Wednesday, July 15, 2009

Post-komunistički stresni poremećaj Damira Kajina

AMAC: Kajin kandidat za predsjednika Republike Petak, 10 Srpanj 2009

Prošireni komentar: Ante Rokov Jadrijević


Post-komunistički stresni poremećaj

Damira Kajina


Nije nemoguće da nam UDBA s Pantovščaka podvali čak i zloglasnog Damira Kajina za predsjednika Republike. Uostalom, i on ima udbaške korijene! Dovoljno se prisjetiti one četiri zločinačke fojbe na Ćićariji. O onoj kod "partizanskog" Brgudca je prije kojih pet godina pripovijedao stari gospodin Vinko Hlaj, najprije u tršćanskom dnevnom listu "Il Piccolo" (još čuvam taj članak!) , a malo kasnije (cenzurirano!!) i u udbaškom, odnosno "šerbo-ištrijanskom" Glasu Istre. Tko to još pamti, taj zna. „Carta canta“, kaže su u ovom kraju.


Sada nam taj štićenik UDBE Damir Kajin kao nekakvu alternativu najavljuje svoju i IDS-ovu inicijativu "Zajedništvo za RH". Citiram: "U tu inicijativu, koju pokreće zbog teške situacije u zemlji, IDS će pozvati HNS, SDP, manjinske stranke i predstavnike nacionalnih manjina, a potporu očekuje i od predsjednika Republike Stjepana Mesića".


Kakvo „veličanstveno“ društvo! „Zvečarka“ u njedrima Damira Kajina, srpska frakcija anacionalnog SDP-a i „manjinac“ Milorad Pupovac. I, dakako, uz bok njima - „onorevole“ Furio Radin!


Dakle, Kajinovo "Zajedništvo za RH" bi jako sličilo Račanovoj "Koaliciji narodnih izdajnika", samo u još mnogo gorem izdanju s izdajnikom Stipom Mesićem! 'Ko će kome, ako neće svoj svome!


A sve to može proći samo uz pomoć perfidnog Albiona iz Londona i (eventualno) uz pomoć američke ambasade u Zagrebu.


No pasaran! Ni Amerika više nije toliko glupa! Nije više ovo vrijeme onog „Velikog Tupavca“ iz Texasa. Amerika je platila stravičnu cijenu njegove glupe i porazne politike, koja je novog američkog predsjednika gosp. Baracka Obamu ostavila u minskom polju Afganistana i u minskom polju skoro potpunog financijskog sloma Amerike. Stoga nova američka Vlada gosp. Baracka Obame nipošto ne želi novu destabilizaciju Republike Hrvatske.


Pa ipak, imajmo stalno na umu da za nas Hrvate najveća opasnost prijeti od osovine London-Beograd-Ljubljana, odnosno od obnovljene udbaške osovine Beograd-Ljubljana-Trst (obnovljene još 1993.g.!), sa snažnim ogrankom prema Istri, posebice Puli, a u Puli onom udbaškom gnijezdu u „Glasu Istre“. Upravo oni najviše navijaju za svog Damira Kajina!


Ante Rokov Jadrijević

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: