Tuesday, July 8, 2008

AMERICI VIŠE NITKO NE VJERUJE

AMAC-Hrvati/ Spectator: „Opasna vremena: Globalna kriza i njeni režiseri 8. srpanj 2008.

Komentar A.R.J.

AMERICI VIŠE NITKO NE VJERUJE

Amerika, odnosno USA tone sve brže u živi pijesak svog vlastitog „globalizma“, odnosno novog globalnog imperijalizma, kojeg su osmislili i vode ga žuto-zelena lihvarska internacionala, kroz osovinu London – New York – Pariz (a međupostaja je „Novi Jerusalem“, odnosno Amsterdam!). Svjetske centralne banke u ovom trenutku imaju oko 6.5 trilijuna dolara (6.5 tisuća milijardi dolara) rezervi, piše sjajni Spectator na našem hrvatskom AMAC-u. No, nije nam rekao i najnoviji podatak o dugu Amerike, to jest USA. Još prije četiri godine SAD su imale državni dug od 8.800 miljardi dolara i to je vjerovatno bio osnovni razlog za imperijalistički ratni pohod na Irak. Kakav Saddam, kakvi bakrači! Rušenje Twin Towers-a u New Yorku prije sedam godina je bilo samo bacanje prašine u oči svjetske i američke javnosti (slično Hitlerovom paljenju Reichstaga!). Tu je Osama Bin Laden i njegova Al qa'ida ispao samo „korisna budala“! Trebalo je na svaki način odgoditi slom SAD, odnosno slom „američke demokracije“ (koja je – Nota bene – slomljena na dan ubojstva predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyija, 1963.g.!).

Dakle, svjedočimo slomu američkog fašizma (kao što sam to pisao odmah nakon američke invazije na Irak, 2003.g.). Hoće li sada Amerika potonuti do kraja? Hoće!
Ali ovdje i sada, najprije se pozabavimo svojim vlastitim dvorištem.

Samo još Sanader i njegova klika vjeruju Americi. A kroz tzv. Koordinaciju između Banskih dvora i Pantovščaka – Americi vjeruje i Udbo-masonerijska klika s Pantovščaka! Iznimka su Budimir Lončar i Joža Manolić – koji i dalje vjeruju svojim šefovima u Beogradu, točnije beogradskoj „Stavki“ (Štab vrhovne komande). Sanader, dakle, i dalje vjeruje Americi i njenoj žuto-zelenoj lihvarskoj internacionali. Jer su on i (djelomično!) Mesić marionete iste te žuto-zelene lihvarske internacionale. Stoga Sanadera čeka mučna i sramotna starost. Mesić će se već nekako izvući preko Moskve, jer je on "dvostruki" igrač! Ustvari, njegovi šefovi Budimir Lončar i Joža Manolić sada likuju - oni opet dolaze na svoje.

Očito je već počela Velika svjetska kriza u kojoj će Amerika definitivno potonuti, a vjerovatno će se i raspasti. Hispanoamerički jug će se zaokružiti u novi američki južni Savez, u kojem će službeni jezik biti španjolski. "Gringosi", a poglavito Jankeeji će vjerovatno biti protjerani, naročito oni na koje padne sumnja na američki fašizam! A naivni Sjever će morati proći veliku/ogromnu katarzu i jedino što ga može spasiti bit će povratak tradicionalnom puritanizmu. No, to je izvan ove priče.

U Hrvatskoj će konačno doći kraj Sanaderovoj kliki (jedino će se perfidni Vlad Mrakula Šeks izvući!), ali nas čekaju još teži dani s preživjelim "Orjunašima". Stoga ponovo upozoravam: osnujmo OHRANU!

Pametni znaju o čemu govorim!
Dakle, vrijeme je za novo okupljanje Hrvata! Dolje Sanader! Dolje lažni pravaš Anto Đapić! Podvali je kraj! Vrijeme je za admirala Domazeta i generala Rebića! „OHRANIMO“ Hrvatsku za svoje sinove i svoje unuke!

Ante Rokov Jadrijević
hrvatski socijal radikal

No comments: