Monday, June 16, 2008

PACTA SUNT SERVANDA!!

AMAC_Hrvati/ Spectator: „Europa, Irska i petak, trinaestog lipnja 2008.“
16. lipnja 2008.


PACTA SUNT SERVANDA!!

Pridružujem svoj potpis gosp. Spectatoru, kao svoj potpis na ovu svojevrsnu peticiju protiv vjerolomne EU!

Dakle, EU je doživjela još jedan od svojih teških pobačaja i to upravo stoga što sotonerijska EU uporno nastoji i pokušava u svim svojim članicama nametnuti zakone za zaštitu svog sotonerijskog prava na pobačaj!

Dakle, ipak ima Boga! On dugo čeka, al' gadno udara! Ove je riječi već davno napisao Aleksandar Soljženjicin (svojevrsni i veliki ruski prorok!), ali ga je glupa i pokvarena EU ignorirala i/ili prebrzo zaboravila!

Hvala Bogu da se još jednom pokazalo i dokazalo da je narodni referendum često posljednji bastion demokracije, odnosno obrane prave volje jednog naroda. Kamo sreće da je to naš kilavi premijer Ivo ZERP Sanader poštovao i proveo narodni referendum u nedavnom slučaju hrvatskog ZERP-a. Na našu hrvatsku nesreću, privremeno je u Hrvatskoj pobijedila "Sanaderova politika guzice" (kako samo bio pisao prije tri godine, ali to Sanaderov Vjesnik nije objavio. A sada je kasno, kada nam je "prošla baba s kolačima"!). Izgubili smo pravo na svoj ZERP, ali ta bitka još nije izgubljena! Bit će pravo čudo ako ova izdajnička Sanaderova Vlada dogura do kraja svog (novog) četverogodišnjeg mandata!

Inače, jutros sam slušao emisiju HR1 "U mreži Prvog". EU-premijer Barroso kaže: Ratifikacija se nastavlja". Francuski premijer Nicolas Sarkozy (inače internacionalni Židov) kaže: "Lisabonski Ugovor je mrtav". Kojeg li licemjerja ! Naime, nama se Hrvatima već pet godina spočitava da "Hrvaška ne spoštuje potpisano", odnosno opominje nas se: "Hrvatska - Pacta sunt servanda!!" - a sada se po treći put jasno pokazuje da ni EU ne poštuje svoje (temeljne!) zakone. Stoga i mi imamo pravo oštro opomenuti EU: PACTA SUNT SERVANDA!!

Dakle, svjedočimo još jednom o velikom slomu takozvane „demokracije“: jedan od glavnih „argumenata“ koji dolaze iz brloga EU u Briselu jest ovaj: „Jedan posto EU-birača je odlučilo o sudbini 500 milijuna EU-stanovnika!“. Sličan je i drugi „argument“ koji nam dolazi iz brloga Barrosove birokracije: „800.000 irskih birača je odlučilo o sudbini 500 milijuna stanovnika EU-a!“.
Vrlo zanimljivo!
A kada u Hrvatskoj odlučuje jedan saborski zastupnik, koji je u naš Državni Sabor ušao sa svega 360 glasova svojih manjinaca (a ni drugi zastupnici manjina nisu bili prošli ništa bolje!), onda je ta ista licemjerna i pokvarena EU aplaudirala svom vazelincu Sanaderu!
Drugi primjer, odnosno kontra-argument je ovaj: a kada o sudbini EU-a odlučuje jedna još manja Slovenija (više od dvostruko manja od Irske!), onda to EU–u nimalo ne smeta. Dakle, kada o sudbinu EU-a odlučuje 1.5 milijuna Slovenaca.

Naslućujemo osnovni zakon EU-a: on glasi „Licemjerje i moć“! (tko je to zaboravio, evo podsjetnika: to je bila „crvena nit“ u zapisniku „Protokola sionskih mudraca“ iz 1898.g., kojeg je redigirao bečki Židov i novinar Theodor Hertzl, neizostavna ikona svih sionista, koji su na svom prvom (svjetskom!) kongresu u švicarskom Bazelu zacrtali svoj plan o osvajanju svijeta!

Uostalom, sjetimo se našeg ZERP-a: Ono što je bio dozvoljeno svima (a naročito našim lošim susjedima Sloveniji i Italiji), odjednom nije bilo dozvoljeno nama - Hrvatima! Samo mi u (Zapadnoj) Europi nemamo pravo na svoj ZERP, a kamo li na svoj (epikontinentalni) „gospodarski pojas“! Zašto? Zato što ….

Zaključujem (po deseti put): "Hrvati su narod lavova, kojeg nažalost vode magarci""!


Semper Paratus Croatiae
Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
A(hrvatski socijal-radikal)

No comments: