Monday, September 12, 2011

Hrvatska pod okupacijom


Vecernji.hr/Milan Ivkošić/Hrvatska pod okupacijom/09. rujan/sept. 2011

Milan Ivkošić

Hrvatska pod okupacijom

(slijedi komentar Ante Rokova Jadrijevića:

Dr. Ivan Šimonović – princip Judine izdaje

Zar ulazak u EU i pod cijenu nacionalne izdaje ?!)

I Šimonović i Stier s istom izdajničkom strasti veleposlaniku SAD govore o Gotovini i njegovim odvjetnicima

Možete li zamisliti kako neki ministar ili drugi državni dužnosnik u vrijeme dr. Franje Tuđmana veleposlanika Amerike ili neke druge velesile u Zagrebu obavještava o potezima ili namjerama hrvatske vlasti, denuncirajući pri tome vlastite građane, kao da mu to nalažu pravila o odnosima između gospodara i podanika?

Pokojni predsjednik takvo što nikad ne bi dopustio.

Kao što ne bi pristao ni na ono što je bilo uvod u izdajničku politiku što u Hrvatskoj traje više od deset godina - to jest nemoguće mu je bilo i zamisliti da koaliciju za izbore sastavlja uz pomoć i blagoslov svjetskih moćnika.

Kakva će biti narav vlasti u Hrvatskoj na početku 2000. godine vidovitiji su mogli znati puno prije nego što je formirana. Famozna šestorka koja se sprema pobijediti na izborima - SDP, HNS, HSS, HSLS, LS i IDS - hodočasti u Ameriku na dogovor s državnom tajnicom Madeleine Albright, kao da je to nešto normalno a ne izraz sramotne podložnosti strancu, njegovu političkom proračunu i interesu.

To hodočašće bilo je uvod u gubitak suverenosti i pretvaranje Hrvatske u koloniju SAD-a i Europske unije,

pa je ono što danas, zahvaljujući WikiLeaksu, čitamo o Bajićevim, Šimonovićevim, Stierovim... denuncijacijama hrvatskih generala Amerikancima očekivana posljedica “detuđmanizacije” Hrvatske.

Štoviše, te denucijacije i nisu tako velik grijeh u usporedbi s izdajama svih vlasti poslije Tuđmana:

Račanova i Budišina koalicija u Saboru proglašava Haag nadležnim za Bljesak i Oluju.

Stjepan Mesić na sve strane razdaje Tuđmanove transkripte i u Haag neovlašteno šalje dokumente niječući tako suverenost države kojoj je na čelu.

Ivo Sanader u potrazi za Gotovinom pušta u državu strane, britanske obavještajce gazeći tako Ustav.

Jadranka Kosor zbog topničkih dnevnika progoni članove Gotovinina braniteljskog tima tako bjesomučno da je obuzima očaj kad joj Haaški sud zabranjuje daljnju pretragu njihovih dokumenata i računala...

Izdaja nacionalnih interesa i progon svih u koje se prstom upre iz Haaga ili iz središta svjetske moći postala je navika, i to navika svih. Čovjek bi pomislio da je velika politička razlika između Ivana Šimonovića, koji je obojen lijevo i liberalno, i Davora Stiera, koji je nosio nekakve ustaške stigme, ali s istom izdajničkom strasti američkom veleposlaniku govore o Gotovini i njegovim odvjetnicima.

O svakom lošem postupku vladajućih obično čujete brze i zlurade reakcije slijeva, a jeste li ih čuli ili pročitali nakon otkrića WikiLeaksa?

Naravno, niste ih čuli ni od Josipovića, ni od Milanovića, ni od Pusićke, jer je riječ o istom mentalitetu namjesnika u koloniji kojima je normalno da se gazde o svemu obavještava. Pri tome se svakako računa na osobne probitke koji su važniji od Hrvatske.

Ako se Ivan Šimonović vinuo do zamjenika glavnog tajnika UN-a, dobro plaćenih mjesta bit će i u hijerarhijama i tijelima Europske unije kad postanemo njezinom članicom. Na žalost, pomirenost s podaništvom opća je pojava, ni u jednoj parlamentarnoj stranci nema mu otpora, Hrvatska je kao kolonija i materijalna činjenica i mentalitet. U takvoj Hrvatskoj Ante Gotovina i Mladen Markač morali su doživjeti ono što su doživjeli.

Jer vlasti poslije 2000. godine nisu proizašle iz “Oluje”, iz oslobođenja i suverenosti Hrvatske, nego iz nove okupacije zemlje koju nisu učinili Srbi nego veliki krojači sudbina malih naroda.

Presude Gotovini i Markaču ucrtale su granice te okupacije, koje više nisu granice “krajine” nego granice uskraćene suverenosti, podložništva i ropstva. Te granice hrvatske vlasti od početka 2000. godine ne prelaze, nego ih, dapače, slave kao dobitak i sreću.

Račan, Mesić, Sanader i Jadranka Kosor sa svojom servilnošću i ne bi znali voditi suverenu Hrvatsku, ona bi im bila teret i odgovornost, pa su se uporno i sustavno rasterećivali brige za njezinu sudbinu, koju su i u gospodarstvu, i u financijama, i u zakonodavstvu, i u odnosu prema Domovinskom ratu i agresoru, i u obrani... prepustili strancima.

Milan Ivkošić

Večernji listopad

* * * * * *

Dr. Ivan Šimonović – princip Judine izdaje

Zar ulazak u EU i pod cijenu nacionalne izdaje ?!

Wikileaks otkriva šokantnu istinu:

IZDAJA GENERALA

'Ivan Šimonović Amerikancima: Optužit ćemo generala Gotovinu da je ukrao topničke dnevnike, ali mu u sudnici ne želimo pogledati u oči, jer je nacionalni heroj!'

A u tom udarnom članku u Večernjem listu od 6. rujna /septembra 2011. dr. Ivan Šimonović, naš bivši ministar 'pravosuđa' /'krivosuđa' se od gornje optužbe za izdaju brani riječima:

'Za Hrvatsku je pristup u članstvo EU bila prilika koja se nije smjela propustiti... Kao ministar sve sam činio da Hrvatska ispuni uvjete za poglavlje o pravosuđu...., Nije trenutak za komentiranje nekih detalja.... '.

Vrlo dobri mladi novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec bez ikakvog krzmanja i zaobilaženja svoj veliki članak „'Utopili' bi Gotovinu i za krađu“ počinje izvrsnim uvodom, koji skoro sve objašnjava: „Usred agresivne potrage za topničkim dnevnicima, dužnosnici hrvatske Vlade bili su spremni otići u Haag i u sudnici optužiti generala Gotovinu za krađu i skrivanje tih dokumenta, ali Amerikancima su priznali da se boje pogledati generalu Gotovini u oči'.

'Hrvatska Vlada objasnit će sudskom vijeću da svi dokazi Akcijskog tima upućuju na generala Gotovinu i njegove suradnike kao osobe odgovorne za krađu dokumenata' piše u bilješci o susretu američkog veleposlanika Foley-a s ministrom pravosuđa Šimonovićem 10. prosinca /decembra 2009., koju je prošli tjedan objavio Wikileaks.

Mjesec i pol prije tog razgovora s Foley-em, Šimonović je razgovarao i s posebnim američkim veleposlanikom za ratne zločine Rappom. Šimonović tu otkriva da je Hrvatska (dakle, ne samo Vlada !!, op. A.R.J.) tražila od Haaškog suda dopuštenje da hrvatski istražitelji (dakle udbaška svita Mladna Bajića i udbo-masonerijskog Pantovščaka !,op. A.R.J.) izravno ispitaju generala Gotovinu u haaškom pritvoru. Šimonović 'želi zaobići njegov braniteljski tim' i želi izravno 'reći generalu Gotovini da ti dokumenti ugrožavaju budućnost nacije (???,op. A.R.J.), te da bi on, ako je stvarni domoljub, treba pronaći načina da ih preda'.

Isuse, Bože ! Da ovakvi izdajnici budu mjerilo domoljublja generalu Gotovini?

Kojeg li bezčašća i gadosti dr. Ivana Šimonovića, Vlade Jadranke Kosor, predsjednika YU-sipovića i njegovog orjunaškog i judeomasonerijskog Pantovčaka !! A slično je govorio i bezbojni dr. Andrija Hebrang početkom 2004.g., kada je pozivao generala Antu Gotovinu da se preda Haaškom sudu – ako je pravi domoljub – i da tamo dokaže svoju nevinost'. Već tada, početkom 2004.g., bilo nam je jasno o čemu se zapravo radilo: o početku otvorene nacionalne izdaje Sanaderove Vlade. Stoga sam sam ja osobno 3. lipnja /juna 2004.g. napisao svoj proročanski tekst, odnosno moj prijedlog Sanaderu: ' Odgodimo naš ulazak u EU za pet godina' ('i sredimo na miru sami stanje u svojoj kući'), ali se bahati Sanader na taj moj prijedlog oglušio. A ni njegov hrvatski 'Fokus' mi to nije htio objaviti.

A jedan od ključnih argumenta za taj moj Prijedlog je bio:

Zar ulazak u EU i pod cijenu nacionalne izdaje ?!

To je danas pitanje i za predsjednika YU-sipovića i za premijerku Jadranku Kosor, ali i za Zorana Milanovića i njegovu novu Koaliciju narodnih izdajnika !! Jer tko sa 'Zvečarkom' i njenim K-Radimirom tikve sadi, neka se poslije ne žali na svoju Božju kaznu – a to znaju i malena djeca iz svojih bajki, naročito one bajke Ivane Brlić Mažuranić - bajke o Potjehu!

Uči, Milanoviću, uči i samo uči, još si premlad za politiku!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

(hrvatski socijal-radikal)

No comments: