Tuesday, July 1, 2008

Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov

AMAC-Hrvati/HINA: Nema širenja bez Lisabonskog ugovora Utorak, 01 Srpanj 2008


Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov
i ništa nas ne smije iznenaditi!


Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov i ništa nas ne smije iznenaditi! On se u tom smislu (i pravcu!) već iskazao, poništavajući odluku Velikog predsjednika De Gaulle-a o francuskoj nezavisnosti od NATO-pakta! A i prva mu je državnička posjeta bila Londonu, glavnom sotonerijskom centru judeomasonerije! Dakle, ništa nije bilo slučajno. A tako će biti i do kraja njegovog mandata! A to znači da nas Hrvate ne treba nimalo zanimati što taj Sarkozy brblja danas, a što će brbljati već sutra. Tko zna što će se u Londonu dogovoriti svjetsko Židovstvo, čiji vrh drže "sionisti" i judeomasonerija!

To nam ujedno objašnjava i sve ove bezbrojne dnevno-političke mijene "našeg" premijera Ive ZERP-a Sanadera, koji sada brblja do iznemoglosti i do izlizanosti svoju šuplju "spiku" o EU. Jadni Sanader, što mu je drugo ostalo?! On i sada svakodnevno mora proizvoditi novu porciju optimizma (kao opijuma za narod!), kako bi sačuvao privid da on nešto važno i korisno radi za Hrvatsku i hrvatski narod.

Dakle, Ivo ZERP Sanader je u funkciji svog promašenog mandata, kojega mu na njegovu sreću dosta dobro spašavaju ministar financija Ivan Šuker i ministar mora i prometa Božidar Kalmeta. Oni održavaju Hrvatsku na "pozitivnoj nuli", a to nije nimalo lako u ovo vrijeme posvemašnje svjetske krize, koju su izazvali gore spomenti "sionisti", upornim širenjem Velikog Izraela na račun i štetu palestinskih Arapa. I ne samo to: oni su već ispili krv Americi, koja će uskoro „potonuti kao Staro rimsko carstvo“, kako je to pred godinu dana izjavio/objavio savjetnik State Deartmenta gosp. Walker. A za bolje i temeljitije obrazovane ljude – „razumnike“- to i nije neka velika novost. Svi mi na to upozoravamo već više od pet godina!

Ukratko, samo se najveća hrvatska BUDALA ili hrvatski izrod može nadati nečemu boljem od Sarkozyija, od onog što smo dobili od Sanaderovog "prijatelja" Janše, a da njegovog Rupela i ne spominjemo!

Ne dajmo se Hrvati! Jošt' Hrvatska nij' propala - dok mi živimo!

semper paratus!
Ante Rokov Jadrijević

P.S.: Budimo svi Hrvati "semper paratusi", jer Amerika već tone, a za njom će uskoro i
Euro-Unija – ako se ne oslobodi gore spomenutih "krvopija"!
A.R.J.

No comments: