Tuesday, June 10, 2008

VAŽNO JE ZVATI SE ALEKSANDAR!

AMAC-Hrvati:
Kamićak: GUJA-nović, čiji je on igrač? 10. lipanj 2008.


VAŽNO JE ZVATI SE ALEKSANDAR!

Što da radi jedan mali narod s ovoliko svojih "Govanovića"?

Mi moramo najhitnije osnovati svoju "OHRANU" - tajnu organizaciju za borbu protiv Orjunaša, Udbaša, presvučenih četnika i posebice kripto-četnika, naročito u našim medijima, a prije svega u HRTV-u "Ujka" Vanje Sutlića!

Jednako tako i protiv "Braće Du-Bajića u Državnim odvjetništvima! Lustracija, lustracija ueber alles!

Dajmo GDO Mladenu Bajiću rok od mjesec dana da podigne optužnicu protiv lažnog svjedoka Vladimira Gojanovića iz Šibenika i nedajmo mu mira sve dok taj lažni svedok Gojanović ne dobije kaznu od najmanje šest mjeseci zatvora zbog evidentno lažnog svjedočenja pred Haaškim sudom.

A to bi mogla biti (samo) generalna proba za slijedeće suđenje našem Ciganinu-predsjedniku za istu stvar, uvećanu i za ostale lažne optužbe protiv hrvatske Države!

Inače, ova najnovija provokacija Aleksandra Stankovića na ujka-Vanjinoj HTV nije nimalo slučajna! Stoga Sanader smjesta mora nešto poduzeti (ako ima "petlju"!) da se to Sutlićevo kripto-četničko leglo, odnosno brlog, što prije očisti od tog Udbo-četničkog šljama. Dakle, smjesta smjeniti Vanju Sutlića - barem po "zapovjednoj" odgovornosti!

Jasno je da je, i zašto je Sutliću najvažnije zvati se Aleksandar! Krv nije voda!

Uostalom, i Titov (naj)mlađi sin se zove Aleksandar, a tako mu se zove i (jedna) unuka. A to nije i ne može biti slučajno!
Dakle, najvažnije je zvati se – Aleksandar!

OHRANA Semper Paratus
Ante Rokov Jadrijević
(hrvatski socijal-radikal)

No comments: