Wednesday, April 11, 2012

Njemački nobelovac Günter Grass pjesmom ogorčio Židove “Günter Grass izašao je iz SS-a, ali SS još nije otišao iz njega”



Vecernji.hr/“Günter Grass izašao je iz SS-a, ali SS još nije otišao iz njega”/06. travanj/April 2012.

Antonio Mandir/VLM
Njemački nobelovac Günter Grass pjesmom ogorčio Židove
“Günter Grass izašao je iz SS-a, ali SS još nije otišao iz njega”


U svojoj najnovijoj pjesmi autor ‘Limenog bubnja’ proglasio je Izrael najvećom prijetnjom svjetskom miru, koji želi uništiti iranski narod
                                                                                                                                                          

 (slijedi komentar Ante Rokova Jadrijevića): Moć i licemjerje Cionista!
 Uz prilog: Israeli Professor - 'We Could Destroy All European Capitals'
                                     By Nadim Ladki ( 2-6-3)

                                                          * * * * * *

Pjesma njemačkog nobelovca Güntera Grassa (84) “Ono što treba reći” ogorčila je Židove diljem svijeta, jer je optužio Izrael da je najveća prijetnja svjetskom miru.

Židovske zajednice diljem svijeta, kao i vodeći mediji, oštro su napali Grassa, a najdalje je otišao njemački list Die Welt koji je uglednog književnika na naslovnici prozvao “vječnim antisemitom”.

U pjesmi  Günter Grass osudio je odluku Njemačke da Izraelu prodaje podmornice što bi “s lica zemlje moglo izbrisati Iran”, za koji, ističe pjesnik, nije dokazano da ima nuklearno oružje.

Napisao je Grass da je “svjestan dvoličnosti zapada” i “da više ne može šutjeti”.

“Zašto to kažem tek sada, ostario i s posljednjom tintom: Nuklearna sila Izrael ugrožava ionako krhki mir u svijetu? Zato što treba reći, da sutra ne bude prekasno...”, napisao je Grass, jedan od najuglednijih njemačkih ljevičara i žestoki kritičar svih zapadnih vojnih intervencija.

Sramotna poezija

Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Izraela. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu žestoko je odgovorio i podsjetio Grassa da Iran, a ne Izrael, kamenuje žene, vješa homoseksualce i krši mnoge temeljne slobode.

Sramotno je izjednačavati Izrael i Iranu Iranu postoji režim koji poriče holokaust, te poziva na uništenje Izraela. Usporedba govori vrlo malo o Izraelu, a puno o gospodinu Grassu.

Iran je, a ne Izrael, prijetnja svjetskome miru. Iran, a ne Izrael prijeti da će uništiti druge zemlje.

Iran, a ne Izrael podupire terorističke organizacije koje ispaljuju rakete na nevine civile.

Iran, a ne Izrael podupire masakr koji sirijski režim provodi nad svojim civilima – kazao je Benjamin Netanyahu.

Grass je 1999. dobio Nobelovu nagradu za književnost, za roman “Limeni bubanj”, u kojem je opisao užase nacističke Njemačke, a prije nekoliko godina priznao je da je bio član Hitlerove SS-mladeži. Ovaj dio Grassove povijesti istaknuo je i izraelski premijer.

– Šest desetljeća on je krio svoju prošlost pripadnika jedinice Waffen SS-a. Stoga ne iznenađuje da on židovsku državu vidi kao najveću prijetnju svjetskome miru i uskraćuje joj pravo na samoobranu – zaključio je Netanyahu.

Tabu tema

Grassovi stihovi naišli su na najveće kritike u Njemačkoj, gdje osuđivanje Izraela ima status tabua zbog holokausta koji su počinili nacisti.

 “Grass je izašao iz SS-a, ali SS nije izašao iz Grassa”, kazao je Dieter Graumann, predsjednik Središnjeg vijeća Židova u Njemačkoj.

Grass je odgovorio da stoji iza svojih stihova iako su ga svi “pribili na stup srama”.

Antonio Mandir
Večernji list
                                               * * * * * *

Komentar Ante Rokova Jadrijevića:                                   10. travnja/aprila 2012.

                              Moć i licemjerje Cionista!

Dakle, ovo nam je već davno poznata priča: priča kako se svaka pa i najmanja kritika židovskog Cionizma smjesta pokušava proglasiti 'antisemitizmom'. Tko je čitao i/ili proučavao 'Protokole Sionskih Mudraca' zna o čemu je riječ! Riječ je o njihovom najvažnijem poglavlju 'Moć i licemjerje'!

A u tome mazohistički prednjače sami Nijemci (citiram: 'njemački list Die Welt je uglednog njemačkog književnika Güntera Grassa (84) na svojoj naslovnici prozvao “vječnim antisemitom”). Jesu li možda Židovi (skriveni) vlasnici velikog njemačkog lista Die Welt? Jamačno jesu. Ništa čudno!

Interesantno, Günter Grass je napao svoju vlastitu državu Njemačku, a ne Izrael.
Günter Grass je osudio odluku Njemačke da Izraelu prodaje podmornice što bi “s lica zemlje moglo izbrisati Iran”, za koji, ističe pjesnik, nije dokazano da ima nuklearno oružje.

To je istina. Izrael je nuklearna velesila, koja posjeduje nekoliko stotina nuklearnih bombi i atomskih bojevih glava za svoje rakete velikog dometa. A Iran nema nijednu atomsku bombu!

Čega se onda Izrael boji? Čega se boji svaki siledžija, svaki batinaš? Boji se da se njegove žrtve i same ne domognu toljage ili batine, pa da se na taj način koliko-toliko izjednače snage! Dakle, boje se gubitka prednosti i nadmoći nad svojim žrtvama i/ili susjedima.

Boje se izraelski 'jastrebovi' i militanti općeg tehnološkog napretka Irana, a najviše atomskog i nuklearnog, kao što su se prije deset ili dvadeset godina ranije bojali da bi i Irak maršala Saddama Huseina mogao razviti svoju atomsku tehnologiju!

A prije 60 godina isto su se tako bojali i iranskog predsjednika Vlade Mohamada Mosadika, koji je htio smanjiti opću i atomsku tehnološku zaostalost svoje Zemlje, te je uz pomoć Francuske i Njemačke pokušavao tehnološki unaprijediti svoju državu Iran u tom smjeru! Stoga su ga perfidni Židovi zajedno s perfidnim Londonom i američkom CIA-om na perfidan način zbacili s vlasti i na vlast doveli svog marionetu generala Zahedi-ja!

Dakle, povijest Bliskog Istoka se perfidno i uporno ponavlja, po cionističkom načelu 'Moć i licemjerje' !

Iran tek sada razvija svoju atomsku tehnologiju i to – deklarirano – u miroljubive, medicinske i indusrtijske svrhe, a židovski Cionisti opet počinju svoju pogibeljnu igru svjetskog siledžije. A upravo je na to pokušao upozoriti njemački Nobelovac Günter Grass.

Citiram i ovo: 'Sramotno je izjednačavati Izrael i Iran' - Iran kamenuje žene, vješa homoseksualce i krši mnoge temeljne slobode.

Ma, je li? A što nama 'goyima' propovijeda Vaš židovski TALMUD, gospodine Netanyahu? I to u čak 24 – 26 knjiga! Je li Vaš Talmud nešto bolji?? Što će biti s nama 'goyima' kada vi Židovi – subverzivno i i projektirano zavladate Amerikom i Europom?

(vidim Bogme, da ću ipak morati objaviti onaj veliki tekst o TALMUD-u, koji sam dobio iz Njemačke prije dvije i pol godine!).

Nadalje, citiram: ' u Iranu postoji režim koji poriče holokaust, te poziva na uništenje Izraela'.

A što je radio Izrael i njegovi subverzivni Svjetski Conisti u nedavnom rušenju i ubojstvu libijskog šefa države, pukovnika Moamera Gadafija? Pitamo to i francuskog Židova Nicolasa Sarkozy-ja!

A što sada radi Izrael i njegovi subverzivni Svjetski Conisti u sadašnjem pokušaju rušenja sirijskog predsjednika Bashara al Asada?

Citiram i ovo: ' Iran, a ne Izrael podupire terorističke organizacije koje ispaljuju rakete na nevine civile'.

Ma, tko nam to govori? Gosp. Netanyahu? Ili to iz njega zbori general Ariel Sharon?

A tko to isto radi u Gazi? Uostalom, kakva su ljudska prava palestinskih civila, žena i djece u Gazi?

Uostalom, što je s APARTHEIDOM prema Arapima i drevnim 'Aramejcima' na tzv. Zapadnoj obali' (West Bank)?

Uostalom, što je s APARTHEIDOM prema Kršćanima u Jerusalemu?

Uostalom, nije li današnji Izrael prava paradigma rasističke države? A sve to u cilju stvaranja Velikog Izraela na tlu Bliskog Istoka!


Zaključak: Vječno je licemjerje Svjetskih Cionista i svjetske judeomasonerije. A ona se  nažalost već duboko ukorijenila i u mojoj Domovini Hrvatskoj! I podriva našu Državu!

Stoga kličem: Bravo gospodine Günter Grass! Vi ste danas glasnogovornik i mog hrvatskog naroda (naravno, NE i naših hrvatskih izroda na vlasti i u pozadini – iza paravana vlasti!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing., radikalni politički kritičar i blogger
(jedini hrvatski socijal-radikal)
Semper Paratus Croatiae (com)

                                                        * * * * * *

P.S.: u prilogu objavljujem jedno staro pismo, koje sam prije dvije i pol godine primio iz Kanade i Australije, a odnosi se na ovu vruću temu:

RENSE.COM
__________________________________________________________________________

Israeli Professor - 'We Could Destroy
All European Capitals'

By Nadim Ladki
 
2-6-3

(IAP News) -- An Israeli professor and military historian (Professor Martin Van Crevel) hinted that Israel could avenge the holocaust by annihilating millions of Germans and other Europeans.
 
Speaking during an interview which was published in Jerusalem Friday, he said Israel had the capability of hitting most European capitals with nuclear weapons.
 
"We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets of our air force."
 
Creveld, a professor of military history at the Hebrew University in Jerusalem, pointed out that "collective deportation" was Israel's only meaningful strategy towards the Palestinian people.
 
"The Palestinians should all be deported.

The people who strive for this (the Israeli government) are waiting only for the right man and the right time. Two years ago, only 7 or 8 per cent of Israelis were of the opinion that this would be the best solution, two months ago it was 33 per cent, and now, according to a Gallup poll, the figure is 44 percent."
 
Creveld said he was sure that Israeli Prime Minister Ariel Sharon wanted to deport the Palestinians.
 
"I think it's quite possible that he wants to do that. He wants to escalate the conflict. He knows that nothing else we do will succeed."
 
Asked if he was worried about Israel becoming a rogue state
 if it carried out a genocidal deportation against Palestinians,
Creveld quoted former Israeli Defense Minister Moshe Dayan who said:
 "Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother."
 
Creveld argued that Israel wouldn't care much about becoming a rogue state.
 
"Our armed forces are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us.

And I can assure you that that this will happen before Israel goes under."

 
Islamic Association for Palestine (IAP)
http://www.iap.org




1 comment:

SEMPER PARATUS CROATIAE said...

Komentar Mladena Schwartz-a 12. travnja/aprila 2012.

Izvrstno ste napisali ovu razčlanbu! Die Welt je naravno u rukama židova, doduše neizravno, preko njihovih njemačkih slugana i pripuza, a od židova gori je samo židoljub.

Pa kada je Axel Cäsar (sic!) Springer (čija je prva žena bila židovka, a sam se nazivao ne-židovskim cionistom!) utemeljio Die Welt, razglasio je kao njegov program tri točke: demokraciju, savezništvo s Jewnited States of Amerika te prijateljstvo s Izraelom, što znači sezonsku izplatu kojih stotinu milijarda maraka, uviek izpočetka, na ime jedne iste "odštete". Ta ritualna i redovita veleizplata traje neprestalno još i dan danas. Nakon stotinjak, ili koliko već godina od mitskoga "hole"!

Glede Grassa, on je, tajeći u sebi desetljećima, u ogavnoj dobro znanoj njemačkoj nacional-mazohističkoj maniri, svoje častno sudjelovanje u junačkim SS-postrojbama, izrastao u jednoga od vodećih predstavnika njemačke pokajničke, anacionalne intelektualne ljevice.

Ali je, kao i drugi ljevičari, oduviek bio i anticionist (kloneći se izravnog antisemitizma, što zapravo čini i sada).

Najzanimljivije je da on u biti nije kazao ništa drugo nego što govori i službena berlinska politika, koja izigrava nekakvog posrednika između palestinskih Arapa i židovske
uzurpatorske države na njihovu tlu, pa ne zazire niti od opreznih packi Izraelu.

Grass je možda samo prešao granicu dopuštene retorike i tona, i sada je i on pod stare dane dobio bumerang, kaznu za svoju cieloživotnu ljigavoću.

PS: Ovo, ako hoćete, možete dodati kao komentar, uzvrat uz Vaš
hvalevriedni sastavak!

Pozdrav, dobre želje i:

Smrt Antifašizmu - Sloboda Hrvatskom narodu!

Mladen Schwartz