Saturday, August 9, 2008

Gosp. M.P.THOMPSON, VI ŠTETITE HRVATSKOJ

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla 8. kolovoz 2008.

Uredništvu amac.hrvati-amac.com

Gosp. M.P.THOMPSON, VI ŠTETITE HRVATSKOJ
SVOJOM CRNOM IKONOGRAFIJOM !


Snažno i svim svojim ljudskim integritetom podržavam sve ono što je u svom „Večernjem listu“ jučer (7.8.2008.g.) napisao sjajni novinar Hrvoje Dečak u svom udarnom članku „Thompsone, ti si na potezu!“.
Gosp. Dečak je inače urednik najbolje stranice „Večernjeg lista“ – njihovog „Foruma“, koji pišu njihovih šest daleko najboljih novinara: Milan Ivkošić, Milan Jajčinović, Tihomir Dujmović, Zvonimir Despot, Jasmina Popović i Hrvoje Dečak, a uz bok njima su još i Aleksander Oršić iz Beča i Josip Pavičić sa svojim povremenim kolumnama. Ispričavam se unaprijed ako sam nekog vrijednijeg zaboravio i/ili izostavio.

Ukratko, u hrvatskim medijima, u kome prevagu drže udbo-komunistički novinari-špiclovi, vodi se rovovski rat protiv i za M.P. THompsona, a on, „sam bojovnik iz Čavoglava uglavnom šuti…“.

Dalje gosp. Hrvoje Dečak izlaže svoju osnovnu misao, citiram: „Čini se da bi iz te rovovske pozicije najlakši izlaz bio ipak jedan – da Marko Perković napokon jasno i glasno poruči svojoj publici: dođite mi s tisuću hrvatskih zastava, ali mi nemojte dolaziti sa slovom „U“! Na toj platformi zdušno bi ga podržali svi, i oni koji ga i sada brane, ali i oni koji mu nisu skloni… „.

Novinar Hrvoje Dečak ovako završava svoj članak (citat više govori od bilo čega drugog): „Ali upravo Marko Perković mora sam prvi jasno usmjeriti zanos svoje publike i podržati onu većinu koja isijava pravim domoljubljem, a odbaciti one koji zbog primitivizma, gluposti ili provokatorskih pobuda sve to kvare“.

Potpuno se slažem s tim. Mi naprosto ne smijemo još jednom dozvoliti da se iznad naših glava prepucavaju kojekakvi zatrovani i/ili bolesni ekstremisti, koji daju povoda Udbo-komunističkim piskaralama i laprdalima (primjerice tipa Damira Kajina!) da se onda isprse kao tobožnji zaštitnici nekakvog svog „antifašizma“. Nama ne trebaju ni staljinistički „komsomolci“ Kajinovog tipa, ni ruski „tovarišči“ Mesićevog tipa, a ni neka nova primitivna, glupa ili provokatorska „ustaška mladež“, čiji se usamljeni „bojovnici“ tu i tamo pojavljuju na koncertima M.P.Thompsona!

Uostalom, sjetimo se: „Svaki svoju paščad privežite!“ (P.P.Njegoš, veliki crnogorski pjesnik)

Uostalom, evo što sam ja o tome napisao prije točno godinu dana! Povod je bio isti kao i ove godine, a taj tekst nije ništa izgubio na svojoj aktualnosti. Mnogima se to neće svidjeti. Ostaje da se vidi tko će morati popiti ovu moju gorku pilulu! Ja osobno prihvaćam taj rizik.

A.R.J.

* * * * * * * *

Ante Rokov Jadrijević, publicist, Brtonigla, 8. kolovoz 2007.

Uredništvu Web portala www.amac.hrvati-amac.com.
Uredništvu «Hrvatskog slova» Komu Treba: g. Mladenu Schwartzu,
za njegov «Ultimatum»

POMAŽE LI g. M.P.THOMPSON SVJETSKOJ SOTONERIJI,
ODNOSNO SVJETSKOJ MASONERIJI I JUDEOMASONERIJI?


Nakon niza «autogolova» koje nam redovito, stalno i vrlo sustavno zabija g. Marko Perković -Thompson, bilo na svaki Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u svojim Čavoglavima, bilo na maksimirskom ili splitskom nogometnom stadionu, bilo na svojim koncertima pred našim iseljenicima, odnosno hrvatskom dijasporom u inozemstvu, nameće nam se jedno jedino zdravorazumsko pitanje: Tko je taj Zloduh koji spretno iz pozadine Marka PerkovićaThompsona perfidno manipulira i režira njegovim crnokošuljaškim nastupima, tko mu postavlja svu tu njegovu crnu ikonografiju i zašto konačno naša katolička crkva ne digne odlučno svoj glas zbog sveg tog sotonerijskog ozračja, odnosno znakovlja. Konačno, tko je tu pravi provokator: sam g. Thompson ili nekoliko starih i preobučenih udbaša i njihove staljinističke kopiladi iz bezbrojnih «nevladinih udruga (tobožnjeg!) civilnog društva» i sve čudnijih «ljudskih prava», onih raznih pusića i pusićki, teršelički, dvornika, itd.

Postavlja se pitanje: zašto je g. Thompsom toliko opsjednut svojom crnom bojom? Čija je to ustvari boja? Je li to naša narodna hrvatska boja? Nije. Je li to sveopća boja našeg svetog Domovinskog rata, u kojem smo se obranili od srpske agresije, amputacije i nove okupacije Hrvatske? Nije. Je li to boja ustaških nostalgičara? Jest! I što se onda g. M.P.Thompson, kao, isčuđava i tvrdi da je to djelo (udbinih) provokatora. I što se onda mi od toga, kao, branimo? Tko se brani, sam sebe optužuje (tako je tvrdio njemački filozof Schopenhauer: «qui s'excuse, s'accuse!»). Tko se stalno prsi svojom crnom bojom, nema se što čuditi što ga etiketiraju kao fašista. A to tjera vodu na mlin lažnih antifašista, koji danas stoluju na Pantovščaku. Zar je g.Thompsonu slava toliko udarila u glavu? Izgleda da jest. Crnim majicama, crnim košuljama i crnom bojom ne pomaže se Hrvatskoj! Tko tako čini, tko se danas prsi svojom crnom bojom, on radi u korist sotonizma, pa nema pravo čuditi se ako ga netko počne povezivati s masonerijom i ostalom svjetskom sotonerijom. I to čak i kada na svojim prsima ili na svojoj kapi ne ističe znak «lubanje s kostima» (kao na Bančevom Yale University i njegovoj masonskoj loži «Scull & Bones»). Tko god se danas prsi svojom crnom bojom po Hrvatskoj, taj pomaže Ephraimu Zuroffu i njegovim cionistima u njihovim sustavnim insinuacijama protiv Hrvatske i održavanju njihove povijesne hipoteke nad Hrvatskom, a pomaže i beogradskim fašistima da nas Hrvate i dalje optužuju kao «genocidan narod»! Konačno, crnom bojom nas se svađa s našom braćom iz mješovitih brakova, od kojih su mnogi na prvoj crti bojišta branili Hrvatsku u Domovinskom ratu. Primjerice Branko Polovina i njegova Zvjezdana Budić – Polovina u obrani Vukovara, ali i mnogi, mnogi drugi Pravoslavci i Muslimani.
Na kraju krajeva, crna je boja Antikrista, zar ne?!

Već sam jednom osobno predlagao g. Marku Perkoviću Thompsonu da si uzme jednog savjetnika u ovom pogledu, a ja mu sada i ovdje javno predlažem da za svog savjetnika uzme našeg uglednog publicistu gosp. Gojka Borića, bivšeg novinara uglednog njemačkog radija «Deutsche Welle». A za početak, neka pročita njegov veliki i maestralni članak u posljednjem broju «Hrvatskog lista», br. 149., od 2. kolovoza 2007.g., članak pod naslovom: «Komunisti su podržavali ustaše sve dok nisu proglasili NDH!». Ja sam osobno od gosp. Borića dosad pročitao stotinjak članaka, najviše u bivšem «Vjesniku». Velikom većinom to su bili prvoklasni članci, iz kojih je svatko tko je to htio mogao mnogo toga saznati i naučiti. Tako g. Thompson nikad više ne bi ispao kao «korisna budala», koja misleći da čini dobro, ustvari čini loše i sebi i svojemu narodu. Bilo je takvih, nažalost, mnogo i u našem svetom Domovinskom ratu. Upravo zbog njih naš najbolji general već godinu i pol dana čami u haaškom «pritvoru». A za to nije kriv samo haaški pokajnik, odnosno haaški namjesnik Stipe Mesić. Krivi smo i sami.

Nažalost je g. M.P.Thompson, vjerojatno potpuno nesvjesno, upao u svijet kojemu uopće ne pripada: svijetu mračne svjetske sotonerije, o kojemu g. M.P.Thompson, izgleda, nedovoljno zna, jer inače ne bi na svojim prsima nosio njihovu crnu boju. A da bi o tome saznao nešto više, preporučujem mu da na Internetu pročita još i moja dva članka: «Od antisemitizma je samo semitizam gori!», od 28. lipnja 2003.g. i «Istinu o holokaustu na vidjelo! / Tko spasi istinu, spasit će cijeli svijet!» od 27. siječnja 2004., koje je gosp. Mladen Schwartz par godina držao na svojim stranicama na Internetu (www. Google com. Ultimatum.20m.com).

A da bi se g. Marko Perković Thompson najlakše obranio od ovih mojih optužbi (da nesvijesno ili svijesno radi za svjetsku masoneriju i judeomasoneriju!), treba samo promijeniti svoju boju i svoju prateću crnu ikonografiju, te da svoje nastupe uskladi sa sadržajem svojih pjesama-uspješnica, naročito one «E moj narode», u kojoj spominje masone i ostalu svjetsku «sotoneriju» (ovo je moja kovanica, koja je samo jednom u proteklih deset godina uspjela proći medijsku cenzuru i to u «Fokusu» 2005.g.).

Stoga predlažem našem dragom Thompsonu da na slijedećim svojim koncertima, koji nedvojbeno nose pečat mladenačkih prosvjeda protiv domaćih izdajnika na Pantovščaku, u Banskim dvorima i u vrhu Hrvatskog Sabora, umjesto crne majice i crnih hlača odjene našu tradicionalnu i svima dragu hrvatsku mornarsku majicu, s likom generala Ante Gotovine i natpisom «Ante Gotovina – moj general», uz bijele mornarske hlače. A ako mu je do našeg dalmatinskog dišpeta, onda neka stavi lik dr. Franje Tuđmana i natpisom «Franjo Tuđman – moj predsjednik». Uz to, neka naša mladež nosi transparente «Dolje gedže s Pantovščaka», upravo onakav kakav sam ja osobno nosio na velikom narodnom prosvjedu u Zagrebu 2001.g., povodom prvih i zlokobnih haaških optužbi protiv naših generala Janka Bobetka i Ante Gotovine! Hrvatska domaća sotonerija će tek tada do kraja pobjesniti i pokazati nam ponovo čitav svoj urotnički zbroj!
Tako ćemo definitivno znati na čijoj je g. Thompson zapravo strani!

Semper Paratus Croatiae
Ante Rokov Jadrijević

P.S.: Riječ «kopilad» se može zamijeniti s «bastardi». / A.R.J.

• * * * *
A upravo danas sam na našem Portalu amac.hrvati-amac.com ostavio ovaj svoj komentar:

NOVO POSRBLJAVANJE ISTRE 9. kolovoz 2000.

Kajinu se i nije čuditi - on po rodu ionako nije Hrvat! Kajini su uvijek bili protiv Hrvata, a takvo mu je i prezime. Dovoljno se sjetiti one četiri fojbe na Ćićariji. A i mladi Kajin je stalno u društvu ostalih "infojbatora" Istre, njihov glavni i prvi politički advokat. Istovremeno je Kajin bio i počasni gost na mitinzima talijanskih fašista i iredentista u Trstu, koji su mu zdušno aplaudirali (o tome sam već pisao prije osam godina u Hrvatskom slovu: "Kajinova osveta šmokljana"). To je taj "antifašizam" Damira Kajin!!

S druge strane, od povratka Račanovih komunista na vlast 3. siječnja 2000.g. traje novo posrbljavanje Istre. Ispočetka je to išlo polako i pomalo, a kada nije bio otvorenih otpora tomu (bilo je toga, ali kajinovska udbaška cenzura učinila sve da to ne dođe do istarske javnosti!), tempo se ubrzavao. Ubrzo je u puljskoj Areni (najprije) gostovao "Đole" Balašević s njegovim lažnim šeretlucima, potom Miroslav Ilić sa svojim novim i starim repertoarom, nakon čega je to krenulo masovnije – i otvorenije. Počeo je defile srpskih pjevača u puljskoj Areni! Da se slučajno ne bi zaboravio srpski jezik u Pull!! A u Motovunu su bivša podžupanica Loredana Bogliun – Debeljuh i njen “kulturnjak” Srbin Vladimir Torbica iz njoj obližnjeg Novigrada dali zeleno svjetlo i vrlo obilne dotacije novom festivalu srpskog filma, čiji je spiritus movens bio Srbin Rajko Grlić. Dotacije šest puta veće nego hrvatskom nacionalnom filmskom festivalu u puljskoj Areni!

A kada se ni tome nitko (osim mene osobno!) nije otvoreno (i cenzurirano!) suprostavio, odmah nakon povratka na vlast nereformiranih Račanovih komunista, krenulo se otvoreno u novo rashrvaćivanje Istre: smjenjeno je šest ravnateljica osnovnih škola u Puli i Krnici..., ali i u Gimnaziji u Pazinu. Evo dijela mog “reagiranja od 20. studenog 2000.g., koje čak ni “Hrvatsko slovo” nije htjelo objaviti (zbog svog konformizma ili običnog kukavičluka, sad svejedno:

”pisali smo već o smjenama ravnateljica – Hrvatica – u osnovnim školama u Puli i okolo Pule: prof. Marije Kostelić u Vodnjanu, prof. Branke Sironić (OŠ Kaštanjer), prof. Grozdane Škabić (OŠ Vidikovac u Puli), prof. Sonje Medica – Jerominov (OŠ Veli Vrh u Puli), prof. Ivanke Brakus (Srednja Medicinska škola u Puli), prof. Dušana Mijandrušića, ravnatelja Gimnazije u Pazinu), itd. Na njihova mjesta su imenovani mahom bivše komunističke komitetlije i skoro odreda svi bez odgovarajuće školske spreme. Tome se u ostatku Hrvatske i ne treba mnogo čuditi ….. U Istri se to ipak nije moglo očekivati, jer je gosp. Ivica Račan neskriveno otklanjao bilo kakvu tješnju političku suradnju s IDS-om. Očekivala se stoga trezvenija politika i konstruktivniji pristup od pukog revanšizma, koji je agresivno tražio IDS, a naročito gosp. Damir Kajin, njihov najgrlatiji saborski zastupnik….”.

Na Radio Puli smjenjen je glavni urednik - deklarirani Hrvat i poznati hrvatski branitelj Elvis Mileta, a na njegovo mjesto postavljen Srbin Žižović ... itd. U Puli je osnovana "šerbo-ištrijanska Tevenova" i Šerbo-ištrijanski Radio Maestral”, na kome je nekoliko godina trajalo subotnje primitivno iživljavanje kojekakvih „Šerbo-Ištrijana“, naročito stanovitog “dr. Fritza”, a kada je običnim ljudima sve to konačno postalo previše (previše očigledno!), onda im je moćna puljska Udba u "sadejstvu" s Kajinom i njegovim infojbatorskim "Borcima" osnovala novi tjednik "Regional" .. itd. A na kraju je sve to završilo u Udbaškom „Glasu Istre“!

Dakle, previše je toga za jedan ovako maleni komentar. No, sasvim dovoljno za shvatiti o čemu se zapravo radi kada se diže paklena dreka na našeg Thompsona u Istri - a kolovođa te dreke je Damir Kajin. "Ne laje kera zbog sela, nego zbog sebe"! Naime, IDS je potonuo na samo dno zbog ogromnog tereta svog vlastitog privatizacijskog kriminala, pa mu Thompson dobro dođe za bacanje prašine u oči običnom istarskom puku.. Uostalom, a što bi Kajin bio da nema Thompsona i njegovih "ustaša"?!!

Uostalom, to je i Mesićev recept! To stalno bacanje "ustaške" prašine u oči hrvatske javnosti!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Brtonigla, Istra

1 comment:

Petar Valenta said...

na Bleiburg Milanović želi pokazati da smatra kako je svaki zločin uvijek zločin i da je zločince trebalo kazniti.