Monday, June 16, 2008

OTAC UDBAŠ, SIN UDBOMAFIJAŠ!

AMAC-Hrvati: Kamićak: Čačić i njegovi 'granični fašistoidi 10. siječnja 2007.


Radimir Čačić story (jedna stara priča!)
OTAC UDBAŠ, SIN UDBOMAFIJAŠ!

Uvodna napomena: na našoj hrvatskoj mreži, odnosno Web portalu amac.hrvati-amac.com izašao je 10. siječnja 2007.g. izvrsan članak mog kolege g. Kamićka: „Čačić i njegovi…. Fašistoidi“.
To je članak o „privatizaciji“ i kriminalu na način HNS-a, one opskurne i lažne hrvatske stranke, koja je sve samo ne „hrvatska“ i „narodna“. Ali prije ili kasnije svaka priča dođe svom kraju, pa tako i ova. Znakovito, Radojica Čačić je jučer još jednom gostovao kod Velikog Aleksandra Stankovića, onog koji je postao jedan od vodećih novinara „račanizirane“ HTV samo zato (najviše zato!) jer „Važno je zvati se Aleksandar!“.
Dakle, „Nomen est omen“! Svaka ptica svomu jatu leti. Stoga i ovaj tekst.

Strašno mi je žao što ovaj članak našeg g. Kamićka nisam pročitao još prije godinu i pol dana. Znači, i drugi su znali ono što sam ja tada neuspješno pisao „sanaderiziranom“ Vjesniku – često u stilu: „Tko je gospodar kaosa u …. Hrvatskoj“. I evo, potvrdilo se još jednom:
Otac Udbaš, sin Udbomafijaš!

Nisam znao ni to da je Čačićev otac Milan bio blizak "drug" drugarici Savki Dabčević-Kučar (iako sam nekako baš tada napisao u Hrvatskom slovu ono svoje besmrtno pismo "Zašto je Savka 'abortirala' 1971.g.?". Učimo, učimo i samo učimo - od najbolje učiteljice na svijetu - povijesti, naročito one skrivene i prešućene! Historia est magistra vitae!

Dakle, bio sam u pravu kad sam uporno "naš" HNS nazivao 'Hrvatska Ne-narodna stranka'. A to drugaricu Savku nije nimalo tangiralo! To znači da su naivni Hrvati dvadeset godina vjerovali u krivi mit. Ali nikad nije kasno!
Sada smo saznali da je i Čačićev otac bio „oznaš“, a kasnije kao „zaslužni drug“ bio je i Državni tužilac SR Hrvatske!

Stoga, kao moj doprinos svemu tomu, proglašavam Zvečarkin i Radojicin HNS petokolonaškom strankom Zelene lihvarske internacionale!

Jer, pametniji smo danas nego jučer!

OHRANA S.P.
Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

No comments: