Wednesday, December 10, 2008

Subverzivac i petokolonaš Denis Latin

AMAC/ Reakcija na Latinov istup

Komentar A.R.J. 10. prosinac 2008.

Subverzivac i petokolonaš Denis Latin

Slažem se s gosp.Crocopom, uz malu parafrazu: Kakav Latin, takva mu i "Latinica". Sva mu je u ćirilici i prepuna ćiriličnih petokolonaša.

“Latinica” je prepuna subverzivaca raznih profila. Dovoljno je sjetiti se imena njegovih gostiju, a posebno načina na koji je Latin uređivao svoju TV scenu: 4 petokolonaša protiv jednog deklariranog Hrvata, a povrh svih petokolonaš i subverzivac Denis Latin!

Još prije desetak godina sve sam to opisao u mojem članku "Umobolna Latinica", koju je objavio samo gosp. Mladen Schwartz na stranicama svog "Ultimatuma" (nedavno sam i ja to objavio na svom trećem blogu Semper Paratus Prometheus). Još tada sam upozorio na Manolićevog ratnog sabotera Denisa Latina, ratnog dez-informatora iz Siska, a kasnije i iz Gospića.

Čudno je da je gosp. Račan bio toliko glup da Denisa Latina vrati na HTV, s kojega je bio najuren kao subverzivni element. A još je čudnije da ga je Sanader i zadržao na HTV. To mnogo govori i o Sanaderu, kojega su Manolićeve "krtice" na čelu s Vladimirom Šeksom, koje su ostavljene u HDZ-u, dovele na čelo HDZ-a - kolosalnom prijevarom u proljeće 2002.g. Ostatak posla - dovođenja Sanadera na vlast obavile su američka i britanska ambasada u jesen 2003.g. To je ključ za razumijevanje antihrvatskog ponašanja izdajice Sanadera i njegovog sve čudnijeg HDZ-a.

Dakle, ništa novog pod hrvatskim suncem! "Hrvati su narod koji ima više izdajica nego svi

ostali europski narodi zajedno" - rekao je nezaboravni i vječni hrvatski pravaš Antun Gustav

Matoš još daleke 1907.g. A još je bolje to rekao George Lloyd, predsjednik Vlade Velike

Britanije, nakon završetka Versajske konferencije o miru početkom 1919.g.: "Hrvati su narod

lavova, kojeg nažalost vode magarci"!

Stoga plediram: Ne dajte se gospođo Hloverka Novak Srzić! Imate našu bezrezervnu podršku u borbi protiv petokolonaša i subverzivaca na HTV-u! Izdržite još malo, imate sada sve moćniju podršku i sve veće kritičke mase hrvatske javnosti u borbi protiv tipova a la Latin, Stanković i ostale njihove subverzivne bratije na HTV-u!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: