Saturday, August 16, 2008

STOP THE WAR IN GEORGIA (Gruzija)!!

To all to whom it may concern!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing. 12. august 2008.

STOP THE WAR IN GEORGIA (Gruzija)!!

Gruziji se danas ponavlja 1991.g., kada je Europa bila zaokupljen agresijom na Hrvatsku, a osam mjeseci kasnije i na Bosnu i Hercegovinu.

Dakle, probudio se ruski imperijalizam, te ruski MEDVJED opet pruža svoje oštre kanđe prema svojim "odbjeglim" republikama, upravo isto onako kako je srpska soldateska činila 1991./92. na prostoru bivše Jugoslavije, kad se raspala njihova Srboslavija, slabo prikrivena pod imenom Jugoslavije…. Maske ponovo padaju! Veliko-Rus Boris Putin je danas isto što i Veliko-Srbin Slobodan Milošević 1990./91.!

Nedavno je „novi ruski car“ Boris Putin, koji se nevješto skrio ispod "demokratske" kabanice, izjavio kako njegova Velika Rusija i dalje smatra Hrvatsku svojim imperijalnim lenom. A na to naš Ciganin - predsjednik da o tome ni pisne! I to on koji rijetko drži svoj pogani jezik za zubima. Da je barem nešto izvalio kao Manolićeva i Lončareva "Dvorska luda" ili korisna i stalno dežurna "Dvorska budala" (a "budalama" se sve oprašta, zar ne?), pa bi mu čovjek nešto od svega i mogao oprostiti.

Ponovo i uporno šuti i naša velika kukavica Ivo ZERP Sanader, rodom s vlaške visoravni iznad Kozjaka, čuveni splitski šarlatan i isprazni demagog. Zini sada kukavice Sanaderu, ako imaš muda!

Vrijeme je da neki hrvatski pjevač glasno zapjeva: STOP THE WAR IN GEORGIJA!" (alijas Gruzija). Prozivam ovdje i sada našeg Marka Perkovića-Thompsona! Neka se sada isprsi, ako je toliki junak!

Inače, ako se mi iz malenih zemalja Europe ne počnemo ujedinjavati (a zakasnili smo s alijansom "Mittel-Europa" još krajem 1990, i početkom 1991.!), onda će veliki ruski MEDVJED uskoro zaigrati i pred našim vratima!

Američki predsjednik Bush kaže da će njegova očajno prezadužena Amerika "pritisnuti" prebogatu Rusiju. Nevjerovatno! No, evo mu mog korisnog i jednostavnog savjeta: neka proglasi novi žitni embargo protiv Rusije, jer Rusija uvozi 80 posto hrane, što znači da još nije ni za milimetar daleko odmakla od svog urođenog staljinizma! To bi moglo biti jedino efikasno oružje protiv Rusije!

Međutim, i USA je do brade u svojim vlastitim govnima - pa što će sad? A prostora za neke nove financijske makinacije nema! US dollar je - kaput! Bumerang se vraća! Tko je pred drugima jamu kopao, sada je sam u nju upao!

Na kraju moja poruka mladima Europe: Ustajte vi mladi Europe, kad su već Vaši roditelji toliko uškopljeni! Ponovo na barikade, kao prije osam godina u Genovi, Firenzi, Londonu, pa čak i u Washingtonu. Jedino vi sada možete spasiti Gruziju, a s njom sutra i čitav svijet!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: