Saturday, January 10, 2015

PRAVA ISTINA O TERORISTIČKIM NAPADIMA: Opet su napali sami sebe, ...



Dnevno.hr/ PRAVA ISTINA O TERORISTIČKIM NAPADIMA: Opet su napali sami sebe, sudjeluje i Hrvatska!/08. siječnja 2015. u 12:55

Autor: Zrinka K.

PRAVA ISTINA O TERORISTIČKIM NAPADIMA: Opet su napali sami sebe, sudjeluje i Hrvatska!

To je producirani, odnosno strogo kontrolirani terorizam koji je generiran u laboratorijima tajnih službi, američkih, britanskih, izraelskih i naravno francuskih. To je taj NATO konglemerat koji je stvorio taj islamski terorizam i kojeg strogo kontrolira i koristi ga za ostvarenje svojih ciljeva
 
 
Kako je zanimljivo promatrati medijsku mašineriju kada se dogodi neki teroristički napad. Svi do jednog usklađeni, ponavljaju se kao papige; terorizam, terorizam, napadi, muslimani i nitko ne postavlja nikakva pitanja.

Isto je tako bilo i kada su napadnuti tornjevi u New Yorku, svi mediji usklađeni, a sva pitanja ostala neodgovorena. Toliko mrtvih da to nije za pojmiti, a toliko nelogičnosti i toliko nesposobnosti u rješavanju tog slučaja da to u povijesti zapravo nije viđeno. I nikom ništa. Osim Amerima koji su poslije tog napada osuđeni živjeti u instaliranom strahu i instaliranom teroru kojeg provode antiteroristički zakoni koji služe za porobljavanje čitavog čovječanstva.

Sada, odjednom, gle čuda, baš kada traju prosvjedi protiv islamizacije Europe, bukti terorizam u srcu Francuske, onako nenadano i svi ponavljaju kako su to ljuti muslimani koji se osvećuju.

Ma nemoj.

Kao da su novinari ovog svijeta zaboravili postavljati pitanja zašto je nešto tako i zašto baš svi tupe jedno te isto, iako istina može biti potpuno drugačija.

- Riječ je o takozvanim terorističkim napadima koji očigledno imaju jasan potpis, to je producirani, odnosno strogo kontrolirani terorizam koji je generiran u laboratorijima tajnih službi, američkih, britanskih, izraelskih i naravno francuskih.

To je taj NATO konglemerat koji je stvorio taj islamski terorizam i kojeg strogo kontrolira i koristi ga za ostvarenje svojih ciljeva-- rekao je za naš portal Marko Francišković ekonomski i geopolitički analitičar koji je još dodao:

- Kao što je bila riječ o rušenju onih tornjeva koji su na posljetku bili opravdanje za napad na Afganistan i Irak te rušenje Sadam Huseina, sada se događa isto. Nakon toga 3 godine dalje imamo napad na Libiju, obaranje Gadafija, a to je upravo izvela tkz. "Al-Qaeda" odnosno njihove postrojbe koje su dopremljene iz američkih vojnih zatvora.

Dakle oni su doveli već obučene teroriste, NATO im je dao zračnu podršku i njihova vojska na terenu.

Kasnije se to preselilo u Siriju taj tkz. ISIL kojeg Amerika, Turska Izrael, NATO, pa čak i Hrvatska sa svojim oružijem, finaciraju.

I sada se te iste strukture koje taj terorizam generiraju i potiču jer tad imaju opravdanje za svoje djelovanje (problem – reakcija - solucija) nešto dižu i govore protiv terorizma. Riječ je o zapravo kontroliranom terorističkom zastrašivanju, a ciljevi su različiti.

Jedan od ciljeva ovog napada je naravno daljnje rascjeljivanje sukoba civilizacija na tom globalnom planu, kako bi se na ruševinama tog rata stvorio Novi svjetski poredak.

To je jedan korak, odnosno komadić u pojačavanju policijskog terora Europske Unije. Ovaj "teroristički" napad poslužiti će kao opravdanje terora i posljedica koje idu za tim. Zbog terora i sigurnosti pojačat će se kontrola, represija nad civilnim stanovništvom. Reći će kako treba više kontrolirati ne samo Francusku nego cijelu Europu (evo već su počeli pričati kako se teroristički napad očekuje i u Hrvatskoj) zbog terorista koji su svuda oko nas, a oni su stvorili taj terorizam.

I to je tako banalno i jednostavno. Ali to kod nas prolazi zbog medijske mašinerije koja je ljudima isprala mozak, jasan je Francišković.

Dalje, riječ je o "Himalaja" licimjerju koje se sad trenutno događa. Naime, sad su se neki demostranti, svi vodeći političari američki, europski pa i naš predsjednik raspričali su se o nekoj "slobodi" govora i govore fraze kako je ovdje riječ o slobodi govora. Kakva sloboda govora u Francuskoj?

Tamo nema govora o slobodi govora. U Francuskoj je primjerice strogo zabranjeno govoriti o takozvanom holokaustu drugačije nego je to određeno i propisano.

Dakle, svatko tko pokuša nekom znanstvenom metodologijom istraživati holokaust, biva zatvorski sankcioniran strogim zatvorskim kaznama. I to nije samo tako u Francuskoj, tu je Austrija, Belgija, Češka, Francuska Njemačka, Mađarska, Izrael, Nizozemska, Poljska, Portugal.

Tamo je zabranjena ikakava sloboda govora, a sad se svi vežu na slobodu govora.

U pitanju su dvostruki kriteriji, dvostruki standardi, licimjerstvo.

Dakle nelogično je tražiti da se o Muhamedu i muslimanima, o Isusu i kršćanima može slobodno bogohuliti i oskvrnjivati, a zabraniti se govor o holokaustu.

To je ta razina licimjerja koja se ovdje manifestira i to nije teško za razobličiti. Samo što svi korporativni mediji i njihovi analitičari neće o ovome govoriti, nego je dovoljno ponavljati fraze o terorizmu i slobodi govora.

Dotaknimo se i prosvjeda protiv islamizacije Europe, koji gle slučajno baš sad tresu Europu. Ali i to je sve namješteno. Riječ je o problemima emigranata, ne toliko o islamu.

Tko je izazvao taj problem? Politika Europske unije i politika vodećih sila svijeta, politika koja dovodi do demografskog sloma, koji uvozi radnu snagu. Ta radna snaga se uvozi na sljedeći način.

Jedna Libija koja je bila prosperitetna, imala je dobru ekonomsku politiku i razvoj i na sebe je vezala i dobar dio sjeverne Afrike. SAD i svjetska vrhuška namjerno uništavaju taj dio i dovode ljude u stanje kaosa u cijeloj toj regiji, pa se ljudi raseljavaju u Europu. Naravno da tu dolazi do svakakvih međuljudskih sukoba, govori naš sugovornik i dodaje kako je cilj ovih terorističkih napada posve jasan. Cilj je stvaranje kaosa i uvođenje novog reda.

- Kao što je veliki mason Albert Pike u pismima od prije 100 godina najavio da će poslije dva svjetska rata nastupiti treći, a taj će biti potaknut velikim sukobima civilizacija - to se sada ostvaruje.

Na jednoj strani politički cionizam, a na drugoj muslimani. I upravo to se odvija sada pred našim očima. To je samo jedan proces do stvaranja velikog kaosa, odnosno 3. Svjetskog rata i čeka nas još puno instaliranih "terorističkih" napada i patnje do svršetka njihove vizije.

Tko vidi vidi, a tko ne..


Autor: Zrinka K.

* * * * * *

Komentari (33):

·   
Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla

Bravo, autirice Zrinka K. !

A još više bravo mojem starom poznaniku s Facebook-a gosp. Marku Franciškoviću ekonomskom i geopolitičkom analitičaru
, koji je još dodao - "Kao što je bila riječ o rušenju onih tornjeva koji su na posljetku bili opravdanje za napad na Afganistan i Irak te rušenje Sadam Huseina, sada se događa isto. Nakon toga 3 godine dalje imamo napad na Libiju, obaranje Gadafija, a to je upravo izvela tkz. "Al-Qaeda" odnosno njihove postrojbe koje su dopremljene iz američkih vojnih zatvora".

Bravo Marko!

Upravo je tu početak ove najnovije priče: Tko je pokrenuo ratnu histeriju i svrgavanje Moamera Gadafi-ja? To je učinio bivši francuski predsjednik Nikolas Sarkozy - porijeklom mađarski Židov (kao i Geoge Soros !! Kao i njemački Židov Henry Kissinger, etc., etc. !).

Da ovu priču malo skratim: tko je (sve) naoružavao današnje mlade ISIL-teroriste??

Indikativno je da nitko ne spominje Cionistički režim Netaniahu-a u Izraelu !

I čiji je prvi specijalni bataljun zarobljen od strane vojske Predsjednika Sirije Assad-a?

Upravo Francuski !! ....

Sukladno tome, nitko ovih dana ne spominje pariške Židove, od koji je velika većina podržavala svog predsjednika Sarkozy-ja! A jutros sam u dnevnom listu "24 sata" vidio fotografije ubijenih novinara opakog "Habdo-a" : više od tzrećine njih su (genetski) Židovi !

Dakle, ubojstvo novinara u Parizu nije nimalo slučajno !!

Ostale detalje prepuštam drugim čitateljima našeg portala Dnevno.hr !









No comments: