Saturday, February 14, 2009

HHO IZNAD HRVATSKOG PRAVOSUĐA


Diana Majhen Petak, 13 Veljača 2009

HHO IZNAD PRAVOSUĐA

Nekako mi se čini da su ovi iz HHO-a naprosto pomahnitali, mozak im se oteo kontroli i jednostavno više ne vode računa ni o tome što rade, ni što govore. Jedino u čemu su dosljedni to su pokušaji da se što više hrvatskih branitelja strpa u zatvore.

Najbolji je primjer njihov bivši predsjednik, koji svoj posao upravo odradjuje u Haagu, svjedočeći protiv Hrvata kako uredno radi cijeli svoj život i proglašavajući pobjedničku akciju Oluja operacijom etničkog čišćenja.

No, da ni novi predsjednik HHO-a, kao i preostali članovi, ne zaostaju za bivšim predsjednikom, očigledno je iz njihovih današnjih izjava kojima su se obrušili na Vladimira Šeksa i njegovo svjedočenje u postupku protiv generala Branimira Glavaša.

HHO je ustvrdio kako je Šeks lažno svjedočio na istom, te traže njegovu ostavku na mjesto predsjedniika hrvatskog Sabora.

Sad, ja se pitam tko je tu doista lud?

Jel lud samo HHO koji više ne zna što bi poduzeo od silne „ljubavi“ prema Hrvatskoj i Hrvatima? Čitam kako se Puhovski u svojim svjedočenjima stalno poziva na „neke koji su mu izjavili to i to“ i nikako da shvatim, od kada se tako nešto na sudu uzima kao relevantan iskaz? Ili možda samo na haaškom sudu to prolazi, budući da im je sve ostalo palo u vodu. To se inače naziva svjedočenjem iz druge ruke i nije prihvatljivo sudu, al izgleda da jeste kada su u pitanju optuženi hrvatski generali.

Dok su se ti isti generali borili za Hrvatsku, Puhovski naokolo putovao i prodavao maglu, te pisao raznorazne članke i knjige, koje bi najbolje poslužile u biblioteci ex Jugoslavije. Samo što nje više nema, pa smo mi Hrvati osudjeni na to da nas njezini štovatelji i ljubitelji bombardiraju ovakvim djelima.

Dakle, jel možda taj Puhovski bio na mjestu dogadjaja, pa da može svjedočiti, il je negdje u podrumu sastavljao skice za neka buduća svjedočenje, uz parolu „svi ćete mi vi jednoga dana platiti za rušenje Jugoslavije“ ? Mogu li, npr, isto tako ja svjedočiti na tom haaškom sudu i izjaviti kako sam od deset različitih izvora čula da je Puhovski najavio kako će lagati u svom svjedočenju? Da li bi se i moj iskaz uzeo kao relevantan, a bio bi dan po potpuno istom principu po kojem je i Puhovski dao svoj, iz druge ruke. Nekako sumnjam u to. Prije vjerujem da bi me „zaboravili“ pozvati da svjedočim.

Da se vratimo na Šeksa i njegovo svjedočenje. Da li je Šeks govorio istinu ili nije, nikako nije posao HHO-a da utvrdi, nego posao hrvatskog pravosudja. Bar je tako u zemljama gdje pravosudje doista postoji kao takvo i odradjuje svoj posao kako treba. Dajući ovakve izjave, HHO se svrstao negdje iznad tog hrvatskog pravosudja, kakvo god ono bilo. Izgleda su pobješnjeli jugovampiri zaboravili da se na to isto pravosudje non-stop pozivaju kada treba zatvoriti nekog branitelja, ili otvoriti neki novi sudski proces protiv nekog Hrvata. Dok to rade, za njih je pravosudje u redu. Ali kada netko da iskaz koji ne ide u korist njihovim tvrdnjama, e, onda je stvar bitno drugačija.

Onda se više ne pozivaju na pravo i pravnu državu, nego se nalaze za mjerodavnim sami uzeti u ruke vjerodostojnog nečijeg iskaza i proglašavati ga lažnim. Dakle, kada se sudi Hrvatima, onda je to pravosudje u redu i treba ga poštivati. No, ako iskazi svjedoka ne pogoduju optužbi, onda se to isto pravosudje jednostavno treba ignorirati i „veličine“ iz HHO-a će nam govoriti tko na sudu laže, a tko govori istinu. Nevjerojatno.

Nikada nisam mislila da će ikada doći dan kada ću se složiti sa nekom Šeksovom izjavom, ali se sa ovom današnjom slažem u potpunosti. Doista je riječ o besprizornom pokušaju besprizorne skupine ljudi da uzme pravdu u svoje ruke.

I pri tome ne prezaju ni pred tim da rade očiti medijski pritisak na pravosudje, te čine upravo ono za što su optuživali sve druge godinama.

A to što HHO tvrdi kako je Šeks svojim svjedočenjem osramotio Hrvatsku u cjelini, zanima me, u ime kojih to Hrvata govore?

Jer, ako je nešto sramotno za Hrvatsku i Hrvate, onda je to upravo HHO i njegov način rada.

Nakon svega što smo od HHO-a doživjeli, ne treba nam druge sramote u idućih sto godina.

Čiju je Hrvatsku Šeks osramotio svojim svjedočenjem, prema HHO-u? Moju Hrvatsku svakako nije.

Ali da je njegovo svjedočenje nanijelo gadan udarac jugonostalgičarima i četničkim zločincima koji su za vrijeme Domovinskog rata harali po toj, mojoj Hrvatskoj, to sigurno. Pa bi stoga bilo dobro kada bi HHO konačno prestao govoriti u ime Hrvatske i Hrvata i počeo govoriti u ime onih koje doista godinama zastupa.

Gdje se, uz najbolju volju, ne bi mogli pronaći ni H od Hrvatske i Hrvata.

Diana Majhen

Komentar: Ante Rokov Jadrijević

Judine škude i Judina Peta kolona u Hrvatskoj 14. veljače 2009.

Pohlepa za Judinim škudama je već toliko oštetila mozak Univ. Prof. dr. Žarku Puchowskom, da se on već polako ali sigurno pretvara u najobičnijeg mahnitca (to jest manijaka, budalaša i bolesnika s luđačkim i jednostranim fiks- idejama, itd.).

Proklete će mu biti sve one Judine škude koje je primio od svog Gazde Soroša!

Dakle, ima pravo naša Hrvatica, gospođa Diana Majhen!

Isto tako, ni ja nisam nikad mislio „da će ikada doći dan kada ću se složiti sa nekom Šeksovom izjavom, ali se sa ovom najnovijom slažem u potpunosti“. Stoga Njegovoj

(i Njenoj!) izjavi ovdje ja ne bih ništa više dodao niti oduzeo (odnosno osporio). Bravo gospođo Majhen!

Pa ipak, rekao bih ovdje nešto izvan ovog okvira, nešto što se odnosi na sve naše hrvatske Židove, naime upitao bih ih ovo: zašto šute ostali hrvatski Židovi?

Čast dr. Slobodanu Langu, ali me zanima zašto se profesoru Žarku Puchowskom ne suprostavi otvoreno i energično dr. Ognjen Kraus, koji nikad nije pokazao ni natruha antirvatstva i/ili cionizma u svojem javnom ponašanju?! Ma, zar Žarko Puchowski, Ivo Goldstein, Slavko Goldstein, Daniel Ivin - Goldstein, Nenad Puchowski, Alen Budaj i njima slična šačica hrvatskih Židova u službi Gazde Soroša ne potvrđuju sve ono o Židovima u Njemačkoj i Austriji što je napisao Adolf Hitler u svojoj famoznoj knjizi „Mein Kampf“?? Probudite se hrvatski Židovi i ne dozvolite više da i u Vaše ime govore oni gore spomenuti smutljivci!

Tko spasi istinu, spasit će cijeli svijet!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

No comments: