakon, protjerali sve Njemce i njihovu djecu, oduzeli im imovinu i potrpali u logore gdje ih je većina u kratkom roku skončala".

(Nota bene: jedan mali dječak u Dječjam domu u Poreču zvao se Gutvajn Johan. A prije 7-8 mjeseci sam pročitao intervju s njim u Jerusalemu; sada se on zove Daniel Gutwein, profesor Hebrews University u Jerusalemu! Dakle, i on je podijelio sudbinu 550.000 folksdojčera, koji su protjerani, s tim da ih je 102.000 pobijeno u logorima po Srijemu, Bačkoj i Banatu!).

Peti citat: "A uzevši u obzir da je njihova vladavina samo nastavak vladavine njihovih očeva, jer su nastavili istim onim putem kojeg su njihovi očevi zacrtali, a koji je posut hrvatskim kostima na svakom koraku, ovdje nije riječ o nekoj nevinoj dječici koja samo žive svoj život i doista nisu kriva za ono što su im preci radilli. Jer Sašica Perković zasigurno nije precednikov savjetnik zbog svojih sposobnosti, nego zbog 'sposobnosti' svog tatice, isto kao što Josipović danas nije precednik zbog onog što jest, nego zbog svog pedigrea. Da ne spominjemo ostale državničke veličine, kao što su npr. Čačić i Vesna Pusić".

Šesti citat (meni osobno i najdraži!):
"Ovdje se radi o brižljivo odgajanim i pripremljenim kadrovima, koji su od malih nogu obučavani za to da preuzmu zemlju i stave se u službu partije, a na štetu Hrvatske i svih hrvatskih interesa. Iza njih je oduvijek stajao ogroman novac i ogromna moć koja im je osigurala sve što danas imaju i jesu.

Nevina dječica?

Ne bih rekla. Prije novi naraštaj vampira kojima nikada nije dosta hrvatske krvi i koji se neće smiriti sve dok ne posišu i posljednju kap.

Ukoliko prije toga ne uzmemo glogov kolac u ruke".

Dakle, da zaključim: Ja sam još krajem 1980. g., kada sam se vratio s jednog broda, uzeo svoj kolac u ruke i zabio ga u grudi onog jednonogog DIKTATORA - za što sam u Puli bio osuđen na (samo) godinu dana zatvora!

Hvala Vam Diana za ovaj Vaš i naš MANIFEST !!!
Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing. Semper Paratus Croatiae (com)
(Hrvatski socijal-radikal)

+2 #6 Goyakhla 2013-09-20 03:57
sto se kaze u nasoj lipoj Herceg Bosni ,samo kamen ,zmije i Ustase dolaze iz nje.Bas je zbog toga i strada Siroki brijeg i sav Hrvatski rod ,sve do fratara.A tu mu se i tatica proslavio i utemeljio pokaza svoju krvozednost,,,s vima njima triba nabit kolac kroz prkino kao sta je to radija Drakula Turcima ,,,njihovom licemjerju i malicioznim pretenzijama nema kraja ..hrvatski narod moze samo izabrat jedno ustat i fizicki ih skinut sa vlasti ili se predat stihiji malodusnosti i krenut u susret moralnom suicidu i oberucke prihvatit "Nacertanije"kao konacno resenje pitanja egzistencije i drzavnopravnost i Hrvatske nacije.EU tek sada vidi s kime ima posla ,svaka drzava ima mafiju samo je Hrvatska jedina zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj mafija ima svoju drzavu.(hobotnica)
Citat
 
 
+4 #5 From hell to cell 2013-09-20 02:11
U rat sam krenuo kao Hrvat, i iz njega se takav i vratio.

Ali tjekom ovakvoga "mira" udbaši su od mene napravili Ustašu, i što više znam, to sam više Ustaša.
Citat
 
 
+5 #4 Johnny 2013-09-20 00:55
E da su samo djeca u pitanju što se tiče ustaša i partizana. U pitanju su i unuci i praunuci, a serboslavskim sotonistima nitko. U bivšoj šugoslaviji u prvoj polovici osnovne škole sam služio kao loš primjer jer idem na vjeronauk, od strane drugarice (nastavnice), "hrvatice" s Hvara. Moja mater ju je branila kao katolkinja i govorila mi je da ona to mora raditi radi komunjara, ali.... "Tko se odrekne mene, odreći ću se i ja njega u onaj dan!" - reče Isus. Dok je u to isto vrijeme Josipović možda drugovao s susjedom, Raškovićevom kćeri po Palmotićevoj ulici. A možda mu je Raško o ćale? Hm....ima tu nečega. :-?
Citat
 
 
+6 #3 kalfa 2013-09-20 00:10
Licemjerniji je,a i puno opasniji Jova od Milanovića,pa i od uličara iz Orahovice.
-On je za promjenu lex Perković,pa,što ga je podpisao,jer inače ne bi stupio na snagu.
-On bi da zajedno branitelji i Srbi iz Vukovara postave ploče.Možda jedino Peđa,ministar,i njegova Svetlana.
-On izjednačava Vukovar i Paulin dvor
-On je ljubitelj crvene petokrake koja je simbol sotonsko zla od kojeg se hrvatski narod nikad oporaviti neće.
Citat
 
 
+8 #2 jakov 2013-09-19 23:17
Odlicno! Jedino se ne moze reci da precednik Josipovic ne voli ustase odnosno njihove potomke. Podsjecam na njegovu izjavu u Knessetu kojom je izazvao divljenje svih istinskih ljubitelja prirode kada je izraelskim predstavnicima (ne bez ponosa) pricao o ljupkim ustaskim zmijama
Citat
 
 
+11 #1 Jasna 2013-09-19 21:29
glogov kolac je jedini lijek, drugog očito nema
Citat
 

No comments: