Tuesday, February 4, 2014

Organi gonjenja opet su oboljeli od manije gonjenja!



Dragovoljac.com/Kad partija pravdu dijeli: šef sindikata u okovima, udbaši kao na izletu/     03 Veljača 2014
Autor Pero  


Kad partija pravdu dijeli:
Šef sindikata u okovima, udbaši šeću kao na izletu
 



Stravičnog zločinca dr. Ivicu Babića, koji si je, zamislite, navodno prije 20 godina sredio invalidnost, partija je privela uz brojne kamere s lisicama na rukama
 
Nekoliko dana ranije su malog mačića Josipa Perkovića, koji je navodno organizirao likvidaciju hrvatskog emigranta sjekirom u glavu, izručili Nijemcima bez lisica

Također, vođi sindikata u štrajku su odrapili 30 dana pritvora, dok su male mačiće Perkovića i Mustaća u pritvoru držali taman koliko su morali, sukladno proceduri provedbe europskog uhidbenog naloga, da bi ih prvom prilikom nakon 2-3 dana uredno pustili na slobodu.

Pri čemu im je argument da kod jednog bolničkog liječnika prijeti opasnost utjecaja na svjedoke ( i to nakon 20 godina?), dok ta ista opasnost ne postoji kod šefova političke policije, koji su naređivali serijske likvidacije i koji znaju sve o svakome

Kako partijski, kako SDP-ovski, kako kukurikavski.

Pobuni se protiv naše partije i nema ti spasa. Nisi na liniji, nema ti spasa.

Tako je to u „Republici Kukuriku“, gdje je moralno neprihvatljivo tražiti bolje uvjete rada putem štrajka, ali je itekako moralno prihvatljivo tamaniti neprijatelje režima sjekirama.

Nakon Marka Frančiškovića i Velimira Bujanca, dr. Babić je već treći politički zatvorenik u „Republici Kukuriku“.

******
Komentari (17):

#1 hrvatica 2014-02-03 12:28

drugovi su jako pazili 'da ne pogaze perkovićevo dostojanstvo' pa mu zato nisu stavili lisice, --- da nije žalosno čovjek bi umro od smijeha.

a valjda je babić veća opasnost od sjekiraša, pa stoga mora biti u lisicama. i kao slučajno ga svi mogući slikaju sa tim lisicama na rukama, kako bi javnost stekla dojam da se tu radi o opasnom kriminalcu, a ne o političkom zatvoreniku kukuriku koalicije
Citat


#17 Ante Rokov Jadrijević 2014-02-04 18:37

Počelo je s Markom Frančiškovićem, nastavilo se s Velimirom Bujancem, uslijedilo je s dr. Ivicom Babićem, a tko je slijedeći??

Očito su organi gonjenja opet oboljeli od manije gonjenja!

Duga je ta mračna povijest bolesti - od Đeržinskog, Ježova, Jagode i Berije do naših Rankovića i sada opet do Ranka Ostojića.

Očito ćemo se opet morati obratiti na adresu Amnesty International, kao ja ono 1985. godine u Londonu, Easton street no.1 !!


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
(hrvatski socijal-radikal)


No comments: