Tuesday, October 28, 2008

Mesićeva Udbomafija i Sanaderova Velemafija

AMAC / Spectator: Chicago na hrvatskim ulicama 25. list. 2008.


Komentar A.R.J. 28. list. 2008.

(kao prilog Jurdaninoj „Enciklopediji nečasnosti“ iz 1997.g.




MESIĆEVA UDBOMAFIJA I SANADEROVA VELEMAFIJA



Ovog jutra (28. list. 2008.g.) U mreži Prvog, u emisiji Hrvatskog radija, raspravljalo se o upravo osnovanom Hrvatskom FBI-ju, za koji je rečeno da će biti nova udarna pesnica i desna ruka glavnom državnom odvjetniku opskurnom Mladenu Bajiću. A to je uživo potvrdio i kilavi ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan. A i drugi "stručnjaci" u toj emisiji su govorili u sličnim superlativima. Nigdje ni zere kritičnosti, osim (donekle) kod korektnog voditelja te radijske emisije gosp. Darka Labora ( u okviru njegovih propisanih, odnosno ograničenih mogućnosti).

Prvi sam zgrabio svoj telefon i uživo u emisiju ljutito rekao ovo:

"Taj njihov novi hrvatski FBI bit će samo još jedna Bajićeva i Mesićeva farsa. Uostalom, čemu je svih ovih godina služio USKOK? Dakle, sve će to biti samo još jedno bacanje prašine u oči hrvatske javnosti! Jer su Bajić i Mesić glavni zaštitnici organiziranog kriminala u Hrvatskoj!!
Uostalom, žalio sam se osobno tri puta Mladenu Bajiću, pa baš ništa od toga! Znamo se dobro i neka se samo sjeti mene, Ante Rokova Jadrijevića!".

* * * * * *

Inače, Čestitam još jednom gosp. Spectatoru i našem hrvatskom AMAC-u na još jednom izvrsnom publicističkom tekstu. Njemu pridodajem još jednom onu moju već staru tvrdnju: Hrvatskom danas iznimno totalitarno vladaju dvije divovske mafije: Mesićeva Udbomafija (koju pravno servisira Mladen Bajić, Glavni kočničar i blokator hrvatskog pravosuđa, kojeg sam ja u jednoj mojoj Žalbi njemu direktno nazvao Capo Udbomafioso!!); druga je Sanaderova Berlusco-mafija, koja se množi i raste na enormnim provizijama (min 20 posto!!), s kojima reketira čitavu državu od dna do vrha,

s izuzetkom svog Gazde Stipe Mesića!

Sjajno je gosp. Spectator stavio na stup srama čak i naš Ustavni sud, koji je postao ljaga i sramota naše nove Države ( a podpredsjednik mu je nama dobro znani Aldo Radolović!). Sjajno je spomenuo i pokojnog Ivicu Račana, koji je skupa s predsjednikom Mesićem uništio našu obavještajnu zajednicu i tako širom otvorio vrata organiziranom kriminalu. Sjajno je spomenuo i komunističkog batinaša iz 1971.g. koji je sada predsjednik hrvatskog Sabora. Izvrsno je spomenuo zakone koji otežavaju borbu s kriminalom, itd.

(Nota bene: sve to odavno piše i na mojem blogu OHRANA Semper Paratus)


A sada moje pitanje svima njima: a zašto najprije nisu saslušani Mladen Du-Bajić i njegov Gazda s Pantovščaka, naš Ciganin-Predsjednik Stipe Mesić?

Sve dok se to ne učini, sve će to biti mlaćenje prazne slame!

Zmiju-otrovnicu treba udarati u glavu, a ne po repu! Treba udariti na Mesićev Udbomafijaški Pantovščak i na Sanaderove Mafijaške Banske dvore! A tek onda sjeckati njihove divovske hobotnice od njihovih krakova. Ili tako, ili nikako.
Uostalom, što je sedam godina radio Mesićev i Du-Bajićev USKOK i njegov kilavi šef Dinko Cvitan? Zašto i on nije smjenjen i to odmah nakon ubojstva Ivane Hodak? Zašto nije smjenjen Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić? Zato što su oni „stubovi Udbomafijaškog društva“, zar ne?! Zašto oni nisu bili uvršteni u Jurdaninu „enciklopediju nečasnosti“, koju mu je pod naslovom Stubovi društva kao nakladnik izdao upravo Ivo Pukanić?! I otkud Srećko Jurdana u tom novom nečasnom društvu?


To sam mislio još reći, ali ....

E, pa to rekoh sada i ovdje!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
(hrvatski socijal-radikal)











No comments: