Tuesday, March 30, 2010

Konačno jedna dobra vijest !!


Barkun.hr (www.barkun.hr)/e-mail: redakcija@barkun.hr

Datum objave: 30.03.2010. 19:32

Zadnja izmjena: 30.03.2010. 19:32


Prihvaćena ostavka glavnog urednika "Novog lista" Ivice Đikića

Direktorica "Novog lista" Nataša Mijačika potvrdila je danas za Hinu da je glavni urednik riječkoga dnevnika Ivica Đikić podnio ostavku, te da je ona danas prihvaćena.

O razlozima podnošenja ostavke Mijačika nije željela govoriti, navevši kako je bolje da o tome govori Đikić.

Ugovor, koji je s Ivicom Đikićem za radno mjesto glavnog urednika sklopljen na godinu dana, istječe 30. travnja pa je dogovoreno da Đikić ostane na sadašnjoj dužnosti do isteka tog roka.

Direktorica "Novog lista" izrazila je zadovoljstvo dogovorom da Đikić i nadalje ostane u "Novom listu" i to u zagrebačkom dopisništvu.

"Novi list" će i dalje jačati regionalno usmjerenje, ali se pri tome neće zanemariti ni nacionalna sastavnica u uređivanju novina pa će budući glavni urednik morati biti spreman na te izazove, kazala je Mijačika.

Ivica Đikić rođen je 1977. u Tomislavgradu, a u "Novom listu" radi od kolovoza 2008. U "Novi list" je došao iz Feral Tribunea gdje je radio od 1996. do gašenja lista.

Đikić danas nije bio dostupan za izjavu. (Hina)


Komentari (1)

anterokovjadrijevic, 30-03-2010 22:39

Konačno jedna dobra vijest !!

Odlazi feralovac Ivica Đikić, tko je slijedeći?

Nadam se da je došlo vrijeme za de-fekalizaciju, odnosno de-feralizaciju "Novog lista".

Kod nas se u Brtoniglu "Novi list" ne prodaje već godinu dana. Prodaja je pala i u Bujama. Dakle, uprava Novog lista je - valjda već jednom - shvatila da ne može protiv svog naroda! A gdje naći neki drugi i sebi podobniji narod?? A "izvoz" im također ne ide!

A to malo-po-malo shvaća i onaj zadrti komitetlija Željko Žmak, vlasnik Glasa Istre.
I on je već pred drugim stečajem!!

Kalao je George Sorosz, kalat će još i mnogi drugi!

Srbi bi rekli: "zaigrala mečka i pred njihovim vratima"!

Ili po naše: onaj tko je drugima kopao jamu, iskopao ju je samome sebi!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
Brtonigla, Kovri 25



P.S.: Ivica Đikić je bio jedan od vodećih „shiters-a“ antihrvatskog „Feral Orjuna“ iz Splita. I kao takvog ga je bivši i opskurni predsjednik Stipe Mesić izabrao za svog zvaničnog biografa. A taj opskurni Ivica Đikić je zauzvrat iz Mesićeve biografije izostavio dvije ključne godine u biografiji opskurnog izdajice Stipe Mesića: godinu 1973. (kada je pristao otići u zatvor Star Gradišku, kako bi špijunirao Vladu Gotovca i Franju Tuđmana), te godinu 1993. (kada je s Josipom Manolićem i njegovim Udbašima spremao državni i parlamentarni udar protiv dr. Franje Tuđmana i ministra obrane Gojka Šuška, koji se nikako nisu mogli složiti s amputacijom Hrvatske po granicama tadašnjih UNPA- Zona).


Dakle, otpao izdajica Stipe Mesić, otpao i njegov pomoćnik opskurni Ivica Đikić!


Ali ne budimo naivni! možda ovi stari izdajnici stvaraju neku svoju novu Udbomasonerijsku ili judeomasonerijsku ćeliju?!


A.R.J.


No comments: