Thursday, July 17, 2008

OPROST SVIMA, A NE SAMO ČETNICIMA!

AMAC/ Elisabeth Rehn: u Hrvatskoj nije bilo političke volje da se kazne zločini,
15. srpanj 2008.

Komentar A.R.J.

OPROST SVIMA, A NE SAMO ČETNICIMA!

Dakle, i gospođa Rehn "gusla" o tome da Tuđman, Šušak i Jarnjak "nisu bili zainteresirani za ... povratak Srba“. A zašto bi i bili??

Srbi (ili bolje rečeno preimenovani Vlasi) su posljednjih 170 godina (od Vukovog "Načertanija", 1840. nakon smrti Jerneja Kopitara!!) uvijek bili remetilački faktor u Hrvatskoj. A djelomično su to bili još od 1629 godine od austrijskog „Statuta Walachorum" i hrvatskih "Vlaških zakona“ iz 1630 godine. A srpski kralj Aleksandar I. Gedža "Oslobodioc“ ih je 1921.g. i formalno proglasio "Srbima". Od tada su se počeli ponašati kao "oslobodioci", odnosno okupatori Hrvatske!!

Uostalom, tome je znatno pridonio i mađarski Namjesnik Hrvatske (s titulom hrvatskog bana) Khuen Hedervary, koji je hrvatske Pravoslavce spretno (divide et impera!) koristio kao svoju Petu kolonu protiv Hrvata.

E, sada ja pitam sve te mutne i/ili lažne haaške svjedoke: bi li oni bili srećni da se njihovi bivši okupatori vrate nazad? Bi li se Nijemci trebali vratiti u češku Sudetsku oblast? Bi li se Nijemci trebali vratiti u poljsku Pomeraniju i Šljonsk? Bili se Nijemci (kao naši „folksdojčeri!) trebali vratiti u „Srpsku Vojvodinu“??

Glupost !!

Što sve neće izmisliti bolesni liberalistički mozgovi!? Samo su takvima "manjine most koji nas spaja, a ne razdvaja"!? Uostalom, sjetimo se samo Starog mosta u Mostaru.
Mudri ljudi bi rekli da su nacionalne manjine“ nužno zlo, ali da nije svako zlo za zlo. Naime, zlo je kad se neke „Veliko-Bratske“ manjine povampire i traže hljeba preko pogače, pa hoće da vladaju nad narodom koji im je pružio utočište u svojoj Domovini!

Dakle, Hrvatska na Haaškom sudu, u procesu protiv generala Ante Gotovine vodi sa 7:0 !! Gospođa Rehn je - volens-nolens - 70 posto svjedočila u korist našeg pokojnog Prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, pa bi sudac Alphons Orie trebao i mogao odmah pustiti generala Gotovinu iz haaškog zatvora!
Time bi gosp. Orie u znatnoj mjeru popravio štetu i ukloniti golemu ljagu koju je tom tobože "međunarodnom" sudu nanijela ona švicarsko-talijanska Sotona, zvana "La Putana"!

Dobro je što je naglašeno da je Predsjednik "Tuđman upozorio da postoje otpori tom prijedlogu (o oprostu, op. A.R.J.)". Bilo nas je najmanje par stotina tisuća Hrvata koji smo bili protiv tog prokletog (Šeksovog) zakona, a ja sam svojim oštrim perom otvoreno bio među prvima, pišući prije više od deset godina: „Oprost svima, a ne samo četnicima!" (može se naći u mojoj staroj knjizi "Kako ne biti Hrvat" , izdatoj u Rijeci pred Uskrs 1997.g. (uoči predsjedničkih izbora).

Dakle, dobro je što su Srbi otišli i što se više ne vraćaju! Svaka ptica svome jatu..!

Eto zašto se moralo događati "sporo procesuiranje zločina". A što onda tek reći za treće (usporeno!!) suđenje u Beogradu protiv srpskih krvnika s naše (vukovarske) Ovčare? A što tek reći da "usporeno" hvatanje general-kasapina Ratka Mladića? A što tek reći za američkog Židova Richarda Holbrooke (Madeleine Albright, Weslyija Clarcka i ostale), koji su Radovanu Karadžiću osigurali luksuzno utočište i (minimalno! za početak!!) 500.000 US dolara za bezbrižan život??

itd.,itd.,itd.!

Neće svijet još dugo ovako! A najmanje i najkraće USA! I to najviše zahvaljujući gore spomenutim Holbrooke-ima!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.
Semper Paratus Croatiae

No comments: