Saturday, July 5, 2008

Otvoreno pismo hrvatskom MUP-u!


Otvoreno pismo hrvatskom MUP-u!

Nas, mirne građane koji poštujemo hrvatski Ustav i hrvatske zakone obradovala je senzacionalna vijest koju smo mogli pročitati na našoj, hrvatskoj dalekovidnici, a ona glasi, cit.:

«Zagrebačka policija uhitila je J.B.(21), državljanina Hrvatske i Bosne i Hercegovine, jer je 30.svibnja u vrijeme koncerta Marka Perkovića-Thompsona na Trgu href="javascript:press_email('damir.kalafatic@zg.t-com.hr')">Damir Kalafatic
To: title=vbana Jelačića nosio crnu kapu s oznakom slova U. Njegova je fotografija s kapom i objavljena u novinama. Na Prekršajnom sudu za prekršaj protiv javnog reda i mira izrečena mu je kazna zatvora od 25 dana uz uvjetnu kaznu od jedne godine, te novčana kazna od 1.600 kuna».

Stoga vam šaljem sliku jednog čovjeka uslikanog 25.svibnja ove godine u Kumrovcu koji je jednako kao i J.B. remetio javni red i mir, jer je na bijeloj kapi nosio veliku crvenu zvijezdu, simbol jednog drugog totalitarističkog režima, komunizma!

Napominjem da sam dobro pročitao Rezoluciju Vijeća Europe br.1481 koju je Deklaracijom prihvatio i naš, još uvijek, hrvatski SABOR a po njoj su i slovo U i crvena zvijezda jednaki totalitaristički simboli.

Vjerujem da je ta Rezolucija, odnosno saborska Deklaracija i vama poznata pa je upravo vi, kao organ zaštite javnog reda i mira, prvi trebate poštivati!

Izvolite prema ovom čovjeku postupiti jednakom represivnom mjerom kao i prema J.B.-u kako bi mi, mirni građani, mogli biti uvjereni da u ovoj našoj nezavisnoj i demokratskoj zemlji vladaju Institucije pravne države, i da se poštuje Zakon i Ustav koji vrijede za sve građane ove zemlje.

Napominjem da je na tom mitingu u Kumrovcu bilo desetak tisuća sudionika koji su nosili slične komunističke simbole a to itekako remeti javni red i mir nas, normalnih građana!

dk., hrvatski-U-mirovljenik

-e

No comments: