Saturday, July 19, 2008

DANKE DEUTSCHLAND !!

Amac/Spectator: S Pratesom i Mesićem u Europsku Uniju
19. srpnja 2008.

Josipa Perkovića izručiti Minhenu!

DANKE DEUTSCHLAND !!

Osnovno je pitanje sada: hoće li Mesićeve udbaške Gedže s Pantovščaka izručiti svog "druga" Josipa Perkovića Višem zemaljskom sudu u Minhenu, kao što su Mesić i Sanader izručili generala Gotovinu Haaškom sudu?!

Drugo je osnovno pitanje (i po gosp. Spectatoru!) hoće li se i može li se Sanader sada suprostaviti Mesiću?

Odgovor je banalan: kako se jedan vazal i vazelinac može suprostaviti svom Gazdi i redovitom svom silovatelju? Ta, Sanadera su na čelo HDZ-a, a potom i na vlast, doveli Šeks, Mesić, Manolić i Lončar, nakon što se Račan pokazao previše opreznim i oklijevajućim da tako otvoreno izda svoj narod i nasamari nas Hrvate, kako je to učinio Sanader!

Hrvatska je vrlo smišljeno paralizirana od strane Udbaške paradržave na Pantovščaku i pod Pantovščakom. Na to sam i sam upozoravao još od 2004.g., a i prije, još u „Slobodnoj Dalmaciji“ Glavnog urednika Josipa Jovića, 20. studenog 2000-te godine, uoči prvog Mesićevog summit-a sa francuskim predsjednikom Sciracom. Otada se mnogo toga dogodilo: Misha Broz (po djedu Weiss, a po majci Haas) je bio „naš“ ambasador u Jeljcinovoj (dakle: židovskoj!) Rusiji, kojom je u to vrijeme vladalo sedam židovskih „Oligarha“, a potom u naftom bogatoj Indoneziji. Nimalo slučajno! A njegov najbolji pajdaš Vanja Špiljak (s kojim je Misha Broz zajedno krao naftu!) je otišao u London, gdje je bio „umrežen“ s drugim udbašima iz INE. Još nismo zaboravili da je INA bila najmoćnija utvrda Udbe u Hrvatskoj, a ja tvrdim da je to i danas! Sjetimo se samo sudbine Vesne Balenović!! Oni i dalje piju krv Hrvatskoj i financiraju restauriranu Udbu na Pantovščaku. Stoga Mesić i da hoće ne može tu ništa promijeniti! Mesić i da hoće ne može i ne smije poslati Josipa Perkovića u Minhen, iako dobro zna da bi to skinulo veliku ljagu s ove nove Države Hrvatske! Stoga je on sam postao najveća ljaga naše nove Države Hrvatske!
Dakle, tko s vragom tikve sadi – o glavu mu se razbijaju!

Znači, u pravu je gosp. Spectator kad kaže: „Kad već Mesiću nisu mogli doći glave sami Hrvati, možda mu u grlu zaglavi njemačka pravna država“. Mi već sada, nakon doživotne kazne njemačkog zatvora Krunoslavu Pratesu, možemo i trebamo uskliknuti:
Danke Deutschland!!

Ante Rokov Jadrijević
Semper Paratus Croatiae

No comments: