Sunday, November 14, 2010

Domovinski rat još nije gotov, i zato gore glavu Hrvati, borite se.

Tyson, Predsjednik UHD91 Subota, 13. studenoga 2010.


Komunističko-četničko-mafijaške perverzije

Postoji li neka zemlja na kugli zemaljskoj poput Hrvatske? Možda po ljepoti ali ne i po perverzijama koje se u njoj događaju. U samo 20 godina od rušenja komunizma, krvavog rata za samostalnost, veličanstvene pobjede pa do povratka komunista, a možda i njihove perverzne tvorevine Jugoslavije. To je današnja slika Hrvatske. Hrvatska je vjerojatno jedina zemlja koja je pobjedila u ratu i dovela na vlast one protiv kojih se borila. Hrvatska je vjerojatno jedina zemlja koja je pobjedila u obrambenom ratu a onda pljunula na tu pobjedu, na ratne veterane, žrtve...

Ali ne na sve žrtve! Slažem se da su sve civilne žrtve rata iste, ali zašto se onda dižu spomenici devetero civila ubijenih u „Oluji" a nitko više ni ne spominje tisuće civilnih žrtva četničkih orgijanja?

Možda zato što komunisti ne poznaju nacionalnost, nemaju osjećaj domoljublja i ne zanima ih Hrvatska. Možda zato što nisu nikad odustali od svoje voljene Jugoslavije. I danas sustavno rade na uništenju hrvatskog nacionalnog identiteta i Hrvatske kao samostalne države.

Kako je moguće da već drugi hrvatski predsjednik za redom radi protiv Hrvatske? Dok većina šuti kao ovce pred klanje, manjina drma Hrvatskom i vodi ju u propast. Manjina nam bira predsjednika, a ona nacionalna manjina, srpska, vlada Hrvatskom uz svog koalicijskog partnera HDZ. U Samo 20 godina od ljutog neprijatelja do „složne braće". I to bi čak u nekim drugim okolnostima bilo pohvalno, ali u ovim okolnostima to je skandalazno.

Hrvatski dragovoljci trunu po bolnicama, zatvaraju se u svoje depresivne i razočarane duše, dižu ruku na sebe i zamataju svoje voljene u crno. Opće je poznato da vas nitko neće zaposliti ako zna da ste hrvatski branitelj. Ako nisu bili ranjeni ili ako nisu tražili pomoć zbog stresa proživljevenog u ratu, ti hrvatski dragovoljci danas nemaju baš ništa osim Hrvatske za koju su se borili, a upravo to ih najviše i boli jer Hrvatska je na izdisaju...

I to samo 15 godina nakon oslobođenja zemlje.

U isto vrijeme, srpski ekstremisti i njihovi ratni dobrovoljci, bez problema žive u Hrvatskoj ili se vraćaju u nju. Dobivaju nove stanove dok hrvatski dragovoljci žive na rubu egistencije.

Srpske ratne zločince se pušta iz zatvora zbog navodnih proceduralnih pogrešaka ili dobivaju smiješne kazne i smiju nam se u lice. A hrvatski branitelji su zadnjih nekoliko godina poželjan trofej. Otvoren je lov na hrvatske branitelje i svatko, ali baš svatko može pljunuti na Domovinski rat i na hrvatskog branitelja. I ne samo da neće odgovarati za to, nego je to čak i poželjno!

Mafijaški EU mediji u Hrvatskoj huškaju na takvo ponašanje jer to je ta famozna EU politika – izjednačiti krivnju i kazniti Hrvatsku što se usudila suprotstaviti francusko-engleskoj tvorevini Jugoslaviji. Hrvate treba kazniti što su se borili za slobodu, treba iscrpiti hrvatsko bogatstvo a Hrvate onda uvesti u veliki konc logor nazvan EU kako bi tamo bili jeftina radna snaga i kako bi svojim krvavim radom doprinosili bogaćenju EU feudalaca......

A mi šutimo... Šutimo kada naše Tigrove, Pume i ostale heroje uhićuju komunistički sljedbenici, šutimo kada naše generale izručuju EU mafiji, šutimo kada nas sustavno pljačkaju komunisti i njihovi pomladak, šutimo kada se podižu četnički spomenici, šutimo kada se pljuje po nama, a kada nam lupe šamar mi im onako biblijski, okrenemo i drugi obraz.... Šutimo kada se srpski mediji u Hrvatskoj rugaju padu naših aviona, šutimo što srpski zločinci žive slobodno u Hrvatskoj... Pa do kada više tako!?

Samo naivci još uvijek daju kredit mafijaškom HDZ-u. HDZ iz 90-tih i HDZ danas nemaju veze jedno s drugim. SDP i HDZ ili neka druga stranka, sve je to isto, ali naivci još uvijek vjeruju da nije. Svi oni imaju isti cilj: što više svidjeti se svojim EU gazdama i samo se utrkuju tko će ispuniti više gazdinih zapovijedi. A u isto vrijeme svima su ruke umočene u kriminal i afere samo prestižu jedna drugu. A mi? Šutimo, naravno...

Trebamo li na ulici početi umirati od gladi, trebaju li nas branitelje na ulici početi tući klošari, pijanci i prosjaci, treba li se ukinuti hrvatska država, treba li se opet vijoriti srp i čekić ili kokarda, pa da bi smo tek onda reagirali?

Ili ne bi smo ni onda?

Recesija, afere, komunistički i četnički preporod, ponižavanje branitelja, lažiranje povijesti, bjesomučna pljačka, nesposobni političari, dezerteri, ratni profiteri, lopovi, mafijaši, gladni radnici.... To je današnja Hrvatska.

Jesmo li se za to borili? Jesmo li krvarili da bi smo danas šutjeli i gledali što nam rade od Hrvatske? Jesmo li depresivni i razočarani toliko da smo i mi hrvatski branitelji postali dio rezignirane mase koja tumara ulicama spuštene glave? Ima li u nama još ponosa i prkosa koji može pokrenuti lavinu i pomesti svu tu bagru onako kako smo pomeli i četničku bagru u Bljesku i Oluji!?

Iskreno se nadam da ima! Iskreno se nadam da će se konačno čuti glas hrvatskih domoljuba koji će napokon reći dosta!

A sada neka nas hapse jer se usuđujemo reći istinu, i gore smo proživjeli za Hrvatsku pa ćemo i to. Domovinski rat još nije gotov, i zato gore glavu Hrvati, borite se.

Ako ne za sebe, onda za svoju djecu i djecu njihove djece.

Tyson
www.uhd91.com

No comments: