Monday, November 30, 2009

PREDSJEDNIK VRHOVNOG SUDA R.H. BRANKO HRVATIN NE MOŽE BITI NA ČELU DRŽAVNOG IZBORNOG POVJERENSTVA


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., Brtonigla, Istra Hrvatska 30. stud./nov. 2009.g.


PREDSJEDNIK VRHOVNOG SUDA R.H. BRANKO HRVATIN

NE MOŽE BITI NA ČELU DRŽAVNOG IZBORNOG POVJERENSTVA


Uvodna napomena:


Prije nekoliko dana je gosp. Boris Mikšić, bivši i sadašnji kandidat na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, na HTV-u izjavio da je na prethodnim predsjedničkim izborima prije pet godina, on osobno bio pokraden za 600.000 glasova svojih birača, a ti su glasovi bili pripisani gđi Jadranki Kosor.


Također, nedavno je, prije dvadesetak dana, u Hrvatskom državnom saboru jedan zastupnik iz redova političke opozicije dao verbalni pregled svih podvala našeg Državnog izbornog povjerenstva (DIP-a) sa (izmišljenim, odnosno falsifici-ranim!) spiskovima birača, čiji je broj godinama rastao po aritmetičkoj progresiji: najprije oko 150.000 prekobrojnih birača, potom 300.000, a jednom čak i preko 600.000 njih – prekobrojnih birača! I napomenuo da se u javnosti opet otvoreno govori – a to javno priznaje i sam predsjednik Državnog izbornog povjerenstva gosp. Branko Hrvatin, inače predsjednik Vrhovnog suda R.H (!!!) – da će se i na ovim skorašnjim predsjedničkim izborima opet pojaviti enorman broj prekobrojnih birača!


Gđa Jadranka Kosor, nova premijerka hrvatske Vlade je - na završni i direktan upit tog zastupnika naše opozicije - odgovorila da je to nažalost sada kasno i da će se to sređivati tijekom siječnja slijedeće 2010.g. (a to znači ne prije Uskrsa 2010.g.!!).


Moje pitanje gđi Jadranki Kosor glasi: a za što je onda gosp. Branko Hrvatin primao “mastan” dodatak na svoju plaću punih pet godina kao predsjednik našeg Državnog izbornog povjerenstva?? I ne samo on, nego još desetak “uglednih članova” DIP-a?? A to mu je uredno isplaćivalo ministarstvo financija njenog ministra gosp. Ivana Šukera!


* * * * * *Podsjećam da sam ja o tome pisao još prije dvije i pol godine. Primjerice, na našem najdemokratskijem Web portalu AMAC-Hrvati, krajem srpnja 2007.g., a pred više od godinu dana (29. rujna/sept. 2008.g.) i na mojem blogu OHRANA Semper Paratus, čim su bili najavljeni novi izbori za lokalnu samoupravu u Hrvatskoj – sredinom ove 2009.g.A da se baš ništa s tim izbornim prijevarama nije promijenilo, neka posvjedoči i ovaj moj stari članak iz sredine 2007.g. Naime, očito je da u svemu tome „ima previše sistema“! A to znači najprljavije politike!


Ujedno, ovdje i sada, tvrdim unaprije i sasvim otvoreno da nam DIP opet priprema jednu izbornu prijevaru! Da kasnije ne kažemo da nismo znali!


A obrazac za to ostaje isti – evo ovaj u nastavku....


A.R.J.


* * * * * *
Ante Rokov Jadrijević, publicist, Brtonigla 23. srpanj/july 2007.


Vrhovnom sudu R.H.


www.amac.hrvati-amac.com. Komu Treba: Mr. Vincent Degert

Njemačkoj ambasadi, Zgb. ambasador EK/EU,Zgb.


PREDSJEDNIK VRHOVNOG SUDA R.H. BRANKO HRVATIN

NE MOŽE BITI NA ČELU DRŽAVNOG IZBORNOG POVJERENSTVA


Uvodna kritika:


U cilju razbijanja neshvatljive jednostranosti Hrvatskog lista, jedinog lista kojeg uvijek kupujem i čitam, jer jedini još nije «sanaderiziran» (što se posebno tragično vidi u sadašnjoj sudbini totalno «sanaderiziranog» Vjesnika!), hajde da se malo pozabavimo našim nepoštenim izbornim sustavom, nepoštenim mirovinskim sustavom, najnovijim Šukerovim monetarnim trikom, kritičkim osvrtom na štetni stil pjevača M.P.Thompsona i stoga novom judeomasonerijskom hipotekom na Hrvatsku, te i netaknutom Mesićevom punom predsjedničkom sustavu, kao i brojnim drugim stvarima o kojima nitko ne piše na pravi način. Hajde, dakle, da zaveslamo malo i drugim veslom.

Hajde da malo zaveslamo i našim socijal-radikalnim veslom!


Tema prva: Nevjerojatnim mi se čini da još nitko nije reagirao na već više od dva mjeseca staru vijest da će na slijedećim parlamentarnim izborima ove jeseni u Hrvatskoj na čelu državnog izbornog povjerenstva (DIP-a) biti gosp. Branko Hrvatin, predsjednik Vrhovnog suda R.H., a da će njegov pomoćnik ili zamjenik biti dr. Ivica Crnić, danas sudac tog suda (i njegov bivši predsjednik). Hoće li gosp. Branko Hrvatin poslužiti samo kao najobičniji paravan za dr. Ivicu Crnića?!


Podsjetimo se: dr. Ivica Crnić je bio na čelu DIP-a (Državnog izbornog povjerenstva) na prošlim parlamentarnim izborima, te na predsjedničkim izborima u siječnju 2005., a i prošlim izborima za lokalnu samoupravu u svibnju 2005.g. I na svim tim izborima je bilo velikog «muljanja», naročito s biračkim spiskovima, na kojima se pojavljivalo na stotine tisuća neregistriranih glasačkih listića.


I sam se dr. Ivica Crnić u svojim izjavama za tisak tomu, kao, tobože, javno čudio, ali ipak nije ništa poduzeo da to ispravi, nego je na kraju sve te izborne prijevare uredno svojim potpisima ovjeravao!


Primjerice, sjetimo se samo posljednjih predsjedničkih izbora s početka 2005.g., u kojima je bilo upisano oko četiri i pol milijuna birača, premda je Hrvatska tada imala za oko sto tisuća manje stanovnika, a k tomu i barem stotinjak tisuća djece i maloljetnika. Pa ipak, za to je tiskano 700.000 prekobrojnih glasačkih listića, koji nisu nigdje bili evidentirani, što je inače bio primarni posao Crnićevog DIP-a. Dakle, podvala par excellence! Očito je da su tada za Mesića glasovala i Banjolučka, Drvarska, Glamočka, Bosansko-Brodska i ostala srpska groblja! A i srpske izbjeglice su glasovale dvaput: ujutro u Banja Luci, Drvaru, Glamoču, Bos. Gradiški, Bos. Brodu, Novom Sadu, Srijemskoj Mitrovici ili Beogradu, a popodne u Korenici, Plaškom, Gračacu, Kninu, Benkovcu, Obrovcu ili Vukovaru i Osijeku!


Pa kada ni sve to nije bilo dovoljno, onda je oko ponoći istog tog izbornog dana došlo do velike izborne krađe nekoliko desetaka tisuća glasova od Borisa Mikšića, a u korist Jadranke Kosor (gosp. Boris Mikšić sada, 2009., tvrdi da je bio pokraden za 600.000 glasova!!, op. A.R.J.), koja je u tim izborima namještena Mesiću kao žrtvena ovca, iako je kao njegov protivnik prethodno bio najavljen dr. Andrija Hebrang! I sve je to dr. Crnić svojim potpisom ovjerio!


Valja ponovo podsjetiti da je dr. Ivica Crnić bio osobno umiješan u aferu «Zagrepčanka», u kojoj je skupa s (bivšim?) udbašem Milanom Brezakom, tadašnjim direktorom «Zagrepčanke» i njegovim poznatim udbaškim partnerom iz Beča osobno «omastio» za veliki novac, a spominjalo se preko dvadeset milijuna kuna koje su netragom nestale. Zgodno se toga prisjetiti sada kada se na sva zvona zvoni i galami protiv generala Zagorca! Znači, ponovo povika na vuka, dok lisica meso odnosi.


Dakle, sada se ponovo vraćamo krucijalnom pitanju: može li čovjek, koji je bio s notornim udbašima umiješan u veliki gospodarski kriminal, biti ponovo u samom vrhu državnog izbornog povjerenstva? Možemo li mi Hrvati mirno promatrati još jedno udbaško izborno podvaljivanje, kakvo se ponovilo i u prošlim izborima za lokalnu samoupravu, i kakvo će nam se sasvim sigurno ponoviti i na slijedećim parlamentarnim izborima?


Da budem do kraja jasan i vrlo konkretan: hoće li i ove slijedeće izbore u Brtonigli voditi i nadzirati sutkinja kaznenog odjela Općinskog suda u Bujama Tanja Pr., koja je na prošlim izborima za lokalnu samoupravu u Brtonigli mirne duše dozvolila veliku izbornu krađu u korist IDS-a? Hoće li tu veliku izbornu krađu ponovo svojim potpisom potvrditi i dr. Aldo Radolović, predsjednik Županijskog suda u Puli.


Konačno, sve su ono gore svojim potpisima potvrdili i dr. Ivica Crnić u ime Vrhovnog suda R.H. i ustavni sudac Mario Kos. Osobno sam im se žalio kao oštećenik na tim izborima, ali uzalud! Upozoravam ponovo na sve to, jer želim da se moj hrvatski narod otrijezni od paklene političke propagande, koja dolazi iz brojnih brloga još uvijek nelustriranih udbaša, bilo onih po njihovim medijima, bilo onih koji još uvijek vladaju našim «pravosuđem». A to znači i našim izborima!


Konačno, postavljam najvažnije pitanje: Kako je još uvijek moguće da sve naše navodno «demokratske» izbore vode ljudi iz našeg najgoreg, odnosno najkorumpiranijeg državnog i društvenog sektora? Dakle, iz našeg korumpiranog «pravosuđa». Želim ovdje podsjetiti one koji to već znaju i poučiti one koji to još ne znaju: Odmah nakon ujedinjenja Njemačke, svi suci kaznenih odjela u bivšoj «Istočnoj Njemačkoj» (DDR-u) dobili su trenutan otkaz, pod sumnjom da su bili agenti STASI-ja, a svi suci građanskih odjela dobili su novi trogodišnji probni rok za dokazivanje svoje građanske ispravnosti, odnosno lojalnosti novoj, odnosno ujedinjenoj Republici Njemačkoj!


Mi to, dakako, ne možemo tako izvesti, ali bez lustracije nikad nećemo doći do izlaza iz tog mračnog komunističkog tunela. Lustracija je i danas «biti ili ne biti» nove hrvatske države! No, tko bi to, i kako mogao izvesti, kada su sve uzde u rukama restrukturirane Udbe, Udbomafije i udbomasonerije, koje su se vratile na vlast 3. siječnja 2000.g., a sada sve više uzde u svoje ruke preuzima judeomasonerija! Zar smo gosp. Mladen Schwartz i ja jedini koji smo spremni to reći ovako otvoreno?


Samo nas istina može osloboditi! A ona je nažalost u Hrvatskoj ponovo okovana. Drugim riječima: «Sanaderizirana». A «kada su vojnikove ruke svezane, neposredna opasnost nije neprijatelj, nego uže koje vojniku vezuju ruke»! Nažalost, to je Sanaderovo uže!


Uostalom, Sanadera je u najvišu političku orbitu lansirala udbaška frakcija HDZ-a (polovicom kobne 2000-te godine), odnosno onih 32 Manolićevih i Mesićevih «krtica», koje su oni ostavili iza sebe u HDZ-u početkom 1994.g., nakon neuspjelog parlamentarnog udara na predsjednika dr. Franju Tuđmana. Dakle, danas u HDZ-u vlada udbaška frakcija Vladimira Šeksa, a i druge njene «perjanice» su svima nama Hrvatima dobro znane, pa da ovdje ne ponavljamo njihova sramotna imena i prezimena. Stoga:


Smrt Udbofašizmu – Sloboda hrvatskom narodu!


Semper Paratus Croatiae

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)


No comments: