Thursday, December 3, 2009

KVISLING IVICA RAČAN ?


Ante Rokov Jadrijević, Prof.,dipl.ing., Pula / Brtonigla 23. febr./veljače.2003.


Uredništvu «Vjesnika» Komu Treba: g.Ivici Račanu

Uredništvu «Hrvatskog Slova»KVISLING IVICA RAČAN ?

u židovsko-cionističkom ratu!)


Uvodna napomena (3.dec./pros.2009.):

Danas smo čuli vijest da je novi američki predsjednik gosp. Barack Obama potpisao ukaz, kojim se određuje slanje novih 30.000 američkih vojnika u Afganistan.


A večeras smo već čuli brojne izjave naših vodećih političara i nekoliko predsjedničkih kandidata o tome kako Hrvatska ima obavezu prema NATO-paktu.......itd.


OK, recimo da je to tako. Jer, što jedan budala upropasti, to ni milijun Hrvata ne može popraviti. A što dvojica budala upropaste....


Dakle, ovo je jedna stara priča, odnosno polovica priče o hrvatskim budalama iz 2003.g.

Priča o drugoj budali još nije završena. Ali, dospjet će i On!


Danas (3.prosinca 2009.g.) ja dajem svoj prvi prijedlog: Neka nam Ameri gosp. Baracka Obame puste iz Haaškog zatvora trojicu naših najboljih generala: Antu Gotovinu, Mladena Markača i Slobodana Praljka, a ja ću dragovoljno s njima u Afganistan. Uz samo jedan uvjet: da se Haaški sud ispriča i izvini njihovim obiteljima, te da se njihovim obiteljima isplati pravična naknada.


Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.


* * * * * *


Komu Treba: g.Ivici Račanu 23. febr./veljače.2003.


KVISLING IVICA RAČAN ?

(u židovsko-cionističkom ratu!)


Upravo sam u Račanovom „Vjesniku“ pročitao jedan prozirni anglo-američki članak Jasne Zanić Nardini o tome «Kako riješiti hrvatske dvojbe oko iračkog rata?». Svakako ne onako kako to - na Soroševom fonu- predlaže ta novinarka!


S obzirom koliko sam mnogo dosad gosp. Račanu dao korisnih savjeta (Memento: «Gospodine Račan, ovu državu treba snažno debirokratizirati», od 22.II.2002.g., itd.), mogao bi me konačno izbaviti iz ovog mog četverogodišnjeg udbaškog progonstva u Puli i Fažani! A ovo će mu, nadam se, biti posljednji moj besplatni savjet.


Premijer Račan je nedavno, prije kojih desetak dana, preko svog potrčkala Tonina Picule (zgodnog li prezimena!) potpisao svoj vazalni i kvislinški savez sa američkim ultra-desničarem (!!) Georgom Wolfom (!) Bushom o zajedničkom napadu na Irak. Valjda će i S-Linićeva INA tamo dobiti neku bušotinu nafte!?


Postavljam nekoliko krucijalnih pitanja gosp. Račanu:


1./ - Zašto gosp. Račan protiv volje ogromne većine hrvatskog naroda suprostavlja našu Domovinu želji i volji Svetog Oca Pape Ivana Pavla II., inače rođenog (Bijelog) Hrvata, da taj prljavi rat, odnosno agresija na Irak i imperijalni grabež njegove nafte bude izbjegnut, umjesto da taj rat bude neopravdano proglašen «Križarskim», odnosno kršćanskim ratom protiv cijelog Islama?? Zar za to ne bi bio potreban narodni referendum?


2./ - Zašto nas gosp. Račan suprostavlja Njemačkoj, koja nam je, uz Svetog Oca Ivana Pavla II., prva pomogla pri osamostaljenju i pri međunarodnom priznanju naše nove države?


3./ - Zašto nas gosp. Račan suprostavlja tzv. Staroj Europi, kada i on sam do iznemo-glosti tvrdi da je naš primarni cilj priključiti se toj istoj Europi? Nije li to svojevrsna izdaja!?


4./ - Zašto se gosp. Račan i njegov SDP priklanja SAD-u i njegovim cionistima (Richard Hoolbroke, Madeleine Albright, Henry Kissinger, itd.) koji su nam skrojili i nametnuli nam ponižavajući Daytonski Sporazum, kojim su sankcionirali etničko čišćenje Hrvata iz Bosne, naročito iz Bugojna, Lašve, Usore, Zenice i Sarajeva, a da Vareš i Kakanj i ne spominjemo!?


5./ - Zbog čega nas već sutra gosp. Račan i njegov SDP namjeravaju opet suprostaviti BiH Muslimanima??! Hoće li i onda «Zvečarke» u njihovim redovima govoriti i histerizirati o «umiješanosti Hrvatske u rat u Bosni»?!


6./ - Kada jednom, gosp. Račan, američkim fašistima date (eufemistički:»ustupite»!) naše baze, odnosno luke Rijeku, Split i Ploče, a valjda i Dubrovnik, kako mislite da te «baze» vratite pod hrvatski suverenitet? A što ako Ameri i u njima postave svoje Guvernere, kako to već planiraju učiniti u Bagdadu!?


Pitanja je mnogo, a vremena i papira premalo. Zašto naprosto ne raspišete narodni referendum, odnosno plebiscit o ovom pitanj, gosp. Račan?.


Jedino tako nećete biti zapamćeni kao «Kvisling Ivica Račan» !!


Ante Rokov Jadrijević

(hrvatski socijal-radikal)


No comments: