Monday, October 13, 2008

STOP MEDIJSKOJ OKUPACIJI HRVATSKE !

AMAC / „Latinica ili Ćirilica“ Petak, 10. listopad 2008.

STOP MEDIJSKOJ OKUPACIJI HRVATSKE !

Povodom još jedne u naoko beskrajnom nizu „Umobolnih Latinica-Ćirilica“ pojavilo se na AMAC-u (www.amac.hrvati-amac.com) nekoliko odličnih komentara, a na dva od njih dodao sam i ja ovaj svoj komentar, ovdje malo jezički korigiran i malo dopunjen.

Čestitam na komentaru gosp. Franji! Uz par dopuna: još krajem 1989.g., dok sam živio i radio u Rijeci (i bio predsjednik sindikata u "Viktoru Lencu"), pročitao sam u nekom lokalnom listu da je u to vrijeme, samo u Crnoj Gori bilo u postupku rješavanja najnovijih 50.000 molbi za priznavanjem tzv. "boračkog statusa" (ne sumnjam da su svi oni polovicom 1991.g. žustro dokazivali da su u Drugom svjetskom ratu bili četnici!).

U isto to vrijeme je u Riječkom Novom listu bio objavljen podatak da u Rijeci živi jedan bivši Titov 8-godišnji partizan!

Treće, činjenica je da "Latini" jesu u manjini, ali su deset puta bolje raspoređeni od nas Hrvata, a posebno nas hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata! Naročito su dobro ti Udbaši i njihovi špiclovi raspoređeni u Du-Bajićevom DORH-u.

A sve nam je to "smjestio" najveći Zloduh HDZ-a Nečastivi Vladimir Šeks. Uostalom, Šeks nam je i "namjestio" Joe-a Bananu Sanadera, zar ne?! I tu je „jedna stara tajna veza", koju će Sanader prije ili kasnije morati objasniti hrvatskom narodu!

Ima pravo gosp Crocop: čitava ova udbaška haranga na našeg Marka P. Thompsona je medijski, pravno ("šeksualno", op. A.R.J.) i ekonomski praćena i orkestrirana. To dokazuje i sva ova najnovija u nizu bjesomučnih i histeričnih harangi protiv naše borbene Hloverke Novak- Srzić, naročito od jednog Aleksandra i jednog Zorana Jovanovića, čiji maliciozni komentari u TV Dnevniku iritiraju čitav hrvatski narod, koji Sutlićevoj HRT krotko i bez građanskog neposluha redovito plaćaju TV pretplatu! O tempora, o mores!

Nije nimalo slučajno što naš Ciganin-Predsjednik i njegov revnosni Junior Kajin uporno i svakodnevno melju do besvijesti, citiram: "Da nije bilo (crvenih! op.a.) antifašista ne bi bilo Hrvatske i ne bi bilo Istre u Hrvatskoj". Lažu njih dvojica kao najgori Staljinovi bijesni psi! Jer da je bilo po Churshill-ovom "fifthy-fifthy" Hrvatska bi još 1945.g. pripala Zapadnoj Europi i to zajedno s našom Istrom, a možda i s našim dijelom Trsta (u svakom slučaju s našim hrvatskim Miljem, našom hrvatskom Svetom Barbarom i velikim hrvatskim selom Hrvatini ponad hrvatskih Milja!).

Inače, ja se osobno distanciram od Thompsonove crne ikonografije, kojom se stalno i ustrajno hrani hrvatska judeo-masonerija Ive Goldsteina i Šeksova Udbomasonerija u Hrvatskoj. Od čega bi oni drugog inače (medijski i ne samo medijski) živjeli u Hrvatskoj?

Ali, jako mi se sviđa veliki i moćni Thompsonov mač! On je za mene simbol jednog od najstarijih i najhrabrijih naroda na svijetu, narodu Harauvata, Hurita, Arvata i na koncu Hrvata! Narodu kojem su moji preci, slavni uskočki kapetani na Klisu hrabro služili.

I na kraju: zbog čega je ustvari sva ova buka i haranga protiv našeg Thompsona?

Naprosto zato što je spomenutima iz Judeo-masonerije i Udbo-masonerije cilj da svom velikom Gazdi Georgu Sorosu i njegovim cionistima Hrvatsku iznova i iznova prikazuju kao fašističku državu i da je što prije dezintegriraju!

A upravo je Marko Perković Thompson taj koji vrši novu mobilizaciju naših mladih i tako iznova integrira naš narod!!

U tom smislu, ja Mu zahvaljujem!

Smrt Udbofašizmu - Sloboda hrvatskom narodu!

Ante Rokov Jadrijević

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: