Tuesday, June 14, 2011

PERVERZIJA I DEGENERACIJA POD ZAŠTITOM


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist, Brtonigla 14. jun/lipanj 2011.

Što zapadnije, to nazadnije (po 2. put !)

PERVERZIJA I DEGENERACIJA POD ZAŠTITOM

Agresivne ‘multi-kulti’ manjine u Hrvatskoj sve jače i sve češće napadaju našu novu Državu, a u tome imaju sve veću podršku Zapada – prije svega Velike Engleske i malene, ali vrlo utjecajne i moćne Niskozemske.

Njihov zajednički nazivnik bi se mogao skrivati pod starim pojmom maltusianizma (o čemu sam posljednji put pisao 7. veljače / febr. 2007.g. u svom tekstu za bivši hrvatski politički tjednik ‘Fokus’, pod starim naslovom ‘Što zapadnije, to nazadnije’. Međutim, taj tekst je bio zabranio bivši predsjednik Vlade R.H. gosp. Ivo Sanader). Taj stari tekst danas objavljujem na svom trećem blogu ‘Semper Paratus Prometheus’.

Evo samo jednog citata iz tog starog teksta od 7. veljače/febr. 2007.g.: ‘Meni sve to, naravno, smrdi na novu inačicu zapadne ideologije maltusijanizma, po kojoj treba iskorijeniti neke manje važne narode, kao manje vrijedne, koji samo troše svjetske zalihe sredstava za život viših slojeva – više vrijednog zapadnog društva (nota bene: u tom smislu je Robert Malthus, engleski economist, plemić i svećenik, oko 1820.g. bio neka vrsta preteče Adolfa Hitlera!)’.

* * * * * *

Najsvježiji primjer te prljave multi – kulti provokativne agresije dogodio se prije tri dana i to na a znamenitoj splitskoj rivi. Toga dana, 11. lipnja ove 2011.g. je u Splitu propala ciljana provokacija svjetske judeomasonerije u vidu tzv. Gay pride-a. Povorci ponosa pridružili su se i neki zloglasni ‘crveni’ Splićani poput Ante Tomića, Zlatka Galla i Jurice Pavičića, dok se od političara pojavio jedino Goran Kovačević, predsjednik splitskog HNS-a i gradski vijećnik.

Stigao je i jedan autobus učesnika – homoseksualaca iz Zagreba. Osim toga, sudjelovali su i predstavnici homoseksualnih udruga iz Beograda, Novog Sada i Podgorice.

Znakovito, cijelom tom prljavom spektaklu je bila nazočna i EU- parlamentarka Maria Cornelissen, sa željom ‘da provjeri stvarnu hrvatsku spremnost za članstvo u EU’ (njene vlastite riječi).

A znakovito je i to da su iz okolne publike i mnogobrojni stranci samovoljno ušli u tu povorku prljavaca.

Ukratko, skupilo se pomno odabrano društvo Soroševih ‘pitomaca’.

Nakon nasilno prekinute parade ‘Gay pride-a’, organizatori tog prljavog spektakla su javno zatražili ostavku ministra unutarnjih poslova gosp. Tomislava Karamarka (??! sapienti sat !), iako je policija osigurala tu paradu s rekordno brojnim i snažnim policijskim snagama (680 ljudi!), ukjučujući i par stotina svojih specijalaca. Uhićeno je 140 izgred-nika, koji se danas privode sudskim organima na daljnje procesuiranje.

Dva dana kasnije, ujutro 13. lipnja 2011. niskozemska ambasadorka u Zagrebu, gospođa Stella Ronner – Grubačić je najavila da će od niskozemske vlade tražiti preporuku za monitoring reformskih procesa u Hrvatskoj i nakon zaključenja pregovora sve do ulaska Hrvatske u EU.

"Pravo na prosvjed temeljno je ljudsko pravo i mora biti dostupno svakom građaninu bez diskriminacije po spolu, rasi i svakoj drugoj različitosti. To je stavka na koju posebno pazimo kad se zatvara 23. poglavlje", kazala je danas u Karlovcu nizozemska veleposlanica u Zagrebu Stella Ronner - Grubačić.

Nama vrlo dobro poznato bla-bla, zar ne?! Najvažnije im je dehomogenizirati Hrvatsku. Sve ostalo su prazne fraze.

* * * * * *

A Soroševsko i antihrvatsko novinarstvo (u kojem prednjači YU-tarnji list) promptno se i orkestrirano obrušilo na tobože ‘netolerantno lice Hrvatske’, čemu se nažalost pridružio i novinar Stojan de Prato u današnjem udarnom dnevnom komentaru Večernjeg lista.

Svemu tome se pridružio i dosad vrlo korektni novinar HR1 Darko Labor u svojoj današnjoj jutarnjoj emisiji ‘U mreži Prvog’, koji nam je prvi put otkrio i svoje drugo lice –

čime se i on pridružio bulumenti antihrvatskih novinara te udarne antihrvatske jutarnje emisije HR1.

Novinar HR1 gosp. Darko Labor je između ostalog – onako, kao, uzgredno - spomenuo da je na nedavnom veličanstvenom susretu hrvatske katoličke mladeži sa svetim ocem Papom Benediktom XVI. na trgu bana Jelačića bilo (svega!) 40.000 mladih, iako smo svi mi na HTV-u vidjeli da ih je najmanje dvostruko više! A to nam se stalno događa – ta prljava novinarska manipulacija – primjerice i brojem nas demonstranata na mitinzima potpore na istom trgu našim hrvatskim generalima u zatvoru Haaškog suda u Haagu.

Osim toga, novinar Darko Labor je onako usput podupro i riječi ‘crvenog svećenika’ Ivana Grdešića o ‘netolerantnom licu Hrvatske’, a slično je podupro i krajnje maloumno izlaganje poznate splitske pedagoginje dr. Mirjane Nazor. A to njoj nije prvi put.

Primjetna je bila novinareva manipulacija: i on je izabrao govornike samo jedne strane, čime je samo potvrdio da ta emisije nije (nikad bila) ‘Glas naroda’, nego je bila i ostala agresivna antihrvatska emisija ! A na to ih stalno i oštro upozoravaju slušatelji te najslušanije emisije na HR1. Ne može se narodu više podvaljivati na taj način !

Dakle, da zaključim: nakon 45 godina ispiranja naših mozgova sa istoka Europe, sada smo izloženi novom ispiranju mozgova sa zapada. I njima, kao i starim staljinistima s istoka, smeta naše čisto i čvrsto kršćanstvo i naše katoličanstvo. I zbog toga na nas šalju svoja prava dva jahača nove apokalipse – perverziju i degeneraciju, a sve u cilju slabljenja biološke snage hrvatskog naroda. No naš ih je hrvatski Split dočekao spremno, odlučno i žestoko, dajući im do znanja: NO PASARAN !

Hvala ti naš Splite grade !

Hrvatski narod ima pravo svim sredstvima braniti svoj kršćanski identitet, kao i pravo suprostaviti se svima onima koji nam taj naš vjekovni identitet ugrožavaju

Valja naglasiti još i ovo: istovremeno je to i napad na islam, kao sestrinsku religiju kršćanstva. A znakovito je da su iste snage dekadencije, perverzije i degeneracije prije nekoliko mjeseci pod sličnim izlikama destabilizirali čitav islamski Srednji Istok, te čak i oružano napali Libiju, a već su počeli subverzivno podrivati i nama prijateljsku Siriju. Dakle, taj okvir nam je vrlo dobro poznat. Sve to već više o stotinu godina piše u ‘Protokolima sionskih mudraca’. Ta knjiga je najbolje oružje protiv svojih otaca! Uzmite tu knjigu u svoje ruke!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

No comments: