Saturday, November 15, 2014

Josipović o Trilaterali ali ne i o rusko-srpskoj vojnoj vježbi uz hrvatsku granicu



12.11.2014.

Josip Zdunić



SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović komentirajući danas u Osijeku program predsjedničke kandidatknje HDZ-a, istaknuo je kako je od Kolinde Grabar Kitarović licemjerno "ujutro plašiti ljude s 'regionom', Titom, novom Jugoslavijom i drugim potpuno nerealnim sadržajima, a navečer pripremati sastanak Trilaterale, možda i ne otići na njega, ali pristajati na to da se provodi određena politika u regiji".

Na novinarski upit odnose li se te tvrdnje na Kolindu Grabar-Kitarović Josipović je odgovorio: "Pa znate tko sudjeluje u Trilateralama, i tko plaši ljude nekom novom Jugoslavijom".

Podsjetimo, Trilateralna komisija, elitistički je klub blizak Sjeverno-atlantskom savezu, u koji po formaciji ulaze najviše pozicionirani predstavnici NATO saveza.

Trilaterala je početkom mjeseca održala trodnevni sastanak u Beogradu, šaljući tako otvorenu poruku Vladimiru Putinu nakon njegovog posjeta Srbiji, kada je potpisan i protokol o uspostavi ruske obavještajne baze u Nišu.

Zanimljivo je također da ovih dana održava i zajednička rusko-srpska vježba "Srijem 2014" , na kojoj će uz pripadnike Specijalne brigade Vojske Srbije  sudjelovati i padobranaci iz elitne Tulske divizije ruske armije.

U sklopu priprema za spomenutu vježbu ruski zrakoplovi dopremili su u ponedjeljak u Srijem dva borbena desantna vozila u okviru priprema za zajedničke rusko-srpske taktičke vježbe.

Međutim, Ivu Josipovića ne zanimaju rusko-srpske vježbe na granici s Republikom Hrvatskom koje neodoljivo podsjećaju na "zveckanja" naoružanjem na rusko-ukrajinskom granicom, nego podmetanja vezana za Trilateralnu komisiju i NATO savez.

Prioritetni Josipovićev cilj je očito buđenje antiameričke histerije u Hrvatskoj kao i dirigirano usmjeravanje zagovornika teorije zavjere prema predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a,

čime se tvrdnje o sijamskoj vezi između projugoslavenskih krugova u Hrvatskoj  i krugova koji u UN-u, NATO-savezu, EU i Vatikanu vide glavne zagovornike tzv. globalne zavjere, ponovo pokazuju točnim.

Josip Zdunić
Hrsvijet.net

******
Komentari (3)  

Top of Form

Bottom of Form
Ante Rokov Jadrijevic · Top Commenter · Brtonigla

Ma, već odavno znamo tko je stajao iza izbora YU-sipovića za predsjednika republike Hrvatske: to je bio i ostao opskurni Budimir Lončar, masonrijski eksponent Londona!

Međutim, u međuvremenu ratne gužve na tzv. Zapadnom Balkanu, došlo je do stanovitog i prikrivenog razdora između Washingtona i Londona.

Stoga je potpuno točan zaključak iz gornjeg teksta, kako je - citiram -"Prioritetni Josipovićev cilj je očito buđenje antiameričke histerije u Hrvatskoj kao i dirigirano usmjeravanje zagovornika teorije zavjere prema predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a".


Čestitam potpisanom autoru, gosp. Josipu Zduniću !!


On je, Josipović, sav jadan stisnut u svom jugo-komunizmu i nije se u stanju od njega odmaknuti. Što bi njega zabrinjavale srpsko-ruske vježbe uz Hrvatsku granicu.

To su njemu bliski saradnici, a NATO i Kolinda su na drugoj strani, njima treba podmetati klipove.



"nas dio" zemlje bio i ostaje poligon velesila,jbg,uvijek moguc rat,,,,,komu to odgovara YUsipovicu ili "rimskom carstvu"!??




No comments: