Wednesday, September 24, 2008

Joe Banana i dr. Zamorac

AMAC/ Petar Gelo, Australija:Istina pobjeđuje“ 22. rujan 2008.

Komentar A.R.J.

Joe Banana i dr. Zamorac

Ako su doista premijer Sanader i ministar dr. Dragan Primorac izjavili da je "Hrvatska umorna od prošlosti", onda im ja sada i ovdje odgovaram: Ne, nego je Hrvatska umorna od ovog našeg kilavog premijera "Joe-a Banana" Sanadera i "dr. Zamorca" (kako su ministra Dragana Primorca u našem „Hrvatskom listu“ iz Zadra duhovito etiketirali na svojoj zadnjoj stranici!)!

Naprotiv. umorni smo mi Hrvati od njihove vazelinske i pederske budućnosti!!

Znači, nismo mi Hrvati umorni od prošlosti, nego od naše falsificirane prošlosti, koju šutke i kukavički prihvaćaju i štite naši hrvatski "odličnici" premijer „Joe Banana“ i njegov još kilaviji ministar „dr. Zamorac“.

Uostalom, još je George Orwell lucidno konstatirao da "onaj tko kontrolira sadašnjost, taj kontrolira i budućnost, a onaj tko kontrolira budućnost, taj kontrolira i prošlost!

Nažalost, od 3. siječnja 2000.g. i pobjede Račan-Mesićeve „Koalicije narodnih izdajnika“ Hrvatska je opet pretvorena u Orwellovu „Životinjsku farmu“!

Znači, spomenuta dvojka, premijer „Joe Banana“ Sanader i „dr. Zamorac“ nam već pet godina odgaja nove hrvatske zamorce, ali naši učenici se sve češće i sve žešće bune protiv Sanaderovog kilavog ministra obrazovanja „Dr. Zamorca“! Ne daju se majmunizirati! A sva naša upozorenja Sanaderu da je njegov „dr. Zamorac“ najveća štetočina u našem obrazovnom sistemu od stjecanja naše neovisnosti, nailaze na Sanaderovo gluho uho ili podsmijeh. No, jedno je sigurno: neće se Sanader posljednji smijati!!

Nakon ovog (ovdje iznijetog) mnogo je jasnije zbog čega je naša prošlost još pod pomnom kontrolom UDBE i srbo-američke Pete kolone, odnosno još je uvijek falsificirana. I to uz prešutni blagoslov premijera Sanadera i dr. Dragana Primorca.

Stoga ovo pitanje za Hrvate: jesmo li ikad od stjecanja neovisnosti imali goreg premijera i goreg ministra obrazovanja?

Molim poštovanog gosp. Petra Gela da uvaži jedan moj mali ispravak: Tito nije ubio tristo Jugo-komunista, nego je kao šef Ureda Internacionalnih brigada u Parizu (u vrijeme španskog građanskog rata) poslao na raport Staljinu preko osamsto naših komunista, koji su svi streljani i pokopani u jednom trideset metara dugom i tri metra širokom jarku uz istočni zid NovoSpaskog samostana nadomak Moskve (sada je to dio Moskve).

Osim toga, Tito nije bio samo "suradnik" NKVD-a, nego je čak bio pukovnik NKVD-a, pod lažnim imenom Lebedjev. I ne samo to: bio je i general NKVD-a u glavnom stožeru španske Republikanske vojske, pod lažnim imenom "Gorzev" (neki autori navode drugo ime: Gurjevič). O sve tome sam vrlo opširno pisao u jednim slovenačkim novinama još 1989.g.

Nadalje, hrvatski partizani su 1943. i 1944.g pjevali svoju ratnu pjesmu:

"Nosim kapu sa tri roga, ja se borim protiv Boga!".

Toliko za ovaj put.

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

No comments: