Tuesday, July 1, 2008

Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov

AMAC-Hrvati/HINA: Nema širenja bez Lisabonskog ugovora Utorak, 01 Srpanj 2008


Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov
i ništa nas ne smije iznenaditi!


Nicolas Sarkozy je Veliko-Židov i ništa nas ne smije iznenaditi! On se u tom smislu (i pravcu!) već iskazao, poništavajući odluku Velikog predsjednika De Gaulle-a o francuskoj nezavisnosti od NATO-pakta! A i prva mu je državnička posjeta bila Londonu, glavnom sotonerijskom centru judeomasonerije! Dakle, ništa nije bilo slučajno. A tako će biti i do kraja njegovog mandata! A to znači da nas Hrvate ne treba nimalo zanimati što taj Sarkozy brblja danas, a što će brbljati već sutra. Tko zna što će se u Londonu dogovoriti svjetsko Židovstvo, čiji vrh drže "sionisti" i judeomasonerija!

To nam ujedno objašnjava i sve ove bezbrojne dnevno-političke mijene "našeg" premijera Ive ZERP-a Sanadera, koji sada brblja do iznemoglosti i do izlizanosti svoju šuplju "spiku" o EU. Jadni Sanader, što mu je drugo ostalo?! On i sada svakodnevno mora proizvoditi novu porciju optimizma (kao opijuma za narod!), kako bi sačuvao privid da on nešto važno i korisno radi za Hrvatsku i hrvatski narod.

Dakle, Ivo ZERP Sanader je u funkciji svog promašenog mandata, kojega mu na njegovu sreću dosta dobro spašavaju ministar financija Ivan Šuker i ministar mora i prometa Božidar Kalmeta. Oni održavaju Hrvatsku na "pozitivnoj nuli", a to nije nimalo lako u ovo vrijeme posvemašnje svjetske krize, koju su izazvali gore spomenti "sionisti", upornim širenjem Velikog Izraela na račun i štetu palestinskih Arapa. I ne samo to: oni su već ispili krv Americi, koja će uskoro „potonuti kao Staro rimsko carstvo“, kako je to pred godinu dana izjavio/objavio savjetnik State Deartmenta gosp. Walker. A za bolje i temeljitije obrazovane ljude – „razumnike“- to i nije neka velika novost. Svi mi na to upozoravamo već više od pet godina!

Ukratko, samo se najveća hrvatska BUDALA ili hrvatski izrod može nadati nečemu boljem od Sarkozyija, od onog što smo dobili od Sanaderovog "prijatelja" Janše, a da njegovog Rupela i ne spominjemo!

Ne dajmo se Hrvati! Jošt' Hrvatska nij' propala - dok mi živimo!

semper paratus!
Ante Rokov Jadrijević

P.S.: Budimo svi Hrvati "semper paratusi", jer Amerika već tone, a za njom će uskoro i
Euro-Unija – ako se ne oslobodi gore spomenutih "krvopija"!
A.R.J.

4 comments:

blogger said...

Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti slavlje Nove godine Hvala još jednom Dr. Azbazaru

jessica said...

Kako sam povratio svog bivšeg muža ... Ja sam Jessica po imenu. Pozdrav svima koji čitaju ovo svjedočanstvo. Moj muž me je odbacio nakon tri (2) godine braka samo zato što ga je druga žena pogodila i ostavila mene i dijete da pate. jednog dana, kada sam čitala internet, vidjela sam post o tome kako je ovaj spellcaster na ovoj adresi Akheretemple@yahoo.com, pomogao ženi da se oporavi od muža i dala sam joj odgovor na njenu adresu i ona mi je rekla da je žena Imao je čaroliju mog muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 2 dana ponovo ću imati svog muža. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što svi znaju da ovaj čarobnjak ima moć da vrati ljubavnike. Jer sada sam sretan sa svojim mužem. Hvala za dr Akhere. Vaša e-mail adresa: Akheretemple@yahoo.com ili whatsApp njemu +2348129175848

blogger said...

Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

blogger said...

Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail.com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +2348104102662 ). I svjedočite sami.