Friday, November 8, 2013

'Svadljiva' novinarka HRT-a Anka Bilić Keserović naživcirala pretplatnike: 'Nekulturna je, nepristojna i bezobrazna!'



Dnevno.hr/'Svadljiva' novinarka HRT-a Anka Bilić Keserović naživcirala pretplatnike: 'Nekulturna je, nepristojna i bezobrazna!'

07. studenog 2013. u 08:34

Autor: S.V.

'Svadljiva' novinarka HRT-a Anka Bilić Keserović naživcirala pretplatnike: 'Nekulturna je, nepristojna i bezobrazna!'
'Intervju s premijerom je bio katastrofa! Vaša novinarka gospođa Anka Bilić Keserović je prekidala premijera, kada je htio nešto pojasniti, i naslađivala se', samo je jedna od kritika na račun novinarke.
 

 
(slijede dva oštra komentara Ante Rokova Jadrijevića)


Novinarka HRT-a Anka Bilić Keserović, nikako nije 'sjela' gledateljima. Njen intervju s premijerom Milanovićem dočekan je na nož, a služba gledatelja ove kuće bila je zatrpana kritikama.

Pročitajte što hrvatski gledatelji misle o Anki Bilić Keserović:

- razgovor između gospodina premijera Zorana Milanovića i gospođe Anke Bilić Keserović nije za slušati, jer pitanja postavlja Zoran Milanović novinarki Bilić Keserović, a ne obrnuto! Za ne povjerovati!

- Vaša novinarka, gospođa Anka Bilić Keserović se svađa s predsjednikom Vlade koji je demokratski izabran od naroda! Što je ovo?! Jel ovo netko gleda?! Ovo nije intervju, nego svađa! Ovo je sramota za HRT! Ako je ovo novinarstvo, onda smo davno propali!

(Skraćeno, zbog staljinističkih „komentara“)

- … Kuda ovo sve vodi?! Ne može se tako nervozno prekidati premijera, i provocirati nekakvim "polu pitanjima", umjesto da nas informirate i da doznate od premijera neke bitne informacije, Vaša novinarka se s njim svađa!

- gospođa Anka Bilić Keserović ne zna novinarski posao i pristrana je! Umjesto da postavlja pitanju gospodinu premijeru, Zoranu Milanoviću i sluša odgovore, ona zastupa svoj stav!


            (skraćeno zbog jednostranog izbora staljinističkih „komentara“)

- intervju s premijerom je bio katastrofa! Vaša novinarka gospođa Anka Bilić Keserović je prekidala premijera, kada je htio nešto pojasniti, i naslađivala se, kao da se svađa u nekoj lokalnoj "birtiji"! Ovo nije imalo veze s profesionalnim novinarstvom!

- danas je gospođa Anka Bilić Keserović pokazala koliko je nekulturna, nepristojna i bezobrazna. Kako dozvoljavate da takvi nekulturni ljudi stoje ispred kamera?!

- Vaša novinarka, gospođa Anka Bilić Keserović se ne zna ponašati!
Ovaj intervju s premijerom je bio vrh neprofesionalizma! Mi smo gledali nadvikivanje novinarke i premijera i to se tako nigdje ne radi! Da se to dogodi u SR Njemačkoj, ta novinarka ne bi nigdje našla posao.

Autor: S.V.


Komentari (68)
Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla
Jedino što mi smeta na ovom našem hrvatskom portalu jest to da se mnogi autori potpisuju samo inicijalima svojih imena i prezimena!!? Dakle, tko je ovaj “režimski novinar” S.V.?
Jesu li to njihovi pravi inicijali...

"Macte animo generoso... sic itur per aspera ad astra!". Ako se takvi boje, neka ostanu doma i čuvaju svoju djecu - i svoje žene".
Naime, pravi novinari su samo oni koji imaju (po Starim Grcima!) - "Mozak s jajima"!!

Nema više švercanja - u novinare!
Ante Rokov Jadrijevic · Česti komentator · Brtonigla
Ma, nije to ništa prema onome što već 13 godina slušamo na HR1 od drskih, bezobraznih i orwelovskih novinarki u emisijama "U mreži Prvog" (lažni "Glas javnosti"), "Puls javnost", "Poligraf", "Dnevni ritam", itd.;
Evo tih "slavnih" imena (neke od njih su udomljene po veleposlanstvima, konzulatima, u Briselu, itd.): Ljubica Letinić, Majda Ivković, Marija Gerbec-Njavro, Zrinka Srpak, Milena Jukić-Ugrin i druge.

Evo i jutros - Milena Jukić-Ugrin je zajapureno i histerično stala u obranu Peđe Grbina u svom "Poligrafu" u pitanju predstojećeg Referenduma o pravu na brak... i protiv istospolnih brakova, napadajući stavove Vladimira Šeksa, gospođe Markić i akademika Prof. dr. Željka Reinera (HDZ) .... , stalno namećući svoje "partijske" stavove, kao što to ona stalno radi već godinama.
Fuj HRT !!

Već godinama reagiram na takvu PRIMITIVNU AGIT-PROPAGANDU spomenutih "novinarki", a najčešće Marije Gerbec-Njavro. Napisao sam barem deset argumentiranih tekstova na njihov račun, a evo i jednog primjera:

Prije osam godina napisao sam tekst "Prosvjedujem protiv Udbaške 'Pete kolone' na HR-1 i na HTV-u”, 17. veljače 2005.g. i poslao Komu Treba: Uredu Vlade R.H., "Vjesniku" i "Hrvatskom listu" (koji to nisu htjeli ili smjeli objaviti), u kojem sam napao spomenute "novinarke". Međutim, kilavi Sanader je to zanemario i kasnije kaznio "hrvatski tjednik "Fokus", koji je moje članke redovito objavljivao, sve dok Sanaderu (ili onima iza paravana) nije prekipjelo... ostatak priče već znate.

Stoga kličem: BRAVO gospođo Anka Bilić Keserović !!

Ante Rokov Jadrijević, publicist i blogger,
(hrvatski socijal- radikal)

No comments: