Tuesday, December 30, 2014

Komunisti nikada ne gube dostojanstveno


Dragovoljac.com/Komunisti nikada ne gube dostojanstveno/30 Prosinac 2014

Autor Ivana    



Kolinda Grabar Kitarović treba samo čekati- suludim izjavama Ive Josipovića, Zorana Milanovića i Milanke Opačić režim će se sam urušiti!
 

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a, odnosno, 'domoljubne koalicije', Kolinda Grabar Kitarović, sudeći prema izjavama premijera Zorana Milanovića, kao i aktualnog predsjednika, Ive Josipovića, ne treba u idućih dva tjedna ništa raditi - dovoljno će biti pričekati da se trenutačni režim uruši sam od sebe, odnosno, čekati da Josipovića predsjedničke pozicije dođu 'glave' oni koji ga navodno podržavaju, ali i da se trenutačni predsjednik uništi samog od sebe.

Naime, ničim izazvan, nakon državničkog govora Kolinde Grabar Kitarović, Ivo Josipović, okružen ljudima kao što je zloglasni Budimir Lončar, održao je jedan osvetnički govor koji ne samo da ne priliči očito psihički uzdrmanom predsjedniku nego i ne priliči ni govoru kakve možemo čuti za vrijeme 'fajrunta' u birtiji.

Zapravo, govoreći o demokraciji Josipović je najavio dokidanje demokracije rekavši da neće dati Hrvatsku onima kojima 'tu nije mjesto', zaboravljajući pritom da će ipak glasači odlučiti 'kome je gdje mjesto' i gdje je mjesto, naposljetku, Ivo Josipoviću, kome je, poslije svega, mjesto u Uredu u kojem se trenutno nalazi nereformirani komunist i reformirani ustašoid Stjepan Mesić, dakle, u Uredu za bivše predsjednike.

Što bi Ivo Josipović rekao da su mu branitelji poručili da mu nije mjesto u Hrvatskoj, jer se 'skrivao' po Zagrebu dok su oni branili Hrvatsku?

A što tek reći o uvredljivom, ponižavajućem, govoru Zorana Milanovića, kome su čak sporne hrvatske zastave u stožeru HDZ-a?

Naime, kad nije vrijeđao Kolindu Grabar Kitarović, ne smogavši snage da zatomi svoju mržnju prema HDZ-u, Milanović je vrijeđao hrvatske građane, očito je sve izgubljeniji i sve usamljeniji premijer zaboravio da je predsjednik Vlade svih hrvatskih građana, a ne samo predsjednik svog paničnog krda.

Činjenica je također da je Milanović bio iskren, i to samo jednom trenutku. – Teret smo Josipoviću, biti ćemo i dalje – rekao je Milanović i pogodio. Hoće, još samo dva tjedna, nakon čega kreću zbjegovi i pokušaji medijsko-društvene 'elite' da se prešalta u suprotni, donedavno za režimske medije neprihvatljiv, tabor. Milanović je jamac toga, posebno ukoliko ovako nastavi.

Ne zaboravimo suludu, drugačije to ne možemo nazvati, izjavu ministrice hrvatske sirotinje, istinskog grobara najsiromašnijeg dijela Hrvatske, Milanku Opačić, koja je u izbornoj noći, iako svjesna da kandidat koga ona navodno podržava treba njegove glasove, proglasila mladog čovjeka, kojeg podržava 16 posto Hrvata, lažljivcem.

Dakle, 'pomažući' Ivi Josipoviću Milanka Opačić je zaratila s glasačima na koje navodno računa Ivo Josipović. Suludo, konfuzno, partiji svojstveno...

Ni nogometni reprezentativac Brazila, Marcelo, ne bi bio u stanju zabiti ovakav autogol. Naime, Marcelo je, ako se sjećate, zabio prekrasan autogol na proteklom Svjetskom prvenstvu vlastitoj reprezentaciji, na radost Hrvatske.

I ovaj, najnoviji, autogol, govorimo o autogolu Milanke Opačić, razveselio je većinu hrvatskih građana,

Teško da će Josipović na kraju smoći snage izjednačiti, pogotovo u kontekstu činjenice da u njegovom stožeru svi mogu, kad to nitko ne očekuje, dati autogol ili dva-tri...


Ivana/Tinolovka-news

* * * * * * 


Komentari (4):

#4 Ante Rokov Jadrijevic 2014-12-30 15:18

Uostalom, otkud hrvatskim komunistima dostojanstvo??
Zašto su mučki šutjeli kad je uhapšen Andrija Hebrang (St.)?

Samo njegova kćerka Dunja NIJE ŠUTJELA !!

Istini za volju, iako je znamenita "hrvatska šutnja" trajala gotovo 30 godina, potajno joj je nešto malo pomagao Miroslav Krleža...., a još više Karlo Mrazović, te dr. Zlatan Sremec, dr. Julka Mešterović...

To sam još sredinom 1991.g. pročitao u njenoj knjigi "Kronika zla i Mučnine" (Naklada Grafički atelje "DERETA", 1990.g.).

Najgore od svega, mnogi su "istaknuti Hrvati" nastavili svoju šutnju i nakon smrti krvavog diktatora Tita, pa čak i nakon pada komunizma i raspada bivše Titove države, a mnogi su svoje tajne odnijeli u grob.

Dakle, mnogi od njih nisu imali ni snage, niti ikakvu potrebu da barem spasu dio svog dostojanstva, makar i na samrtnoj postelji!

Zašto bi onda predsjednik YU-sipović, premijer Z. Milanović i ministrica Milanka Opačić držali do svog dostojanstva?


+2 #3 Trenk 2014-12-30 15:12

Citat Ante Rokov Jadrijevica:
“onako glupavo rekla u nastupu jarosti zbog pobačaja njenog crvenog predsjednika YU-sipovića”

A jel' ga pobacila?
:lol::-)
Oni su za pobacaj, pa mislim da se nije desilo cudo...
;-)

Osvrt je odlican i ako ne gube dostojanstveno, onda ih treba maknuti sa malo manje dostojanstva.

Prema takvima ne treba imati obzira.


+3 #2 Ante Rokov Jadrijevic 2014-12-30 14:31

Bravo Ivana Tinolovka!! Odličan prilog !

Samo fali iscrpan citat onoga što je Milanka ("Milanče"- kako je to govorio pravi HaDeZeovac Drago Krpina od Benkovca) onako glupavo rekla u nastupu jarosti zbog pobačaja njenog crvenog predsjednika YU-sipovića u prvom krugu ovih predsjedničkih izbora.

Nadam se da će to netko od naših to citirati u svom komentaru na ovaj odličan članak.



+4 #1 kalfa 2014-12-30 14:28

Milanović kaže,ono što njegovi istomišljenici prešućuju,mi ili oni.

Jel nam treba crtat?!




No comments: