Tuesday, October 5, 2010

Ipress.hr/Berlusconi vicem o Židovima razbjesnio Vatikan/Objavljeno: 4.10.2010. | 18:50

Komentari (1)


Kakav 'Holokaust', kakvih šest milijuna... žrtava 'Holokausta'??


Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 23:24


Ante Rokov Jadrijevic


Poslije Drugog svjetskog rata su Svjetski Židovi u bivšem konc-logoru Auschwitz postavili spomen-ploču s natpisom: 'Ovdje je ubijeno četiri milijuna Židova...'.


Mnogima je ta brojka bila vrlo sumnjiva, pa su uzeli pisaljku u ruku i počeli računati....počeli istraživati.... počeli 'kopati' po dokumentima tog suludog vremena...pojavile su se i prve 'revizije' tih židovskih laži.... (iz knjige francuskog Židova Rogera Garaudyija "Mitovi utemeljitelji izraelske politike", 1996.g. Nakladnik u Hrvatskoj je bio dr. Franjo Letić, moj pokojni prijatelj).


Nakon dvadesetak godina velikih polemika, Svjetski Židovi su bili primorani promijeniti onu spomen-ploču u Auschwitzu i staviti novu, s natpisom: 'Ovdje je ubijeno milijun i pol Židova....'.


Međutim, ni ta brojka nije dugo izdržala.... pa su Svjetski Židovi bili primorani opet promijeniti i drugu spomen-ploču, a na novoj su napisali 'Ovdje je ubijeno OKO milijun Židova...'


No, ni ta brojka nije izdržala....


Dakle, prvi zaključak: ako u konc-logoru Auschwitz nije ubijeno četiri milijuna Židova, nego samo jedan milijun Židova, kako je onda ipak ostala ona početna brojka od šest milijuna židovskih žrtava tzv. 'Holokausta'??


Upravo danas sam dobio pouzećem knjigu američkog Židova i povjesničara Normana G. Finkelsteina 'Industrija Holokausta' (s podnaslovom: 'Razmišljanja o izrabljivanju židovske patnje', iz 2001.g., koju je u hrvatskom izdanju 2006.g. kod nas objavio nakladnik Zlatko Hasanbegović, djelatnik u institutu 'Pilar' u Zagrebu (Zlatko.Hasanbegovic@pilar.hr).


Požurite, dragi čitatelji našeg Ipress-a, požurite - nađite te dvije knjige, pa više nećete nasjedati na te židovske laži. Uostalom, prije dvije godine ja sam na Sajmu knjiga u Puli kupio čak 9 knjiga slične tematike, od kojih ovdje naročito ističem knjigu engleskog univerzitetskog profesora dr. Johna Rose-a 'Mitovi Cionizma' iz 2004.g., u nas objavljenu u Nakladi Ljevak,2005.g. Sjajna knjiga o povijesti Židova i suvremenog Izraela, arheologiji koja pobija nagomilane židovske lažne mitove, arheologiji u kojoj prednjači jedan drugi Finkelstein, imenom Israel Finkelstein! Točno onako kako sam ja pisao prije sedam godina, 2003. i početkom 2004.: ' pariški Sjajni Židovi bi mogli, spašavajući svoj narod, spasiti cijeli svijet!'. 'Jer nas smo istina može osloboditi!'.


Jedan moj prijatelj, Židov iz Zagreba, rekao mi je prije osam godina, da je broj ubijenih Židova u Drugom svjetskom ratu bio oko 370.000; a to znači da smo mi Hrvati doživjeli veći 'Holokaust' od Židova u Drugom svjetskom ratu i neposredno poslije njega! Koliko je nas čulo za pokolj na otoku Daksi kod Dubrovnika i u Dubrovniku 1944.g.? Koliko nas je čulo za pokolje duž rijeke Cetine i na Širokom Brijegu? Ili za pokolje u Lici? Ili za 40-tak fojbi u Istri i ubojstva istarskih 'Narodnjaka' (među njima i Joakima Rakovca i starog Mate Peteha?


Eto, to znamo neki od nas koji smo preživjeli čitavu 'Titovu epohu velikih laži'. A danas slušamo i/ili čitamo beskrajna laprdanja jednog Kajina iz Buzeta, sve, sve, sam ne o ulozi njegovih u bacanju nevinih ljudi u one četiri fojbe na Ćićariji...


A prije nekoliko dana, naš se predsjednik Ivo YU-sipović u New Yorku sastao sa svojim Gazdom - Velikim Šefom George Soros-om, Židovom, jednim od najvećih svjetskih hohštaplera, smutljivaca, subverzivaca, gangstera, dakle s Prljavim George-om, mešetarem koji je u Francuskoj bio osuđen da plati kaznu od 2,9 milijuna dolara zbog ilegalnog podrivanja banke 'Societe Generale', obaranjem vrijednosti njenih dionica... Isto tako je osuđen i u svojoj rodnoj Mađarskoj na kaznu od 2,2 milijuna dolara zbog ilegalne manipulacije tržištem.... A čim je na vlast u Rusiji stupio ruski polu-židov Eltz-in, Soros je munjevito organizirao svoje Židove u Rusiji , čijih se sedam 'Oligarha' rekordnom brzinom pokupovalo naftne kompanije, novinske kuće, rudnike, itd.


Međutim, pojavio se Vladimir Putin, kojemu je taj podmukli scenario jamačno bio dobro poznat (kao i nama!!) iz Oktobarske revolucije, kada su se ruski Židovi pokušali dočepati čitave Rusije!! No u tome ih je spriječio – Baćuška Staljin!!


A to nam je naš Židov Slavko Goldstein prešutio u svom LIBER-u, kada nam je u ljeto 1977.g. počeo podvaljivati svoju trotomnu trilogiju o Lavu Davidoviču Bronsteinu – Trockom, i to iz pera jednog drugog Židova – Isaac-a Deutscher-a!


Ali... 'ničija nije gorjela do zore', pogotovu ničija laž, pa tako ni goldstein-ovska laž!



Mogu hohštapler i gangster 'Prljavi George' i Židovi-Goldsteini nasamariti našeg predsjednika YU-sipovića (koji je ionako stari dužnik George-a Soros-a!), ali ne mogu nasamariti nas osviješćene Hrvate!


No pasaran!



Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)


No comments: