Friday, March 25, 2011

Poziv na prosvjedni skup potpore našim generalima u Haagu


AMAC-Hrvati.com/ Poziv na prosvjedni skup potpore/ Srijeda, 23 Ožujak 2011

Poziv na prosvjedni skup potpore

našim generalima u Haagu


Obavještavamo vas da smo današnjeg dana nadležnoj PU Zagrebačkoj prijavili održavanje javnog skupa,bolje rečeno, prosvjed,odnosno potporu svim kriminaliziranim,pritvorenim i osuđenim hrvatskim braniteljima,ma gdje bili,kao i našim generalima Gotovini,Markaču i Čermaku,

koji skup će se održati dana 16.04.2011.godine(subota),na Trgu bana Josipa Jelačića,s početkom u 12,00 sati.

Duboko smo svjesni da će glavni emotivni naboj na ovom skupu ovisiti o konkretnoj presudi našim ratnim zapovjednicima Gotovini,Markaču i Čermaku, no,svjesni smo i povijesnog značenja te prvostupanjske presude i slijedom toga,kao nacionalno svjesni i odgovorni pripadnici hrvatskog naroda preuzimamo odgovornost za održavanje ovog mirnog i dostojanstvenog javnog skupa.

Molimo vas da se odazovete u što većem broju,kako bi i na taj način javno iskazali svoja stajališta o progonu hrvatskih branitelja u proteklih petnaestak godina.

Nemojte nasjedati na priče koje će plasirati vladajući i neki drugi, u stilu,¨pa je li to pametno, mudro, štetno¨ i tome slično....jer smo svi već siti tih priča, kojih smo se naslušali proteklih godina napretek. Istodobno smo tonuli sve dublje i sve više bili svjedoci razaranja svih vrednota našeg Domovinskog obrambenog rata i marginaliziranja te kriminaliziranja naših branitelja i osloboditelja.

Stoga,glavu gore,sjetite se dana ponosa i slave,obucite dijelove ratnih odora,ponesite ratne barjake i dođite tamo gdje vam je tog dana rezervirano mjesto uz vaše suborce,na Trg bana Josipa Jelačića.. u 12,00 sati, sve ostalo će biti povijest....

U ime organizatora:

Udruga HB 1990-1996 iz DR

Mr.sci.Željko Sačić.. hrvatski branitelj



Comments (7)

Posljednji komentar:

25-03-2011 04:22

'Dolje Udbo-fašizam s Pantovščaka !'..

... bit će moj novi transparent s kojim ću doći i na ovaj novi prosvjedni miting na našem trgu Bana Jelačića 16. travnja 2011.g.

- za razliku od prošlog prosvjednog mitinga branitelja na kojem sam nosio svoj stari transparent 'Dolje gedže s Pantovščaka'

- isti onaj koji sam prije devet godina nosio i na onom prvom i povijesnom prosvjednom mitingu za generala Janka Bobetka i generala Antu Gotovinu.

Dakle, vidimo se 16. travnja 2011.g. u 12.00 sati na Trgu bana Jelačića!

Neka se vidi da nas još ima i da poručimo londonskoj judeomasoneriji da Hrvatska nije isto što i Gadafijeva Libija!!

Dalje svoje prljave global - imperijalističke ruke od naše Hrvatske!!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
(jedini hrvatski socijal-radikal)

Registered

Ante Rokov Jadrijević

No comments: