Sunday, May 31, 2009

NOVINARSKI OLOŠ „JUTARNJEG LISTA“

www.Dragovoljac.com


Komentar: Ante Rokov Jadrijević


30.svibnja 2009.


NOVINARSKI OLOŠ „JUTARNJEG LISTA“


Dobro nam je poznat taj opskurni novinarski ološ „Jutarnjeg lista“, to opskurno piskaralo Londonskog "ureda za dezinformacije" MI6 iz Londona – taj opskurni Gordan Malić . A ima tog ološa mnogo i u srpskom Novom listu - iz srpske Rijeke.

Zar smo već zaboravili imena Jasne Babić, Ivanke Toma, Borisa Pavelića i drugih, koji su se spominjali prije šest i više godina u svezi s engleskom tajnom službom MI6 ??!

Time se "odlikovao" i pokojni Ivo Pukanić, glavno Udbaško piskaralo Manolićevog i Mesićevog "Nacionala".

Majko Božja, što sve taj novinarski ološ neće za Judine škude učiniti!? Sjetimo se samo one prljave kampanje Yudona-škudona Puchowskog iz 2001.g. glede ondašnje kampanje za apstraktna i protuprirodna "prava Roma" (odnosno navodnu ugroženost Roma-Cigana) u Hrvatskoj. Sjetimo se one njegove kampanje u korist (a još više u štetu!) one dvije malene, nevine i nedužne HIV-pozitivne djevojčice iz naših Kaštela, čiju je ljudsku nesreću Puchowsky onako bestidno i masno naplatio od svog Gazde Soroša.

Da, tako je to s Yudonima-Škudonima u Hrvatskoj. Pa se ja pitam: kada ćemo donijeti zakone o smrtnoj kazni prema veleizadijicama, izdajicama, špijunima i dilerima - jer oni sami sasvim sigurno neće takve zakone protiv sebe samih donijeti.

E, a kada bi takav Zakon bio donijet, onda nam ne bi kojekavi novinarski ološ "Jutarnjeg lista" piskarao ovakve ciljane dezinformacije o našem najboljem generalu Anti Gotovini!

Kaže opskurno piskaralo judeo-masonerijskog "Jutarnjeg lista" Goradan Malić da je "Topničke dnevnike uzeo general Gotovina, a dio je spaljen". Netočno!! To je ciljana dezinformacija Mesićevog i Manolićevog „Ureda za dezinformacije“ s Pantovščaka (smješetenog u Udbinom bunkeru ispod Pantovščaka!),

Točno je to da je te "topničke dnevnike" naš Ciganin-Predsjednik dostavio Haaškom sudu već u jesen 2000.g. ! Međutim, pokazalo se da su ti "topnički dnevnici" iz naše hrvatske "Oluje" potpuno neupotrebljivi za haaško tužilaštvo (ondašnje Carle Del Ponte), jer ništa naročito i posebno ne dokazuju!), pa ih je Velika Vještica i "La Putana" dala spaliti, da ne bi sama bila spaljena kao Vještica na njima!

I to je uglavnom ta nova (a ustvari već vrlo stara!!) priča.

Sadašnje manipulacijsko traganje za tim „topničkim dnevnicima“ služi samo za to da baci novu maglu i otvori prostor za nove krivotvorine, e da bi se našao kakav-takav razlog za osudu generala Gotovine u Haagu. Jer se dosad u osam godina nije mogao naći nijedan drugi vjerodostojan razlog! A pred skoro ukidanje tog opskurnog suda - sav taj „međunarodni“ sudski ološ u Haaškom sudu (ICTY) hvata opravdana panika! Eto o čemu se ustvari radi!

Zaključak: pitajte stoga Yudoni - Škudoni vašeg i našeg Ciganina-Predsjednika gdje je i kome je prodao naše "topničke dnevnike" iz hrvatske "Oluje".

I neka se taj novi tužitelj Haakog suda (ICTY-ja) Brammertz (ICTY-ja) više ne pravi lud!

Nije uspjelo Carli Del Ponte, neće uspjeti ni njemu!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: