Saturday, February 9, 2008

ENORMNE LAŽI O tzv. HOLOKAUSTU MORAJU PRESTATI !

Ante Rokov Jadrijević, publicist, Brtonigla 28.-29. siječnja 2008.
(ante-rokov-jadrijevic.blogspot.com)
Uredništvu Web portala amac.hrvati.amac.com Uredništvu «Hrvatskog lista»
(molim da objavite u više nastavaka)

ENORMNE LAŽI O tzv. HOLOKAUSTU MORAJU PRESTATI !

Nije u pravu gđa Jadranka Kosor, koja je u povodu jučerašnjeg svjetskog dana sjećanja na tzv. «holokaust» židovskog naroda (27. siječnja 2008.) izjavila: «To je najstrašnije razdoblje u povijesti i sramota cijelog čovječanstva (??, op. A.R.J.). Nitko u Hrvatskoj, ni u svijetu (??, op. A.R.J.) neće se stoga zamoriti u sjećanju na holokaust i promicanje humanitarnog prava».
Ostavimo načas «humanitarna prava» po strani, jer to jezivo zvuči danas kada Židovi svakodnevno vrše male «holokauste» nad Palestincima i to samo zato što Palestinci ne pristaju mirno gledati izgradnju novih židovskih naselja na svojoj Zapadnoj obali rijeke Jordan, odnosno stvaranje Velikog Izraela na svojoj vlastitoj zemlji! Još k tomu, malo će tko od nas odraslih i normalnih Hrvata zaboraviti veliki pokolj 20.000 nedužnih palestinskih izbjeglica u logorima Sabra i Shatila, koje je potaknuo, organizirao i pomogao general Ariel Sharon 1982. (uz suglas-nost i asistenciju tadašnjeg izraelskog premijera Menachema Begina).
Stoga ministrice Kosor, ubuduće pazite što izjavljujete za javnost!

A sada ponovno nešto više o tzv. «holokaustu», gđo. Jadranka Kosor. Nisam ja jedini Hrvat (i jedini Mittel-Europejac!) koji se zamorio od stalnih i upornih židovskih laži o navodnih šest milijuna pobijenih Židova u koncentracijskim logorima («lagerima») nacističke Njemačke i ustaške Hrvatske (NDH), uz namjerno izostavljanje sličnih logora u Nedićevoj Srbiji. Da je tomu tako, evo novih dokaza. Opet u Europi i svijetu raste antisemitizam, primjerice u Francuskoj, Poljskoj, Španjolskoj, itd., itd. I oni su se zamorili od židovskih laži o tzv. Holokaustu! Isto kao i 2003., kada sam ja reagirao svojim publicističkim člankom: «Od antisemitizma je samo semitizam gori (8. lipnja 2003.g.). Taj je članak bio skoro tri godine objavljen na Internetu, na adresi www. Ultimatum.20m.com. A budući da se sva ta perfidno orkestrirana histerija nije stišavala, ja sam 27.I.2004.g. (na «Dan Holokausta») ljutito reagirao svojim novim člankom: «ISTINU O HOLOKAUSTU NA VIDJELO!!» / «TKO SPASI ISTINU, SPASIT ĆE CIJELI SVIJET !». I taj je članak bio tri godine objavljen na internetu na istoj adresi.

Pa da ponovo podsjetim na ključne židovske laži o tzv. «holokaustu» («Šoah-u»), citiram dio tog drugog članka:
1.- Uoči Drugog Svjetskog rata, 1938.g. bilo je u svijetu oko 14,5 milijuna Židova. Na popisu 1948.g. bilo je u svijetu popisano između 16 i 18 milijuna Židova!
2. – Ako ih je u Drugom Svjetskom ratu bilo «likvidirano» šest milijuna, kako li je onda broj Židova u samo deset godina porastao za više od osam milijuna, dakle udvostručio se ?!
3. – Na spomen pločama (na više jezika) u bivšem logoru Auschwitz je najprije pisalo da je tu ubijeno četiri milijuna Židova. To je bio podatak koji je od samog početka izazivao veliku nevjericu i sumnju. Nezavisni povjesničari, istraživači, publicisti i mnogi drugi su počeli «čeprkati» po tome, pojavilo se veliko mnoštvo novih članaka, svjedočanstava i knjiga, te je nakon žučnih polemika i ogorčenog natezanja u europskom tisku, Svjetski židovski kongres priznao «grešku», te dao izmijeniti te svoje spomen ploče. Umjesto četiri milijuna «likvidiranih» Židova, stavili su milijun i pol Židova! Međutim, ni ta brojka nije dugo izdržala. Uslijedila su nova otkrića i nove žestoke polemike, izašlo je mnoštvo novih knjiga, koje su opovrgavale i tu novu laž! Teškom mukom i teška srca su Međunarodni Židovi opet promijenili svoje spomen ploče i stavili da je u Auschwitzu «likvidirano» samo «oko milijun Židova». Međutim ni ta brojka nije izdržala..... (više o tome zainteresirani čitatelj može naći u knizi Rogera Garaudyja, bivšeg ideologa francuske komunističke partije, koji je često bio Titov gost u Beogradu i na Brijunima, «Mitovi utemeljitelji izraelske politike», te u knjizi «Hitler i Izrael» našeg izvrsnog povjesničara Ivana Mužića iz Splita.
x x x
Zaustavimo se malo na ovom mjestu! Pretpostavimo da je u Auschwitzu «likvidirano» samo milijun Židova (mnoge nove knjige i tu brojku umanjuju pet, pa čak i više od pet puta!). U tom slučaju broj «likvidiranih» Židova više ne bi bio šest, nego samo tri milijuna Židova. Pa ipak, Međunarodni Židovi i dalje bjesomučno galame o «Šest milijuna ubijenih Židova»! Dakle, čudna računica! (završavam citat onog svog članka na ovom mjestu).

Ne mislim ovdje opet polemizirati s predsjednikom Židovske vjerske zajednice «Bet Israel» prof. dr. Ivom Goldsteinom o tome kada je počeo tzv. «Holokaust». U članku riječkog novinara Sergeja Abramova, koji se specijalizirao za ovakve teme, a od kojeg sam i počeo ovaj tekst, tvrdi se: «pod holokaustom se smatra čitavih 12 godina nacističkog progona Židova u kojem je smrtno stradalo između 5,5 i šest milijuna pripadnika te nacije». Dakle, Židovi opet reteriraju (povlače se) pred onima koji opovrgavaju njihove enormne laži o tzv. «Holokaustu». Sada tvrde da je tzv. «Holokaust» počeo odmah nakon dolaska Hitlera i njegovih nacista na vlast krajem siječnja 1933.g. A to je nova i grdna laž! Naime, Hitler je prve dvije godine učvršćivao svoju vlast, tako što je raspustio i zabranio komunističku partiju Njemačke i ostale političke partije, osim svoje nacionalsocijalističke (NSDAP). Zabranio je i sve organizacije radničke klase. Započeo je s bezobzirnim i krvavim progonom komunista. Čak je u krvavom lipanjskom čišćenju svoje partije 1934.g. likvidirao i svoje lijevo krilo na čelu s majorom Ernstom Roehmom. A nakon smrti predsjednika Paula Hindenburga, starog njemačkog feldmaršala (2. 10. 1847.-2. 8. 1934.), izabran je i za predsjednika Njemačke, a time i za Vrhovnog zapovjednika oružanih snaga, da bi se tek onda okrenuo «konačnom rješenju židovskog pitanja» (što uopće nije značilo «Holokau-st», nego «Haavara», odnosno «transfer» Židova prema istoku Europe, pa preseljenje na Madagaskar!). Uostalom, «Cionistička organizacija njemačkih Židova legalno je postojala sve do 1938.g., pet godina nakon dolaska Hitlera na vlast! Judische Rundshau (novine njemačkih cionista) je izlazio do 1938.g.» Izvor: Leibowitz, Izrael i Judaizam, 1993., str.116.
Nakon što Hitleru u drugoj polovici 1933.g. nije uspio ugovor sa Židovima od 28. kolovoza 1933.g. o «transferu njemačkih Židova u Palestinu», on dvije godine kasnije svojim Nuernberškim zakonima od 15. rujna 1935.g. daje zakonsku snagu ... da se Židove isključi iz državnih funkcija i s dominantnih mjesta u građanskom društvu. Ukratko, ti su zakoni zabranjivali mješovite brakove Nijemaca i Židova («obrana čistoće krvi», slično kao «limpieza de sangre» u Španjolskoj u XVI. stoljeću, a slično je bilo i u Bibliji, primjer Ezre i Nehemije). I ništa drugo.
Dakako, to još nije bio tzv. «Holokaust»!! To je bila diskriminacija na rasnoj osnovi.

Glavni povod za početak tzv. Holokausta» je bilo ubojstvo njemačkog ambasadora Von Ratha u Parizu, 7. studenog 1938.g., kojeg je ubio jedan mladi Židov, po imenu Grynspan. Citiram Rogera Garaudyija u njegovoj knjizi «Mitovi utemeljitelji izraelske politike», nakladnika «Croatiapro-jekt dr. Franje Letića u Zagrebu, s proslovom Mladena Scwartza, str. 319./320.:
«Ta činjenica, oglašena na sva zvona u nacističkom tisku, otvara u noći od 9. na 10. studeno-ga, pravi lov na Židove, pljačku i uništavanje njihovih dućana, razbijanje njihovih izloga (odakle i ime – «Kristalna noć»).
Završna računica je strašna:
Pljačka i uništenje 815 dućana, 171 kuće, 276 sinagoga, 14 drugih spomenika Židovske zajednice; zatvaranje 20.000 Židova, 7 arijevaca, 3 stranca, 36 mrtvih i 36 ranjenih». Izvor: Izvještaj Heydricha Goeringu na dan 11. studenoga 1938.g. (itd.)....Nakon toga je otvorena partijska istraga, o čemu svjedoči izvještaj vrhovnog suca Nacional-socijalističke partije, Waltera Bucha, zaduženog za istragu, od 13. veljače 1939.g., koji je trebao suditi 174 člana Partije, koji su bili u zatvoru od 11. studenog 1938.g., po zapovijedi Heydricha, jer su organizirali taj pogrom i u njemu učestvovali» (str. 321., završen citat).
Prvi zaključak: tzv. «Holokaust» nije trajao 12 godina, što je najnovija laž iz usta dr. Ive Goldsteina! A nije trajao ni sedam godina! No o tome drugi put.
Jedna od krupnih židovskih laži je i «Dnevnik Ane Frank» (str.199., ibid.): Taj «čudesno ganutljiv roman postaje zamjena za stvarnost i još jednom se mit prerušava u povijest.
Engleski povjesničar David Irving, sudjelujući na suđenju u Torontu 25. i 26. travnja 1988.g. iznosi o «Dnevniku» ovakvo svjedočenje:
'Otac Ane Frank, s kojim sam se više godina dopisivao, konačno je pristao dati suglasnost da se rukopis 'Dnevnika' podvrgne laboratorijskom ispitivanju, što uvijek tražim kad ima opovrgava-nja nekog dokumenta'.
Zaključak ekspertize odabranog kriminalističkog laboratorija je bio da je jedan dio «Dnevnika» Ane Frank bio (naknadno!, op. A.R.J.) napisan kemijskom olovkom (takva vrsta pisaljki bila je u prodaji tek 1951.g., a Ana Frank je umrla od tifusa u jednom koncentra-cijskom logoru 1945.g.
David Irving nastavlja: Otac Ane Frank, Otto Frank i neke druge osobe, koje ja ne poznam, ispravili su taj «Dnevnik» da bi mu dali oblik kakav se može dati u prodaju, koji je ujedno obogatio oca i Fondaciju Ane Frank. No, kao povijesni dokument, to djelo nema nikakve vrijednosti, jer mu je tekst preinačen». (završen citat).

Dakle, da sada malo progovorimo i o tzv. «Šoah-biznisu», u kojem se enormno bogate naročito oni Židovi koji vladaju i «drmaju» Holywood-om (kako je to bio izjavio pokojni Marlon Brando prije osam godina i zbog toga bio «proklet»). Fimski autor Claude Lanzman, koji je snimio film o tzv. «plinskim komorama», tzv. «Ciklonu-B», te stotinama ili tisućama kamiona koji su se navodno poslužili isparavanjem diesela, kao «pokretne plinske komore», itd., priznao je pariškom listu Le nouvel Observateur, 26. travnja 1985.g.: «Trebalo je načiniti taj film ni od čega, bez arhivske građe, sve izmisliti». Ukratko, nijedan takav kamion nije pronađen i nije mogao, ni na jednom procesu, biti predstavljen kao materijalni dokaz!! (str. 202., ibid)
Nešto slično je bilo i sa slavnim francuskim režiserom Alain-om Resnais-om, u njegovom čuvenom filmu: «Noć i magla», u kojem je on spominjao proizvoljne cifre od 9 milijuna židovskih žrtava, i to samo u Auschwitzu! (str. 196., ibid).
«Koliko puta nam se ponovno prikazivalo .... i toliko drugih romansiranih serija, čije plačljivo viđenje svaki tjedan preplavljuje naše ekrane? Kao da «žrtvena» patnja nekih nema zajedničku mjeru s patnjama svih ostalih i s njihovim herojskim borbama...... Za taj «Šoah-biznis» sponzori su široke ruke. A ponajprije država Izrael. Menachem Begin je 20. lipnja 1986.g. za film «Šoah» izdvojio 850.000 dolara , za, kako je govorio, taj 'projekt od nacionalnog interesa'» (str.197.).

Karakteristične su i laži židovskog nobelovca Elie Wiesela, koji je navodno «vidio svojim očima», «gigantske plamenove» kako se uzdižu iz jame na otvorenom «kamo se bacalo malu djecu» (plamenove koje nije «uhvatio» ni jedan od američkih aviona koji su neprestano nadlijetali logor). U jednom krešendu strahota i delirija on dodaje: «Kasnije sam saznao od jednog svjedoka da mjesecima i mjesecima tlo nije prestalo podrhtavati; i da su s vremena na vrijeme odatle šiknuli gejziri krvi».
Izvor:Elie Wiesel: «Riječi stranca», Nakl. Seuil, 1982., str.192. i str.86.
(Interesantno je da je na dnu takvih šest stopa dubokih jama bilo i do 30cm vode, pa je ta laž nobelovca Elie Wiesela tim više zapanjujuća!).
Isti taj židovski nobelovac Elie Wiesel je i izmislio izraz «Holokaust» u svoj knjizi «Noć» (1958.g.), što je i popularizirano naslovom filma «Holokaust». To je omogućilo jednom rabinu da kaže: «Stvaranje Države Izrael to je božji odgovor na Holokaust». Dakle, to je bio pravi cilj te enormne laži!!
Podsjeća li to starije Hrvate na čin stvaranja Titove Jugoslavije, nakon holokausta na Blajburškom polju, Kočevskom Rogu, Teznom, Teharju, Macelju, Maksimiru, itd. «Hrvati su morali umrijeti da bi Jugoslavija mogla živjeti» -rekao je jedan od najvećih Titovih razbojnika Milovan Đilas! A da bi se ti zločini prikrili, počeo se 1951.g. stvarati mit o Jasenovcu, kao protuteži holokaustu na Blajburškom polju. Tako je broj žrtava konc-logora Jasenovac od 45.000 počeo rapidno rasti, tako da je ubrzo podignut na 700.000, a nakon Memoranduma S.A.N.U. od 1986.g. premašio i brojku od milijun ubijenih (samo!) Srba, a sedam godina kasnije premašio dva milijuna ubijenih Srba! A gdje su tu još Židovi, Cigani, komunisti....
A možda najveći židovski lažov je bio Simon Wiesenthal, čuveni Kroatofob iz Beča, koji je, između ostalog, lansirao mit o «ljudskom sapunu», u svojim člancima u novinama austrijske židovske zajednice «Der Neue Weg» (novi put), 1946.g. Taj veliki lažov je izmislio i tzv. «Plinske komore», za koje je kasnije dokazano da uopće nisu postojale, nego se radilo o krematorijima, kakvi uostalom postoje i u Parizu (primjerice na groblju Pere Lacheze) , kao i u svim većim gradovima svijeta. A ona u Auschwitzu je sagrađena tek poslije rata, na pritisak američkih Židova, odnosno cionista!! To je izjavio kasniji upravitelj memorijalnog centra Auschwitz! (ta izjava se nalazi u izvrsnoj knjizi našeg uglednog povjesničara Ivana Mužića «Hitler i Izrael».

Ali, ima Boga i njegova je uvijek posljednja! «Kula Stražara Židovskih Laži» se ubrzano ruši! Zbog toga ih je i uhvatila tolika panika, tolika histerija i tolika paranoja. U pitanje je došla njihova stoljetna konstrukcija laži, zacrtana, zapisana i osmišljena na Prvom Cionističkom kongresu u Baselu, 1898.g.» (citat iz mog članka «Istinu o holokaustu na vidjelo», str.2., od 27. siječnja 2004.g.).
Stoga sam prije četiri godine i odgovorio prof. dr. Žarku Puhovskom: «Protokole u škole» na njegovu i Goldsteinovu inicijativu da se u naše škole uvede i posebna nastava o Holokaustu, a kojoj se inicijativi pridružio i neizbježni i neizostavni Kroatofob Slobo Šnajder (Schneider!). Ovako: «Smatram da je najpotrebnije u naše škole uvesti nastavu o 'Protokolima Sionskih mudraca'! Dakako, skupa s nastavom o holokaustu nad Židovima u Drugom svjetskom ratu. Da se na jednom mjestu vide i uzrok i posljedica.... Ljutu travu na ljutu ranu! Neka znaju svi kroatofobi da ćemo im vratiti ljagu za sramotu, sve po načelu: 'Sve dok oni o nama budu govorili laži, mi ćemo o njima govoriti istinu» («Fokus», 30.travnja 2004.g.:»Bilo kuda, Puhovski svuda»).

I da za ovaj put završim ovako: Istina je krenula, i ništa je neće zaustaviti !
Stoga, enormne židovske laži o tzv. «Holokaustu» moraju već jednom prestati!!

Ante Rokov Jadrijević, publicist
(hrvatski socijal-radikal)
P.S.: Ovo je samo jedna četvrtina – samo za početak!
AMAC ovo nije objavio. Ali je objavljeno na mojem blogu!

No comments: