Monday, September 1, 2008

Dr. TONČIJA TADIĆA ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE !

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing. 1. rujan 2008.

(Semper Paratus Croatiae)

Uredništvu amac.hrvati-amac.com

Dr. TONČIJA TADIĆA ZA PREDSJEDNIKA

REPUBLIKE HRVATSKE !

U posljednjem broju „Hrvatskog lista“ (br.205., od 28.kolovoza 2008.g.) objavljen je opširni intervju s našim akademikom Ivanom Aralicom, pod glavnim naslovom: “Predložili smo HDZ-u kandidata za novog predsjednika RH!“ i pomoćnim naslovom: “Odlaskom Mesića riješit ćemo se komunističkog mraka“. Nažalost, akademik Aralica nije rekao ime tog njihovog kandidata. No i bez tog jamačno HDZ-ovog imena, ja unaprijed tvrdim da imam još daleko bolji prijedlog:

Dr. Tončija Tadića za novog predsjednika R.H.!

Svim domoljubnim i državotvornim Hrvatima je dr. Tonči Tadić bio i ostao zapamćen kao naš najbolji saborski zastupnik do sada i prava je šteta da se našao u onako lošem saborskom društvu sa Manolićevim „pravašom“ Antom Đapićem. Ali ni svi ostali, pa ni HDZ-ovi saborski zastupnici, nisu bili vrijedni ni jedne pišljive lule duhana!

Dr. Tonči Tadić važi za velikog poštenjačinu i čovjeka čistog obraza i čistih ruku, za kojim se ne vuku nikakve „privatizacijske“ ili bilo kakve druge kriminalne afere. On se časno suprostavio lažnom pravašu Anti Đapiću, staroj Manolićevoj „krtici“, dovedenoj na čelo HSP-a na onom lažnom i sramotnom izbornom Saboru HSP-a u Kutini 1993.g., koji je više sličio na izbor nekog afričkog diktatora, primjerice onog Moiza Čombea, Josefa Mobutua ili Idija Amina – Dade. Uostalom, to je još 1993.g. izvrsno opisao dr. Zoran Božić u „Vjesniku“ – pa se i ja na to ovdje referiram.

Na čelu Hrvatske treba nam ponovo jedan častan čovjek, ali ovaj put bez ikakvih dugova prema svojoj („sumornoj“) prošlosti, pogotovu onih koji su nakon smrti Prvog Predsjednika dr. Franje Tuđmana povukli njegov HDZ na dno – u glib i kaljužu sramotne privatizacijske pljačke - i tako hrvatski narod predali na milost i nemilost „mračnih snaga“ Jugo-staljinizma, koji danas ponovo vlada svim porama našeg hrvatskog društva.

Osobno ne vjerujem da akademik Ivan Aralica i njegove „zdrave snage“ unutar HDZ-a imaju boljeg kandidata od dr. Tončija Tadića. Uostalom, vrijeme je da se mi Hrvati ujedinimo oko nekog zajedničkog kandidata – a najbolji bi bio dr. Tonči Tadić!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)

P.S.: Akademiku Ivanu Aralici: Nije opskurni Stipe Mesić uzrok, nego je on posljedica novog „komunističkog mraka“ u Hrvatskoj! On je – to ponavljam po deseti put – samo „Dvorska luda“ s Pantovščaka, a prečesto i „Dvorska budala“, iza koje se kriju oni pravi igrači – bivši partizanski ratni zločinci, koji danas stvarno vladaju Republikom Hrvatskom!

A.R.J.

1 comment:

sabornik said...

Ante bio si i ostao jebeni kurvin sin i ništa više ni manje. Tadić nije ništa posebno, u ćemu se je on u životu dokazao na velikom ispitu, osim praznog blebetanja u Saboru u koji je došao na tuđi račun i to prijevarom hrvatskog izroda a tvog jebenog imenjaka Ante prokletog Đapizde. I ti si izdajnik stranke prava, a izdajnici se ne zaboravljaju.