Saturday, January 21, 2012

HOĆE LI NAS NAŠA POLITIČKA BAGRA ŽEDNE PREVESLATI PREKO ALPA ??

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger, Brtonigla, Istra, Hrvatska
20. pros./januar 2012.



          HOĆE LI NAS NAŠA POLITIČKA BAGRA ŽEDNE PREVESLATI
                            PREKO ALPA ??







          U Hrvatskoj već više od deset godina iz naših režimskih i glavnih opozicijskih medija slušamo o 'našoj političkoj eliti'. Međutim, imamo li mi Hrvati više ikakvu 'političku elitu' – i ako ju imamo – kakve je vrste ta 'elita'?

Kad je riječ o politici – u boljim knjigama o politici – najčešće se navode dva tipa 'elita': ELITA LAVOVA i ELITA LISICA. Međutim, nitko i nigdje nije spomenuo 'ELITU HIJENA'. A danas, dva dana prije našeg sudbonosnog REFERENDUMA ZA ili PROTIV ulaska u EU u Hrvatskoj je najglasnije upravo takva 'elita hijena' (računajući u taj zbroj i jednu 'Zvečarku'!).

Tu 'elitu' u posljednjih šest godina najčešće su predstavljali Vladimir Šeks, Stipe Mesić, Mladen Bajić, Ivo Sanader, Jadranka Kosor Vlaisavljević, Vesna Pusić, Radimir Čačić,  Zoran Šprajc-Jovanović, Denis Latin, Denis Kuljiš i ostali manje poznati drugovi.

Posljednji se toj 'eliti hijena' priključio i novi predsjednik republike dr. Ivo YU-sipović.

Svi oni i ovaj put zdušno rovare protiv naše nove DRŽAVE Hrvatske, kako bi je – kad je već  nisu uspjeli uništiti u Domovinskom ratu – što prije utopili u novoj nadnacionalnoj EU, a oni bi onda bili njeni dobro plaćeni namjesnici u Hrvatskoj (točno onako kako je to bio Stipe Mesić deset godina, kao zaštićeni svjedok-pokajnik Haaškog suda od 2000-2010.g.).

Najglasniji i najgilniji u toj prljavoj raboti su Vesna Pusić i Jadranka Kosor Vlaisavljević, ali ne unisono, već (naoko) suprostavljeno i svaka od njih za svoj privatni račun. No, kod Vesne Pusić to nije samo jedan račun ...

Vesna Pusić je dugo čekala svoju pravu šansu. Njeno mračno i crno masonsko bratstvo iz Londona joj je prije dvije godine uskratilo priliku da se domogne položaja predsjednice Republike Hrvatske, predpostavljajući joj dr. Ivu YU-sipovića, jer je u međuvremenu otpao Ivo Sanader i naglo iz sjene izašla enormno ojačala UDBA i njen već odrasli podmladak. A izbor UDBE nije bila Vesna Pusić, nego Ivo YU-sipović! Stoga je UDBA Vesni Pusić na nedavnim parlamentarnim izborima 'vratila dug' – tako što joj je iz 'svoje rezerve' (!!!) nigdje ne- registriranih glasačkih listića dodala nekoliko desetaka tisuća glasova i tako joj udvostručla broj zastupničkih mjesta u Hrvatskom Saboru!

Na krilima takve 'izborne pobjede' Vesni Pusić su enormno porasla krila – a i politička moć – te je sada ona alfa i omega triumfalne kampanje pred REFERENDUM za ulazak u EU. U toj novoj ulogi one se do kraja obezobrazila, tvrdeći iz dana u dan kako 'podrška ZA ulazak u EU' već premašuje 67 posto u svim valjanim anketama javnog mnijenja. Uz to, ona tvrdi da je i postotak onih koji će izaći na ovaj Referendum s mršavih 50 posto narasla na 70 posto, a evo posljednjih nekoliko dana i na više od 80 posto!?

To nije nimalo slučajno! Vesna Pusić se uplašila, jer dobro zna da sve to nije točno – a to se u javnosti sve brže otkriva – a u međuvremenu se naglo probudila 'šutljiva većina' hrvatskog naroda, iznervirana agresivnom i lažljivom propagandom Vesne Pusić i srpskog GONG-a u Zagrebu (Dragan Zelić, Vanja Škorić, Jelena Berković i dr.), tako da već prijete javni nemiri, demonstracije, ulični neredi i slično. Stoga je Vesna Pusić sve nervoznija i sve manje vlada sama sobom. Već prijeti da će umirovljenici ostati bez mirovina ako Hrvatska odbije ulazak u EU..., sve više vrijeđa one koji joj javno postavljaju neugodna pitanja, koji joj otvoreno i u lice kažu da laže i da prljavo manipulira hrvatskim javnim mnijenjem, itd.

 A i ovaj moj tekst je pisan kao posljednje upozorenje – i to ovo:

Gornje laži Vesne Pusić smjeraju da prikriju tajnu operaciju UDBE, Udbomasonerije i Udbomafije, koja će u slučaju nepovoljnog ishoda Referenduma za ulazak u EU, pred sam kraj glasovanje ili neposredno nakon njega, ubaciti onoliko stotina tisuća glasačkih listića ZA EU, koliko će biti dostatno da se postigne rezultat povoljan za ovu našu POLITIČKU BAGRU, kako bi nas žedne preveslali preko Alpa i sve do Brisela!
Uostalom, to su nam oni činili već osam godina na svim izborima u Hrvatskoj!

A ja sam o tome pisao barem deset puta. To možete provjetiti na moja tri bloga!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., publicist i blogger, Brtonigla


No comments: