Friday, November 7, 2008

Nova g-lupetanja Hannesa Swobode

AMAC/ Hannes Swoboda – druga strana

7. stud. 2008.

Komentar A.R.J.

Nova G-Lupetanja Hannesa Swobode

Čast mi je potpisati sve što je prije mene napisao gosp. Bosanac. Dakako, uz nekoliko dopuna.

1.- prijemu Hrvatske u EU protive se Francuska, Njemačka i Nizozemska. Nije mi

jasno što u tom mračnom društvu jedeomasonerije radi časna Njemačka??

Uostalom, zašto se ne modificira taj prokleti Lisabonski Sporazum? Isus Krist mora ući u temelje EU-a, jer je na Njemu i njegovoj civilizaciji uzornog kršćanskog života utemeljena glavna europska uljudba! Možda i Hannesa Swobodu mimikracijski žulja ta neprijeporna civilizacijska činjenica?!

Hannes Swoboda nam uporno tupi da je reforma našeg pravosuđa (inače nama nasušno potrebna!!) usko povezana sa suradnjom sa sramotnim ICTY-jem. Točnje s judeomasonerijskim Haaškim sudom. A, ne! To nipošto! No pasaran!

Swoboda g-lupeta dalje: "Vlada je na pravom putu u borbi protiv korupcije". A ništa ne kaže da je Sanaderova Vlada jedan od tri glavna generatora te iste korupcije!! Ništa maji generator od Mesićeve UDBOMAFIJE!!

Swoboda neizostavno brblja i o "reformi brodogradilišta", a izbjegava govoriti o krucijalnom problemu precijenjene kune. A Sanaderova, Račanova i Mesićeva Hrvatska se davno odrekla suverenosti nad svojm nacionalnom valutom, našom hrvatskom kunom. Tu je jedan od ključnih razloga potonuća hrvatskog gospodarstva. Ma, kako mogu opstati brodogradilišta čija je nacionalna valuta precijenjena više od 40 posto?? Da su tako poslovala japanska brodogradilišta 1970 godine, Japan nikad ne bi doživio svoje famozno gospodarsko čudo!

Da skratim: Hannes Swoboda nam nastavlja pričati svoje stare judeomasonerijske "viceve s bradom"!!

Glavni problem Hrvatske je to što nema nacionalnih sindikata! Sjeća li se netko posljednje smjene na čelu nekog sindikata?? Nema ih! Sindikalni paraziti pomno i ljubomorno čuvaju svoje stečene pozicije, dok njihova poduzeća i brodogradilišta propadaju.

Da, izuzetak je samo gosp. Mario Iveković, kojega nitko nije podržao u famoznom štrajku radnica TDZ-a, prije tri godine. Svi ostali su obični paraziti, koji su uz pomoć Udbe uspjeli preživjeti tzv. tranziciju - koje ustvari nije ni bilo!

A Hannes Swoboda neka samo i dalje tupi. tupi...

A hrvatski narod sve to pamti i neće joj dugo…..!!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.,

(bivši pomorski časnik na više od 20 stranih brodova)

No comments: