Saturday, April 30, 2011

PERVERZNA ZOG-PRESUDA, PERVERZNOG ZOG-SUDA U HAAGU

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing. Brtonigla 18. Aprila/travnja 2011.

PERVERZNA ZOG-PRESUDA, PERVERZNOG ZOG-SUDA U HAAGU

Očito je da je sudac Haaškog suda ICTY-ja gosp. Alfons Orie u sudnici samo glumatao, jer je ‘njegova’ presuda već bila donešena u moćnoj polovici ZOG-Nadvlade svijeta u Londonu. I u suglasnosti s njenim ogrankom u Nizozemskoj, odnosno u Amsterdamu, Haagu i Rotterdamu (u kojem se nalazi najveći naftni ‘Oil spot market’ na svijetu).

Dakle, to je bila demonstracija snage znamenitog i glavnog članka PROTOKOLA SIONSKIH MUDRACA (The elders of Sion) Moć i licemjerje, koji u najkraćem i najdirektnije označava podlu strategiju Sionskih mudraca i utemeljitelja njihovog cionističkog pokreta (kao i njihovih Protokola) bečkog Židova i novinara Theodora Herzla, na njihovom Prvom sionističkom kongresu u kolovozu 1897.g. u Baselu, u Švicarskoj.

Znači, drakonska presuda matorog nizozemskog sudačkog glumca Alfonsa Oriea dvojici naših hrvatskih generala – Anti Gotovini od 24 godine zatvora i Mladenu Markču od 18 godina zatvora - djelo je londonske sotonerije i njihove žute lihvarske internacionale, odnosno njihovog sionističkog fašizma, pa to konačno tako i treba jasno i glasno reći!

Da se više ovdje u Hrvatskoj ne bi ‘igrali na bedake’ s raznim hrvatskim Goldsteinima, Puhovskima, Pusićkama i Pusićima, komunističkim oficirušama tipa Teršeličke, moćnim i brojnim Soroševim HHO – haharima, a da bezbrojne Soroševe plaćenike- novinare u Hrvatskoj posebno i ne izdvajam iz te subverzivne protuhrvatske falange.

Dakle, da ponovim: očito je da je tendenciozni sudac Haaškog suda ICTY-ja gosp. Alfons Orie u sudnici Haaškog suda tri godine samo glumatao, točno onako kako to rade i suci u našem Udbo-komunističkom i Udbo-mafijaškom ‘krivosuđu’ (naročito kazneni suci !) u Hrvatskoj, kao što je to uostalom radio devet godina i ‘naš’ glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

Posebna priča je perverzno Tužiteljstvo Haaškog suda, koje se više od tri posljednje godine hvatalo za svaku slamku svog spasa, kako bi na bilo koji (prljavi i najprljaviji) način nekako skrpalo svoju optužnicu protiv hrvatskih generala (uključujući tu i generala Praljka i njegove optužene kolege iz Herceg – Bosne !). Usporediti njih s famoznim Josephom Goebbelsom, Hitlerovim ministrom nacističke propagande, kao i sa Staljinovim glavnim državnim tužiteljem Andrejem Višinskim bilo bi uvreda za samog Goebbelsa, kao i za Višinskog !

Danas se moramo upitati koji je skriveni smisao njihove optužbe za navodni hrvatski ‘udruženi zločinački pothvat’? Jamačno je to njihov perfidni plan (Londona, ali i Haaga, itd.) da se našu Hrvatsku prisili da ona Srbima i Srbiji plati ratnu odštetu (što se već čini !), umjesto da Srbija plati odštetu Hrvaima i Hrvatskoj, zbog njene agresije na mladu hrvatsku demokraciju, na njen teritorij i na njenu novu i mladu Državu.

Očito je da je Hrvatska kažnjena, jer se konačno, nakon 76 godina sama oslobodila srpskog jarma i to uzprkos volji podlog London City-ja i uzprkos cijeloj svjetskoj judeomasoneriji i njenoj svjetskoj ZOG-NadVladi svijeta!

Hrvatska je također kažnjena i zato što se ustrajno opire Nagodbi sa Srbijom – koju joj uporno nameće London i Haag - da odustane od svoje Tužbe za genocid i za ra tnu odštetu od Srbije za sva njena razaranja i ljudske žrtve (da ovdje i sada spomenem samo Vukovar, Dubrovnik i Zadar).

Takve političke i sudske perverzije Hrvatska nikad neće prihvatiti, unatoč evidentnoj IZDAJI većine svojih političara, a prije svih Vladimira Šeksa, Stipe Mesića, Ive Sanadera, Ive YUsipovića i cijelog njegovog i Mesićevog Pantovščaka!

Jošt’ Hrvatska nij’ propala, dok mi živimo! Stoga ponovo kličem:

Dolje Udbofašizam s Pantovščaka !

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Brtonigla

P.S: u nastavku dajem izvrstan i vrlo odmjeren tekst našeg uglednog hrvatskog profesora

iz Splita, dr. Branimira Lukšića, kojemu se ja osobno neskriveno divim. Nadam se

da ćete se i Vi dragi moji čitatelji tome pridružiti.

* * * * * *

HaKaVe.org/ Pismo prof. dr. Branimira Lukšića sucu Haaškog suda Alphonseu Orieu

22. travnja 2011.

Pismo prof. dr. Branimira Lukšića sucu Haaškog suda Alphonseu Orieu

(Prijevod s engleskog izvornika)

Časni gospodin Alfons Orie, sudac Međunarodnog kaznenog tribunala za bivšu Jugoslaviju
p.p. 13888
2501 EW Haag
Nizozemska

Split (Hrvatska), 17. travnja 2011.

Časni gospodine!

Dopustite mi, da kao profesor prava ukažem na neke temeljne grješke u presudi koju je Vaše vijeće objavilo 15. travnja 2011. godine u predmetu hrvatskih generala Gotovine, Markača i Čermaka.

Ponajprije, izraz koji rabite za legitimnu vojno-policijsku akciju hrvatske države da oslobodi dio svog državnog područja okupiran od secesionističkih pobunjenika. Vi nazivate tu akciju „zajedničkim zločinačkim pothvatom". Ovaj naziv je ne samo teoretski pogrješan, nego bi on mogao imati pogubne posljedice i u praksi. Najprije sa teoretskog gledišta. Izraz „zajednički zločinački pothvat" ( ZZP) nije bio dio međunarodnog običajnog prava u vrijeme kada su kaznena djela koja se stavljaju optuženima na teret navodno bila počinjena. Kao eminentnom pravniku, časni sudče, Vama je zacijelo poznata pravna maksima „nullum crimen sine lege, nulla poena sine lege" („nema kaznenog djela ako ga zakon ne propiše, nema kazne ako je zakon ne propiše"). U ovome slučaju optuženici su osuđeni jer su tobože počinili kazneno djelo, koje, u vrijeme kada je ono navodno počinjeno, nije bilo zakonom predviđeno kao kazneno djelo. Osim toga, ZZP se protivi načelu osobne odgovornosti i individualizirane krivnje, koje je jedno od temeljnih načela suvremenog kaznenog prava, te se ZZP znatno približava pojmu „krivnje pridruživanjem" („guilt by association") koja nije predviđena u statutu Vašega tribunala. Nadalje, optužnice utemeljene na ZZP predstavljaju kolektivnu optužbu cijele hrvatske države, cijele hrvatske civilne i vojne vlasti , a takva optužba, osim što je neutemeljena, nije u stvarnoj nadležnosti Vašega tribunala.

Dopustite mi, časni sudče, da Vam sada ukažem na štetne posljedice u praksi zbog uporabe ovoga naziva. Nazvavši legitimnu akciju hrvatske države da oslobodi dio vlastitog državnog područja koji su srpski pobunjenici otrgli od ostalog državnog područja i namjeravali u konačnici priključiti Velikoj Srbiji „zajedničkim zločinačkim pothvatom", Vaša presuda insinuira kolektivnu krivnju cijeloga hrvatskog naroda, što bi prije ili kasnije moglo biti povod osvete protiv hrvatskoga naroda. Međutim, da spomenem samo jednu pohvalu, 13.kolovoza 1995. potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Al Gore je javno pohvalio predsjednika Tuđmana što je akcijom „Oluja" međunarodnu zajednicu i neučinkoviti UNPROFOR oslobodio napora da zaštite Bihać i tzv. „ružičaste zone", i što je time pridonio ostvarenju američke mirovne inicijative na području bivše Jugoslavije.

Koje li ironije povijesti, časni sudče! Nizozemska je postrojba dobila odličje jer nije ništa učinila da spriječi genocid u Srebrenici , dok su ovi hrvatski generali kažnjeni jer su spriječili još gori pokolj od onoga u Srebrenici, koji bi razbješnjena srpska soldateska u povlačenju bila počinila u Bihaću.

Ako se sve ovo uzme u obzir teško se može izbjeći pomisao, da je presuda Tribunala u slučaju generala Gotovine i Markača nepravedna i politički motivirana.Dopustite mi da u svezi s time spomenem mišljenje poznatog kanadskog pravnika Christophera Blacke, da je Međunarodni kazneni tribunal za bivšu Jugoslaviju „sramota za civilizirani svijet".

Kao pravnik, časni sudče, osobito sam rastužen činjenicom, da zbog ove presude ugled međunarodnog pravosuđa može biti nepopravljivo narušen , i da se može promisliti, da međunarodni sudovi dijele dvije različite vrste pravde, jednu za one iza kojih stoji lobi „moćnika", a drugu i drukčiju za one koji nemaju takve zagovornike, i koji su tretirani kao međunarodni „parije".

Zahvaljujem Vam na strpljenju da dočitate ovaj dopis do kraja, i ostajem, časni sudče,

s poštovanjem

prof. dr. Branimir Lukšić
Sukošanska 35,
21000 Split, Hrvatska

Na znanje:
UN ICTY
Ilica 207
10001 Zagreb

No comments: